Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) FT. 2-3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) 02 август от 21:00
А и между другото, клетката е празна и сектора в дясно от нея. Има един сектор с фенове на Щутгарт. За това стадиона не е пълен 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- Bartolomej
- Контакти:
Аз пък познавам един луд фен на акулите , който си е купил билети от 30 лева само и само да гледа Ботев 

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Bartolomej написа:Аз пък познавам един луд фен на акулите , който си е купил билети от 30 лева само и само да гледа Ботев
Божо хулигана ли?
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- Der Führer
- Контакти:
Bourgas написа:Der Führer написа:ntodorov написа:Der Führer написа:Мен лично много ме притеснява факта , че на трибуните не може да се пие бираТака да се каже бирата и футбола са неразривно свързани . В този ред на мисли 10 лева не са много , когато човек има възможност да изпие няколко бири с приятели и да гледа футбол ... Същевременно 10 лева са безумно висока цена , когато възможността да си наквасиш гърлото ти е отнета , а футбол е прекалено силна дума за предстоящото събитие ...защото някакво подобие на футбол в България в момента показват само Ботев и Лудогорец .
...и Черноморец.
А да ... как пропуснахКато гледам пловдивчани колко са днес ( при 20 лв най-евтин билет ) , то утре не трябва да има къде да падне яйце по трибуните
Сякаш пък не знаеш защо са днес толкова много, не само пловдивчани има там, че пишеш така.
Не ги знам какви са ... знам че са облечени в жълто-черно

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
ntodorov написа:Der Führer написа:ntodorov написа:Der Führer написа:Мен лично много ме притеснява факта , че на трибуните не може да се пие бираТака да се каже бирата и футбола са неразривно свързани . В този ред на мисли 10 лева не са много , когато човек има възможност да изпие няколко бири с приятели и да гледа футбол ... Същевременно 10 лева са безумно висока цена , когато възможността да си наквасиш гърлото ти е отнета , а футбол е прекалено силна дума за предстоящото събитие ...защото някакво подобие на футбол в България в момента показват само Ботев и Лудогорец .
...и Черноморец.
А да ... как пропуснахКато гледам пловдивчани колко са днес ( при 20 лв най-евтин билет ) , то утре не трябва да има къде да падне яйце по трибуните
Проблема не е в цената на билета. Бургазлията не е футболен човек. Доказа се. Бургазлията е футболен воайор. Нищо друго. Тези дето ходим пък на мачове си обръщаме носовете или ходим на пластики.
Тъй де ... както се видя - цената на билета не е проблем , ако има какво да се гледа . Като започне Черноморец да играе така и срещу такива противници , стадиона ще почне да се пълни. Пък дотогава ще си повтаряме , че Бургас не е футболен град и че Порточанов и Балъков са виновни , за ниското качество на футбола който предлагат бургаските отбори

и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Порточанов когато и да му кажеш, че е виновен за нещо, пак ще си закъснял.
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- Der Führer
- Контакти:
Bourgas написа:Порточанов когато и да му кажеш, че е виновен за нещо, пак ще си закъснял.
Примерно - виновен е , че този стадион го има . Ако го нямаше , Черноморец щеше да си играе на собствения стадион , пред повече зрители

и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Der Führer написа:Bourgas написа:Порточанов когато и да му кажеш, че е виновен за нещо, пак ще си закъснял.
Примерно - виновен е , че този стадион го има . Ако го нямаше , Черноморец щеше да си играе на собствения стадион , пред повече зрители
Абсолютно и това е така, ще си дойдем на думата. Събев и Дражев няма какво да ги пиша, те са ясни.
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Bartolomej написа:Аз пък познавам един луд фен на акулите , който си е купил билети от 30 лева само и само да гледа Ботев
Божо хулигана ли?
И не само...А имахме и един акул между Боби Михайлов и Любо Пенев.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Тъй де ... както се видя - цената на билета не е проблем , ако има какво да се гледа . Като започне Черноморец да играе така и срещу такива противници , стадиона ще почне да се пълни.
На прима виста се сещам за поне 10 мача с участието на Черноморец, които се играха през последната календарна година и, които имаха далеч по-съдържателни спортно-технически и естетически аргументи от днешния двубой.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.