Лудогорец (Разград) - Черноморец (Бургас) FT. 3-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Лудогорец (Разград) - Черноморец (Бургас) 3.05.2013 от 16:15

Мнениеот sandi74 » 03 май 2013 18:13

3:0-краен резултат.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 май 2013 19:18

Подпряха Левски в Пловдив удариха и едно рамо на Лудогорец за първият гол аман от реваншизъм.Иначе си загубихме заслужено,но кеф ми стана как играхме първото полувреме.За съжаление второто се прибрахме,където беше и голямата ни грешка.Трябваше да играем цял мач с преса и мъжки срещу Лудогорец.
Ник Дашев ми хареса и дано го налагат от тук нататък.Ауриен,Лола,Ангелов,Дрянов,Терзиев имат потенциал...да вземем добри пари за тях. :lol: За съжеление бих искал да ги задържим и да изградим силен отбор,но с тези продажби всеки полусезон това е невъзможно.
Дано нещата се оправят,защото следващата година ако влязат Нефтохимик и с намаляне на А група ще ни е много трудно и навярно ще сме между 7-10 място.По-слаби сме от водещите отбори-Лудогорец,ЛЕвски,ЦСКА,Ботев,Берое и Литекс.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 03 май 2013 19:30

Parmalat написа:Подпряха Левски в Пловдив удариха и едно рамо на Лудогорец за първият гол аман от реваншизъм.Иначе си загубихме заслужено,но кеф ми стана как играхме първото полувреме.За съжаление второто се прибрахме,където беше и голямата ни грешка.Трябваше да играем цял мач с преса и мъжки срещу Лудогорец.
Ник Дашев ми хареса и дано го налагат от тук нататък.Ауриен,Лола,Ангелов,Дрянов,Терзиев имат потенциал...да вземем добри пари за тях. :lol: За съжеление бих искал да ги задържим и да изградим силен отбор,но с тези продажби всеки полусезон това е невъзможно.
Дано нещата се оправят,защото следващата година ако влязат Нефтохимик и с намаляне на А група ще ни е много трудно и навярно ще сме между 7-10 място.По-слаби сме от водещите отбори-Лудогорец,ЛЕвски,ЦСКА,Ботев,Берое и Литекс.

Ауриен и Лола е един човек ;)
Иначе беше ясно че ще паднем. Гадното е че паднхаме с много. Първото полувреме беше перфектно за нас, и двата отбора стояха перфектно на терена. Първите минути на второто полувреме бяха по силни за нас, но след това се върнахме назад, падна гола и натам имаше една въпросителна до края - с колко ще паднем. Важното е момчетата да вдигнат глави и да се надъхат за мача с Пирин. За играч на мача за Черноморец определям Лола, но немога да пропусна добрата игра на Дрянов и на Терзиев.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 03 май 2013 22:45

Прекрасно първо полувреме за Българския футбол.
Второто полувреме не искам да го коментирам.
Черноморец е единственият гостуващ отбор от България, който през първото полувреме е играл истински стойностен футбол на този стадион. Никой ама никой друг не е играл толкова открито срещу Лудогорец. Никой ама никой тук не е създал за едно полувреме толкова голови положения колкото Акулите (повечето отбори гостували тук не са минавали центъра за целия двубой, колкото бяха головите положения за Черноморец това полувреме).
Лудогорец играха отново в характерния си стил, но този път имаха съперник с отворена игра и това позволи на терена да се случат много красиви и динамични неща. Много ме е яд, че такъв футбол можем да гледаме не повече от две-три полувремена за сезон.
Относно нарушението на Моци, според правилника то заслужаваше жълт, картон.
Относно първият гол - беше от засада.
Дали Лудогорец заслужаваше победата - Да, без съмнение ( Това е най-стойностния отбор в страната и ще е нелепо ако не са шампиони).
Много негативно впечатление в мен оставиха телевизионните коментатори на двубоя - това са фенове на Левски на щат в Ботев Пловдив.
Много фенове ще упрекнат съдиите, че са подпрели Лудогорец, но това е или с необходимата доза неискереност или заради това, че са си го повтаряли твърде често за да му повярват. Ако е необходимо ще разясня.
От екрана атмосферата на стадиона изглеждаше много приятно.
Феновете на Черноморец не са уважили препоръката ми да не влизат в сектора за гости и вероятно не са видели много, а имаше какво да се види.
Много кондиционни проблеми в Черноморец. В отбора на Лудогорец играят доста латино, за които подобни условия са оптимални за футбол - ако са професионалисти те няма как да отпаднат физически. В Бразилия почти всички нормални спортуват ежедневно, а за дебелите има специални места в автобусите наравно с инвалидните, които обикновено стоят празни.
Някой в Бургас не иска тук да се играе футбол?! За Великденските празници му пожелавам само запъртъци!!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 май 2013 23:01

Е, сега вече те разбрах кой си и защо харесваш Лудогорец :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 май 2013 23:11

Bourgas написа:Е, сега вече те разбрах кой си и защо харесваш Лудогорец :)

Ай светни и мен. Щот от известно време не мога да го хвана. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 май 2013 23:21

subzero написа:

На мача говорехме за него. Освен него има още 2-ма бургазлии, до колкото ми е известно, които бачкат там и явно им е наложително да харесват Лудогорец :mrgreen:
А ти, да те питам и тук, защо не дойде, уж щеше да звъниш, да мислиш, а-у. Ни се обади, ни нищо.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 май 2013 23:28

Bourgas написа:
subzero написа:

На мача говорехме за него. Освен него има още 2-ма бургазлии, до колкото ми е известно, които бачкат там и явно им е наложително да харесват Лудогорец :mrgreen:
А ти, да те питам и тук, защо не дойде, уж щеше да звъниш, да мислиш, а-у. Ни се обади, ни нищо.

Аз ти отговорих в другия форум. Болен съм. Няква гадна ангина. Вдигам температура. Иначе до последно щях да идвам. Вчера щях да ти звъня,но реших,че не ставам за пътуване. Цял ден лежах. Едва днес се пооправих. Наистина много съжалявам.
Може да идем до Сливен на 11-ти. ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 май 2013 23:34

Като гледам Етър, в Сливен мач може и да няма. И аз май съм болен, кофти.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 май 2013 23:36

Bourgas написа:Като гледам Етър, в Сливен мач може и да няма. И аз май съм болен, кофти.

Оправяй се. Че мен ми се е.. мамата. Пък за Сливен ще стане ясно до дни. ;)

Върни се в “Черноморец”