"Футболна Академия Черноморец Бургас"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: "Футболна Академия Черноморец Бургас"
Знае ли някой как е завършил първият мач на децата с Литекс в Ловеч?
k.dimitrov написа:Знае ли някой как е завършил първият мач на децата с Литекс в Ловеч?
0-1 за Черноморец

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
-
- Контакти:
Браво на момчетата. Във вторник всеки, който може, да дойде на стадион Черноморец. Да видят малките, че и те имат подкрепа от феновете. 26.06.12г. - 18.00 ч.
- калпазанчо
- Контакти:
k.dimitrov написа:Браво на момчетата. Във вторник всеки, който може, да дойде на стадион Черноморец. Да видят малките, че и те имат подкрепа от феновете. 26.06.12г. - 18.00 ч.
Аз съм там!
[center]Member of Old School Boys [/center]
- burgazliqta
- Контакти:
калпазанчо написа:k.dimitrov написа:Браво на момчетата. Във вторник всеки, който може, да дойде на стадион Черноморец. Да видят малките, че и те имат подкрепа от феновете. 26.06.12г. - 18.00 ч.
Аз съм там!
И аз, и аз.

[center]
[/center]

- burgazliqta
- Контакти:
Така като гледам ще сме доста хора като за детски мач.
Да не вземем да стреснем децата и да не могат после 20 минути да си съберат мислите.

[center]
[/center]

Ще пробвам и аз да дойда, момчета и момичета 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

burgazliqta написа:калпазанчо написа:k.dimitrov написа:Браво на момчетата. Във вторник всеки, който може, да дойде на стадион Черноморец. Да видят малките, че и те имат подкрепа от феновете. 26.06.12г. - 18.00 ч.
Аз съм там!
И аз, и аз.![]()
И аз.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
-
- Контакти:
"Сините акули" готвят сериозна подкрепа за детския тим на Черноморец
25 юни 2012 | 17:06 3
Twitter
Фенклубът на Черноморец ще подкрепя детския отбор, който играе утре втора полуфинална среща от държавното първенство за родените през 1997-а година. Малките акули пиремат Литекс на стадион Черноморец, след като в първия мач победиха с 1:0 като гости. При краен успех те ще отидат в директен сблъсък за титлата, най-вероятно срещу Левски.
"Фенклуб "Сините акули" призовава всички привърженици на отбора, които имат възможност, да подкрепят малките акули от набор'97 в битката за титлата на България. Нека всички групи, фракции и просто привърженици на Черноморец да дадат подкрепата си за момчетата, още повече, че те ще играят в нашия изконен дом - стадион "Черноморец", се казва в писмо, разпространено до медиите.
Втората среща между детските отбори на Черноморец и Литекс започва от 18.00 часа (вторник, 26-и юни) на стадион Черноморец.
"Само с присъствието си ще покажем на всички- ръководството, управата на града и министерството на спорта, че най-голямата спортна база в страната не може и не трябва да пустее. Този отбор от малки акули заслужава нашата подкрепа, нека младите момчета усетят какво е удоволствието и честта да носиш синия екип", се казва още в писмото.
25 юни 2012 | 17:06 3
Фенклубът на Черноморец ще подкрепя детския отбор, който играе утре втора полуфинална среща от държавното първенство за родените през 1997-а година. Малките акули пиремат Литекс на стадион Черноморец, след като в първия мач победиха с 1:0 като гости. При краен успех те ще отидат в директен сблъсък за титлата, най-вероятно срещу Левски.
"Фенклуб "Сините акули" призовава всички привърженици на отбора, които имат възможност, да подкрепят малките акули от набор'97 в битката за титлата на България. Нека всички групи, фракции и просто привърженици на Черноморец да дадат подкрепата си за момчетата, още повече, че те ще играят в нашия изконен дом - стадион "Черноморец", се казва в писмо, разпространено до медиите.
Втората среща между детските отбори на Черноморец и Литекс започва от 18.00 часа (вторник, 26-и юни) на стадион Черноморец.
"Само с присъствието си ще покажем на всички- ръководството, управата на града и министерството на спорта, че най-голямата спортна база в страната не може и не трябва да пустее. Този отбор от малки акули заслужава нашата подкрепа, нека младите момчета усетят какво е удоволствието и честта да носиш синия екип", се казва още в писмото.
Малките акули направиха равен 1:1 с Литекс днес и играят на финал срещу Левски. Но всичко това стана не без помощта на 2-3 димки, една гръмнала и една негръмнала бомба, и хилядите подвиквания по адрес на майките на момчетата от Литекс, по адрес на техните прически и по адрес на Андрюс! 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]