Черноморец - Лудогорец FT. 1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: Черноморец - Лудогорец 27.10.2012 от 18:00 часа

Мнениеот mad forest » 20 окт 2012 22:28

kubik написа:
mad forest написа:[offtopic]Е как да ти повярвам, че е имало засада, като доказахте, че не разбирате това правило на играта ...![/offtopic]

[offtopic]в ЕТ парите на Домусчиев не вървят .Там ще ти стане ясно ,колко съм бил прав и колко разбираме :)[/offtopic]

Разбирам ти болката, но вашето дупе лъсна с по-голяма сила! Причината да ни бият като боксови круши в Европа, а ние да се утешаваме, че сме отпаднали достойно е че просто нивото е много ниско! Видя ли днес вечното дерби? Че то такова блъскане, че не догледах мача! Очаквам пловдивското дерби, че там атмосферата е друга, че и отдавна не го е имало...!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 окт 2012 22:30

mad forest написа:Гледали сме и по стадиони и по телевизия, и по радио сме слушали! Не виждам обаче какво общо има това с неразбирането ви на правилника? Че дори и преди малко си пуснах ситуацията и твърдя, че дузпата е кристална! Спомням си даже, че Сашо Диков тогава обяви , че е имало "заколение" в Разград, а след репортажа самият той каза, май не е било точно така! И други медии след репортажа се изказаха по същият начин! Абе нещо като с Локото сега, голям рев за нищо! А като си спомня колко слаби бяхте в този мач, чак не очаквах предвид добрите ви игри през целият сезон!

Прави ми впечатление нещо. Всички твърдите,че сме били слаби. Аз,а предполагам и някои мои колеги, смятам,че Пастата направи отбора слаб. Или по-скоро не му разреши да играе. Много хора в този форум ви казаха,че един отбор се побутва не само със свирена дузпа или изгонен противник. Има едни такива тънки моменти,които могат да решат мача. Ама вие няма как да ги знаете. Все пак сте фенове от около година и половина.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 окт 2012 22:36

Днеска много забравям,сигурно щот се опитвам да зяпам и "Властелина". ;) Mad Forest,самия факт,че гледаш,слушаш и вярваш на Сашо Диков е показателен за футболните ти познания. Предполагам,че Диков е казал нещо и за мача с Миньор,ама май ни го спести,а ?? ;)

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 20 окт 2012 22:36

subzero написа:
mad forest написа:Гледали сме и по стадиони и по телевизия, и по радио сме слушали! Не виждам обаче какво общо има това с неразбирането ви на правилника? Че дори и преди малко си пуснах ситуацията и твърдя, че дузпата е кристална! Спомням си даже, че Сашо Диков тогава обяви , че е имало "заколение" в Разград, а след репортажа самият той каза, май не е било точно така! И други медии след репортажа се изказаха по същият начин! Абе нещо като с Локото сега, голям рев за нищо! А като си спомня колко слаби бяхте в този мач, чак не очаквах предвид добрите ви игри през целият сезон!

Прави ми впечатление нещо. Всички твърдите,че сме били слаби. Аз,а предполагам и някои мои колеги, смятам,че Пастата направи отбора слаб. Или по-скоро не му разреши да играе. Много хора в този форум ви казаха,че един отбор се побутва не само със свирена дузпа или изгонен противник. Има едни такива тънки моменти,които могат да решат мача. Ама вие няма как да ги знаете. Все пак сте фенове от около година и половина.

Приятелю, като гледах комбинациите, които нашият отбор сътвори този мач, не бяха дело на съдията! СЪДИЯТА НЕ ПОДАВА ТОПКАТА! Малко БГ отбори могат да си подадат топката 4-5 пъти точно в една атака. Вашият отбор беше един от малкото и не ми казвай, че Пастата ви е пречил да си подавате! Дори и да е свирил някое нарушение на обратно (в което не се съмнявам) или е сбъркал някоя ситуация не може да реши мача! Това може да попречи на отбор, който иска да сътвори нещо, а вие след гола, който е много съмнителен ( за мен няма нарушение) просто не играхте!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 20 окт 2012 22:38

subzero написа:Днеска много забравям,сигурно щот се опитвам да зяпам и "Властелина". ;) Mad Forest,самия факт,че гледаш,слушаш и вярваш на Сашо Диков е показателен за футболните ти познания. Предполагам,че Диков е казал нещо и за мача с Миньор,ама май ни го спести,а ?? ;)

Глупости говориш! Как да вярвам на Диков, че той търси само сензация! Дадох го за пример, тъй като по-принцип той търси под вола теле, а в тази ситуация не беше така, може би е бил стимулиран финансово от Домусчиев? ;) А иначе вярвам основно на очите си!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 окт 2012 22:40

mad forest написа:Приятелю, като гледах комбинациите, които нашият отбор сътвори този мач, не бяха дело на съдията! СЪДИЯТА НЕ ПОДАВА ТОПКАТА! Малко БГ отбори могат да си подадат топката 4-5 пъти точно в една атака. Вашият отбор беше един от малкото и не ми казвай, че Пастата ви е пречил да си подавате! Дори и да е свирил някое нарушение на обратно (в което не се съмнявам) или е сбъркал някоя ситуация не може да реши мача! Това може да попречи на отбор, който иска да сътвори нещо, а вие след гола, който е много съмнителен ( за мен няма нарушение) просто не играхте!

Всъщност мисля да си догледам филма. Вероятно Фродо разбира повече от БГ футбол. Повтарям... БГ ФУТБОЛ. Последно,колкото и странно да звучи в страната на абсурдите,можем да приемем,че съдията подава топката. Ако ме разбираш правилно. В което вече се съмнявам.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 окт 2012 22:41

mad forest написа:
subzero написа:Днеска много забравям,сигурно щот се опитвам да зяпам и "Властелина". ;) Mad Forest,самия факт,че гледаш,слушаш и вярваш на Сашо Диков е показателен за футболните ти познания. Предполагам,че Диков е казал нещо и за мача с Миньор,ама май ни го спести,а ?? ;)

Глупости говориш! Как да вярвам на Диков, че той търси само сензация! Дадох го за пример, тъй като по-принцип той търси под вола теле, а в тази ситуация не беше така, може би е бил стимулиран финансово от Домусчиев? ;) А иначе вярвам основно на очите си!

Тъй,тъй. Кажи ся за Миньор.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 20 окт 2012 22:43

Какви болки ве човек .В първото си мнение написах ,че в момента не сте нищо особено и сте по слаби от миналия сезон . И ти ме репликира .
Отбора ни е от двама професионални футболист и всичкото друго е аматьори . Разликата на терена ,както написах с една идея бяхте по добри . И резултата лъже .Това е !
Тази година отборите без изключения са пълен т...к .Дъното го копаем с пълна сила!

С миналогодишния отбор си ви отнасяхме без проблеми !
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 20 окт 2012 22:45

Какво да ти кажа за Миньор! Бихме юношески отбор! За мен проблема не е в нас! Ако ще купуваш мач не го правиш официално! Феновете на Миньор по-добре могат да ти обяснят! Те самите съжаляват, че тази демонстрация е станала срещу нас, а не срещу Монтана например! Но какво да ти кажа повече? Можем само да гадаем! По-горе съм написал какво мисля за уредените мачове в България и набедените шампиони!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 окт 2012 22:49

mad forest написа:Какво да ти кажа за Миньор! Бихме юношески отбор! За мен проблема не е в нас! Ако ще купуваш мач не го правиш официално! Феновете на Миньор по-добре могат да ти обяснят! Те самите съжаляват, че тази демонстрация е станала срещу нас, а не срещу Монтана например! Но какво да ти кажа повече? Можем само да гадаем! По-горе съм написал какво мисля за уредените мачове в България и набедените шампиони!

Това е мнение на фен на Лудогорец и вероятно е нормално. Обаче почти всеки друг фен има друго мнение по този въпрос и то е коренно различно. А и мача не е купен официално. Официално Миньор стачкуваха. Купен е неофициално. ;) Аз лично щях да се срамувам. А вие просто казвате"Миньор са виновни" и толкоз.

Върни се в “Черноморец”