Черноморец (Бургас) - Славия (София) FT. 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Славия (София) FT. 2-0

Мнениеот slavia_forever » 28 ное 2012 23:28

Честита победа на привържениците на симпатичния отбор на Черноморец! Успех напред!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 29 ное 2012 00:12

Радостно е,когато може да се прочете анализ пропит с оптимизъм и самоувереност, както за играта на отбора, така и за действия и организацията на феновете,за което благодаря на колегата Тодоров. ;)
White Fang,излишно се притеснява за заместника на Боли,понеже на този пост сме подсигурени с Преслав,Милчо и Живко Петков,които определено могат да заместят Боли.
Никой обаче не сподели нищо за миските или тези,на които им излязал късмета не са се прибрали по къщите все още :mrgreen:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 ное 2012 01:31

Само няколко думи. Головото подаване за първия гол е на Гаел, а не на Фо Поре. Вторият гол, както бях сигурен, е на Гаел, а не на Лъчо. Така че претенциите на Петков за засада са глупави (нашия Стоян Колев също се съмняваше, че при втория ни гол Балтанов бил в засада при добавката. Това явно му го беше казал Петков, когато си говореха в центъра след мача). Добавка нямаше, ударът бе в гредата и оттам във вратата. Вижда се тук. http://www.novsport.com/news386651_1062.html
Не знам какво е гледал White Fang, но нападението ни първото полувреме и до смяната на Боли бе като смазана машина. Много бързо и ефикасно взаимодействие между Гаел, Боли и Уатара. Жалко, че Уатара пропусна 3 положения сам срещу вратаря(в два от случаите, както и срещу Локомотив, изведен от Боли), а два удара на Боли бяха над напречната греда. Още с влизането на Венци, нещата се обърнаха, изпуснахме центъра на атаката и борбата за първа топка в половината на противника. Венци беше плах, немощен и отново, и отново неможещ в ситуациите сам срещу вратаря. И това не е само мое мнение. Всички около мен говореха за това. Но Херо бе казал, че Боли не е готов физически за цял мач. Смяната на Боли с Венци омаломощи нашата атака и инициативата за дълги периоди премина в противника. В такива мачове се вижда разликата между отделните играчи, стойностната защита на Славия можеше да бъде преодоляна от бързи, технични и хитри футболисти, такива в този мач бяха Гаел, Боли, Лъчо и Уатара(ако си затворим очите за пропуските му). В момента нямаме футболист, който да замени Боли, надеждите са към Милчо, но Херо явно се бои да не прегори във важните мачове. За Живко не знам, аз малко съм го наблюдавал, а и сякаш Херо не е готов да го привлече в състава. Преслав, изглежда въобще няма място в отбора, след като Херо не го пусна и в протоколния реванш със Спартак.
Защитата и опорните ни халфове отново бяха много стабилни, с изключение на първите 10-15 минути, в които Венко и Гошо направиха няколко грешки, при които изтръпнах - миналата есен Гошо бе най-големия виновник за загубата ни в Бургас от Славия.
Последна промяна от k.dimitrov на 29 ное 2012 17:39, променено общо 3 пъти.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 ное 2012 01:34

Devian написа:Радостно е,когато може да се прочете анализ пропит с оптимизъм и самоувереност, както за играта на отбора, така и за действия и организацията на феновете,за което благодаря на колегата Тодоров. ;)
White Fang,излишно се притеснява за заместника на Боли,понеже на този пост сме подсигурени с Преслав,Милчо и Живко Петков,които определено могат да заместят Боли.
Никой обаче не сподели нищо за миските или тези,на които им излязал късмета не са се прибрали по къщите все още :mrgreen:

И миските бяха там, Алекси Желязков роптаеше, че му пречат да гледа мача. Имаше и два класа от Строителния техникум - 12 клас с много, много момичета, които активно се включиха в агитката.

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 29 ное 2012 08:56

От позицията от която гледах мача, и за мен 2-рия гол си беше само на Гаел... след рикошет в гредата! От къде го преписаха на Балтанов? :shock: :?
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 ное 2012 09:11

k.dimitrov написа:Само няколко думи. Головото подаване за първия гол е на Гаел, а не на Фо Поре. Вторият гол, както бях сигурен е на Гаел, а не на Лъчо. Така че претенциите на Петков за засада са глупави (нашия Стоян Колев също се съмняваше, че при втория ни гол Балтанов бил в засада при добавката. Това явно му го беше казал Петков, когато си говореха в центъра след мача). Добавка нямаше, ударът бе в гредата и оттам във вратата. Вижда се тук. http://www.novsport.com/news386651_1062.html
Не знам какво е гледал White Fang, но нападението ни първото полувреме и до смяната на Боли бе като смазана машина. Много бързо и ефикасно взаимодействие между Гаел, Боли и Утара. Жалко, че Утара пропусна 3 положения сам срещу вратаря(в два от случаите, както и срещу Локомотив, изведен от Боли), а два удара на Боли бяха над напречната греда. Още с влизането на Венци, нещата се обърнаха, изпуснахме центъра на атаката, борбата за първа топка в половината на противника. Венци беше плах, немощен и отново, и отново неможещ в ситуациите сам срещу вратаря. И това не е само мое мнение. Всички около мен говореха за това. Но Херо бе казал, че Боли не е готов физически за цял мач. Смяната на Боли с Венци омаломощи нашата атака и инициативата за дълги периоди премина в противника. В такива мачове се вижда разликата между отделните играчи, стойностната защита на Славия можеше да бъде преодоляна от бързи, технични и хитри футболисти, такива в този мач бяха Гаел, Боли, Лъчо и Уатара(ако си затворим очите за пропуските му). В момента нямаме футболист, който да замени Боли, надеждите са към Милчо, но Херо явно се бои да не прегори във важните мачове. За Живко не знам, аз малко съм го наблюдавал, а и май Херо не е готов да го привлече в състава. Преслав, май въобще няма място в отбора, след като Херо не го пусна и в протоколния реванш със Спартак.
Защитата и опорните ни халфове отново бяха много стабилни, с изключение на първите 10-15 минути, в които Венко и Гошо направиха няколко грешки, при които изтръпнах - миналата есен Гошо бе най-големия виновник за загубата ни в Бургас от Славия.

Тук не съм съгласен ... Тогава Славия играха с двама човека повече , просто Кишишев незнайно защо вместо бялата фланелка беше със синя . Това обаче не му попречи да асистира за 2 от головете на Славия . По една случайност Кишишев е главно действащо лице ( с решителен принос за крайния резултат ) и при загубата от Ботев за купата и равния мач с Локо София тук ...
Чудя се само - дали пък заради тези му изяви не получи назначение в клуба ... или като жест на благодарност за средните пръсти които показваше на ( цитирам самия него ) - "най-селската публика в България" :evil:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 29 ное 2012 12:57

k.dimitrov написа:
Devian написа:Радостно е,когато може да се прочете анализ пропит с оптимизъм и самоувереност, както за играта на отбора, така и за действия и организацията на феновете,за което благодаря на колегата Тодоров. ;)

И миските бяха там, Алекси Желязков роптаеше, че му пречат да гледа мача. Имаше и два класа от Строителния техникум - 12 клас с много, много момичета, които активно се включиха в агитката.

Евала на момчетата и момичетата от Строителния - супер дейни и подкрепящи отбора. Дори даваха тон за песен за "Ясен месец"!
п.п. Ами като му пречат на Алекси да ги беше преместил при нас, нямаше да ги върнем :?
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 ное 2012 14:37

калпазанчо написа:
k.dimitrov написа:

Евала на момчетата и момичетата от Строителния - супер дейни и подкрепящи отбора. Дори даваха тон за песен за "Ясен месец"!
п.п. Ами като му пречат на Алекси да ги беше преместил при нас, нямаше да ги върнем :?

Да Владко. Видях го момиченцето, което започна "Ясен месец" и всички, които бяхме наблизо се спогледахме от изумление.
Трябва да я "посочим" и към това момиче да се положат "специални грижи" за да пребъде във фенската култура на отбора. :P
Освен това тези момичета изразяваха доста интересно смените на нашите футбалери. Издаваха звуци във високите честоти наподобяващи
на одобрението след виртуозно изпълнение на ансамбъл по художествена гимнастика. Беше яко, като фон на ръкоплясканията.
Учениците бяха много дейни. Що се касае за тъпаните...Хубаво е, ако трите тъпана следват някакъв такт или зависимост. Нещо подобно се чуваше на последния мач от Френската лига 1 на стад Велодром в Марсилия( където и тамошната публика беше рехава). Снощи имаше моменти, когато се разминаваха тъпаните и се получи "френския" ефект. Стремежа обаче на момчетата- барабанчици да влязат в такт веднага убиваше "ефекта в дефекта". :)
ПС: От къде дойдоха толкова ленти Владко ? :shock:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 29 ное 2012 14:45

Алллееее Черноморец аааллееее! ;) ;) ;)
;) [offtopic]Разбра ме за какво става дума, нали ;)[/offtopic]
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 29 ное 2012 15:35

Ами купихме ги, Нейчо ;) Иначе момичетата много радват - дойдоха с шалове, с фланелки, с тъпан. За момент не споряха да подкрепят отбора. Едно голямо браво за тях.
п.п. РАзбрах, че ще идват и в Ловеч :)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”