Converse - единствения ми любимец в отбора е Марсио Нуньо . За Морис твърдя , че е достатъчно качествен за титуляр и е най-комплексния нападател с който разполагаше отбора до идването на Мутис . това , че така или иначе не е получил досега реален шанс за изява ( разбирай поне 2 поредни мача като титуляр ) ме кара да мисля , че гонзалес е бил прав за страничните фактори при определянето на стартовите 11 .
1. Креативни халфове има ... но при схема 4-3-1-2 , преминаваща в 4-3-2-1 няма как да играят добре . отделно пускането на играчи в съмнително функционално състояние допълнително утежнява ситуацията .
2. За какъв ... тогава беше домъкнат Койта който има 2 гола в последните си 35 мача .
Черноморец-Миньор Перник
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец-Миньор Перник
Последна промяна от Conan на 01 ное 2010 21:47, променено общо 1 път.
Conan написа:Converse - единствения ми любимец в отбора е Марсио Нуньо . За Морис твърдя , че е достатъчно качествен за титуляр и е най-комплексния нападател с който разполагаше отбора до идването на Мутис . това , че така или иначе не е получил досега реален шанс за изява ( разбирай поне 2 поредни мача като титуляр ) ме кара да мисля , че гонзалес е бил за страничните фактори при определянето на стартовите 11 .
1. Креативни халфове има ... но при схема 4-3-1-2 , преминаваща в 4-3-2-1 няма как да играят добре . отделно пускането на играчи в съмнително функционално състояние допълнително утежнява ситуацията .
2. За какъв ... тогава беше домъкнат Койта който има 2 гола в последните си 35 мача .
Добре де ще видим и Лис Мутис, може пък той да е скритият коз и да започне да бележи. Не съм специалист, но днес халфовете определено не ми харесаха.
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец-Миньор Перник
Converse написа:petkan написа:Абе не знам - отивам на следващия мач в Ст.Загора и, ако и там не видя светлина в тунела, спирам да ходя на мачове на Черноморец! Писна ми да гледам антифутбол!
Твой избор, но така не прозвуча като истински фен, а като разсърдено детенце което изоставя отбора си при първата загуба.
мен пък ми прозвуча , като трезво мислещ фен който е разочарован от това което гледа вече почти 2 години .
- hristo1306
- Контакти:
По-скоро Ершов трябва да действа бързо
Conan
нека не се бави час по скоро
Conan
нека не се бави час по скоро
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец-Миньор Перник
Converse - не му се надявай много на Мутис . Гола който вкара е по-скоро изключение което потвърждава правилото . От началото на сезона Балъков разполага 3 дефанзивни халфа пред защитниците . Това е тайната на силната защита на отбора този сезон , не нещо друго . това води до друго - отбора не използва крилата при атаките . не , че не може по принцип ... но се иска много физическа сила и много въздух от трите дефанзивни халфа . Тази схема изключва присъствието на дос Сантос и педриня в състава . Не напразно ти дадох за пример мача с Локо София . тогава Планков , Крумов , Андре и Марсио обезличиха иначе силната халфова линия на Локо-то . Ако играем с крила , то за въпосните двама пак няма място в отбора , за сметка на Дяков и Крумов .
- Levskar_90
Момчета, незнам дали си повярвахте, че имате шанс за титтлата, но днес ви лъснаха задниците пак. Незнам, но много трудно ще ви е да се преборите за място в Ле. Все пак успех 
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- hristo1306
- Контакти:
petkan написа:Абе не знам - отивам на следващия мач в Ст.Загора и, ако и там не видя светлина в тунела, спирам да ходя на мачове на Черноморец! Писна ми да гледам антифутбол!
ще си загубиш деня недей да се унижаваш. Единия треньор от нищо прави нещо и играят ФУТБОЛ а другия от нещо прави НИЩО
Converse написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=268282
Е това вече наистина е АНТИФУТБОЛ !
Converse написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=268282
Е това вече наистина е АНТИФУТБОЛ !
това вече е несериозно ... разбирам Черноморец да не играе по-подобен начин , че да има претенции Балъков . особено пък спрямо съдията , който трябва да признаем свири много слабо и съвсем по-домакински . Нещо повече - този сезон Черномоец се радва на завиден съдийдки комфорт . за разлика от предния .
п.п на това повторение срещу Марсио дори нямаше и нарушение . кадрите са подбрани откровено тенденциозно .
Levskar_90 написа:Момчета, незнам дали си повярвахте, че имате шанс за титтлата, но днес ви лъснаха задниците пак. Незнам, но много трудно ще ви е да се преборите за място в Ле. Все пак успех
кой пък е говорил за титла ??? сигурно е бил пиян . иначе си прав - класиране в зона Европа ще е голям успех