Коледен турнир по футбол за фенове на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Коледен турнир по футбол за фенове на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 02 яну 2013 15:43

Какво обаче ще се случи скоро - пак ще реши да ми се обади някой от фенклуба на Нафтата с идея за някаква обща инициатива. И пак ще са едни сладки приказки...Естествено няма как да подмина темата за тази статия, не ми е в стила просто ;) Как да накарам после някой от фенклуба или някой от другите фенове да застанат рамо до рамо с някой който ги е клеветил :roll: Всяко действие поражда някакво противодействие в природата. Няма празно просто. Така е устроен живота - каквото си надробиш днес - това ще сърбаш утре. И колкото да си служат някои хора с евтини номера, няма как да им се получат номерата. Освен този случаи да не подмина предния такъв. Обажда ми се единия - говорим, след малко звъни друг на Нейчо и казва, че ние сме се били разбрали :roll: Подобни интриги и евтини номера няма да минат толкова лесно момчета ;) Освен това вече аз лично ще гледам със съвсем друго око на вас (знам че този до който са адресирани тези редове от днес ще стигнат до своя адрес от второ лице множествено число)
Последна промяна от калпазанчо на 02 яну 2013 16:58, променено общо 1 път.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 02 яну 2013 16:29

За съжаление не зная кой снима и не мога да открия много снимки от турнира, но каквото намеря ще слагам тук, за тези които не можаха да присъстват:
http://prikachi.com/images.php?images/237/5688237e.jpg

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 02 яну 2013 16:33

Има няколко клипа от представянето на мажоретките, но са снимани с телефон, човека не знае как да ги качи. Любчо, ако можеш да помогнеш, че нали сме инвалидизирани компютърно повечето :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 02 яну 2013 16:40

Победителите от ФК Аматьорите - съставен от юноши и много добри приятели помежду си от школите на синия и зеления отбор:

http://prikachi.com/images.php?images/274/5688274H.jpg

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 02 яну 2013 16:43

Трето място за отбора на Синята Бригада:

http://prikachi.com/images.php?images/291/5688291h.jpg

nasko75

Мнениеот nasko75 » 03 яну 2013 00:13

Искам си Акаунта написа:
nasko75 написа:към другият човек, който винаги има особено мнение
радвам се, че си напуснал...по документи. Ще се радвам, ако напуснеш и по принцип. Относно това къде съм бил и къде не съм бил, можеш да попиташ Тошко и Владо къде бях и отзовал ли съм се. Аз им предложих и друга помощ, която те отказаха, но не го правя на въпрос
Аз също не бях на работа и за събранието, и сега - и дойдох от София, ако не ти е ясно. Като и за много други случаи, но не смятам да ти обяснявам, все пак не си от нашия отбо, нали така?
Владо ми звънна 5 минути преди да вляза в киното...на другия ден бях на срещата след газене в снега от вилата извън града, за да дойда и да бъда в полза...Така че айде да не се мерим по полезност, че тук не ти е силната страна

Защо не се регистрираш в някой мазутски форум и там да обясняваш кой е истинския Нефтохимик? Според мене, ще си прекараш добре

или пък, нали щеше да възстановяваш Дражевия клуб...направи му първо форум. И там напиши, че и той не е истинския (което е самата истина, м/у другото)...Ще си пишете с Дражката - той има нет и в панделата, гаранция

А за останалите ти грешки няма да пиша.

и последно - извън темата, към вички: момчета, този ли е нашия форум или другия?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ако някога решиш да зарежеш журналистиката , то спокойно можеш да се пробваш като комик в някоя телевизия . Надявам се обаче ( за твое добро ) , че не си писал горното под въздействие на силни упойващи препарати . Все пак ще го повторя : - човече, нямам представа какво е това "упойващи препарати", моля те - не ме Бъркай със себе си. Не съм запознат с такива неща. А за комедията, по-добре е ти да кандидатстваш, че като чета как се изказваш компетентно, вероятно и Херо се съветва с тебе (затова ли винаги ни открехваш в последствие???)1. НЕ СИ пиша активи , защото НЕ СЪМ допринесъл с нищо за организацията на турнира . Ако ти си прочел нещо друго ... накарай някой който разбира български да ти го преведе . - как да не си пишеш активи, след като в предишен пост обясни как си можел да помогнеш с охраната?? и то безплатно? айде не губи връзка със себе си
2. НЕ СЪМ си предлагал помощта , защото помоищ се иска ... не се натрапва . Казах на Владо че нямам агнажименти в дните около турнира . След като никой не ми се обади , значи не е имало нужда от мен . - тук се повтаряш, според мене си се опитал да изглеждаш величествен в собствените си очи
3. Относно пътуванията . НЕ СЪМ имал себе си предвид . Аз живея на 10 минути път пеша от мястото на провеждане на турнира . Говорех за всички онези хора ( доста от тях симпатизиращи на Черноморец ) , които пътуваха от Несебър , Варна и околните селища по 2 -3 пъти до Бургас , за да изиграят един мач . НО както се подразбира от статията ти ... грубо казано - да го духат . Организацията е била на много добро ниво - техен си е проблема че са решили да участват . - не ме вълнува къде живееш, няма да ти дойда на гости в панелката. А къде си видял нещо от мене против момчетата, които са пътували, не знам. Вероятно преекспонираш свои мисли???
4. В мазутски форуми няма какво да правя . Не са ми интересни . - сигурен ли си, че това е причината?
5. Обещавам да обмисля сериозно препоръката ти относно "Дражевия Черноморец" . И без това скоро ми предложиха нтересна идея в тази насока . Нямам прретенции да познава изоснови историята на ОНЗИ Черноморец . Щом ти казваш , че не е ИСТИНСКИЯ , ти се доверявам . НО със сигурност знам , че ИСТИНСКИЯ Черноморец не е основан преди 7 години и половина и не се явява правоприемник на Вихър Айтос . - интересната идея, която са ти предложили я чета вероятно от две години и половина. Ако се пази някакъв толкова стар архив, ще се постарая да го намеря и да го пейстна, ако имам достатъчно време, естествено...а клубът няма нищо общо с Вихър Айтос. Наистина ли не знаеш или се правиш? Такова обединение не е осъществявано в нито един момент. Обади се в Пловдив (само П. Михайлов търси), там ще ти обяснят, че протокол за приемственост не е внасян

извън темата . Тук е форум на ГОНГ . Щом те дразнят мненията ми тук , стой си в ИСТИНСКИЯ форум . Там няма да ти се налага да ги четеш - нали не го казваш сериозно????. ;)

nasko75

Мнениеот nasko75 » 03 яну 2013 00:15

на няколко пъти уплашено ме цитираш като "Журналиста" - лаская се, че съм оставил отпечатък...а аз как да ти казвам???

само не си коментирал предложението ми след като "напусна" фенклуба, да ни спасиш от себе си...май или ти липсват социалните контакти, или си имаш свои цели
а щом казваш на другия форум, ИСТИНСКИЯ, очакваш другите да се впечатлят от главните букви ли?

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 03 яну 2013 07:23

Наско, спри се бе пич! Излизаш от границите на спора и преминаваш в откровени, грозни нападки. Не познаваш човека отсреща, нямаш право да го нападаш! Миро си е такъв - има си собствено виждане, споделя го, но никога не е нападал опонента си по твоя начин. Аз лично прекалено го уважавам, за да продължавам да търпя подобна агресия. Сигурен съм, че това е и мнението на почти всички тук. Миро изрази несъгласие с авторът на някаква статия. Негово си мнение. Бил е на турнира, има право на такова. Всички тук, неведнъж сме влизали в спорове помежду си, но не си спомням да сме прекрачвали границата на добрият тон до такава степен. Затова сме и все още всички тук. Затова си пием заедно ракията (е, някои лимонадата :P ). Затова станахме и приятели!
Наско, не обвинявай човек, който ходи на почти всички мачове на отбора, включително и гостуванията в антинещо си. Надявам се, че след като се запознаш лично с Миро и с тези от нас, които не познаваш, ще промениш отношението си. Всички обичаме Черноморец. Миро също. Нищо, че отстрани изглежда по друг начин ;)
Човек влиза в този форум, за да научи нещо ново и интересно около отбора, да размени някоя и друга шега с приятели (тук повечето сме такива), да ни разсмее с някой виц, да сподели някоя клюка... Никому не е приятна подобна размяна на любезности.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”