Фенска война в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

El greco
Контакти:

Re: Фенска война в Бургас

Мнениеот El greco » 03 окт 2012 01:03

Ники , аз ги познавам много добре , едва ли някой от Blue sharks ще направи нещо такова , още повече , че една част от тях бяха във Варна с нас :Шопа , Роба , Вальо = шапката и т.н. Това е поредната лъжа за да се измъкнат . Ама няма да мине !!!!

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 03 окт 2012 01:05

Za vyprosnata brigada stava vypros

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 03 окт 2012 01:07

Супер. Значи, за да дойда на мач на Черноморец, трябва да се движа с ескорт от 10 к мутри ли?
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 03 окт 2012 01:15

El greco написа:Ники , аз ги познавам много добре , едва ли някой от Blue sharks ще направи нещо такова , още повече , че една част от тях бяха във Варна с нас :Шопа , Роба , Вальо = шапката и т.н. Това е поредната лъжа за да се измъкнат . Ама няма да мине !!!!

Коце, тук не става въпрос, че те са нападнали, а мазута е написал, че си уговаряли боеве, но никой не се явявал, но след това се уточни, че ставало въпрос не за сините акули, а за бригадата, където основната маса са 16-18 годишни деца. С тях ли смятат да се бият, не знам.
Аз след като написнах горния пост, се сетих, че видях 1-2 лица от сините акули във Варна. Извинявам се пред тях.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 окт 2012 09:50

Никой от Сини акули и нас няма да се занимава с такива простотии. Битки...На кой свят сте ?
Ако все пак нещата ще се решават така в Бургас - кажете. Има много по-цивилизовани начини за
това. Приятеля "Зелен до гроб" надали е истински фен на Нефтохимик.
Регистрирал се е за да пусне 2-3 мнения в тази тема и да примеси думичките "малоумници" и "тъпаци"
...Освен да ни амбицира допълнително друго не направи.
ПС: За пореден път се убедих, че извиненията МИ поднесени преди време персонално към хора - привърженици на Нефтохимик
не са тълкувани правилно и се подхожда към тяхт, като за проява на слабост... Много странно. :roll:
ПС1: Що се касае за неизпълнените обещания от наша страна ? Ами имахме отговор на "идеята" ни... но какъв резон вече да търсим в нея след това, което се случи оня ден ? Къде са вашите обещания ? Надявах се и бях убеден, че нещата се променят. За жалост простотиите се стовариха с още по-голяма сила. А аз се чувствам, като човек подвел с надеждите си и други хора.
Начетох се на: " Съжалявам и не одобрявам случилото се, но вие сте си виновни" :o...Та това е меко казано израз на: пълна съпричастност и подкрепа към гаменските прояви. И нещо друго: Ще изискваме пълно разследване за случая с гоненото и бито от наши фенове момче. За сега този случай е лишен от разумна и адекватна фактология .
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 03 окт 2012 10:06

ntodorov написа:И нещо друго: Ще изискваме пълно разследване за случая с гоненото и бито от наши фенове момче.

Последно по думите на "Зелен до гроб", се оказа, че то въобще не е бито. Скоро сигурно ще се окаже, че въобще цялата ситуация е измислена.

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 03 окт 2012 11:58

ntodorov написа:..........
ПС1: Що се касае за неизпълнените обещания от наша страна ? Ами имахме отговор на "идеята" ни... но какъв резон вече да търсим в нея след това, което се случи оня ден ? Къде са вашите обещания ? Надявах се и бях убеден, че нещата се променят. За жалост простотиите се стовариха с още по-голяма сила. А аз се чувствам, като човек подвел с надеждите си и други хора.
Начетох се на: " Съжалявам и не одобрявам случилото се, но вие сте си виновни" :o...Та това е меко казано израз на: пълна съпричастност и подкрепа към гаменските прояви. И нещо друго: Ще изискваме пълно разследване за случая с гоненото и бито от наши фенове момче. За сега този случай е лишен от разумна и адекватна фактология .

Нейчо договорката беше, като има нещо конкретно от ваша страна да се чуем и да действаме. Нали? От наша страна информирахме фенклуба, фракциите и футболния клуб за тези неща и чакаме все още. От там също приеха добре нещата. Когато трябваше да се състои срещата много бързо се открихме и организирахме. И на тази среща ние ясно заявихме, че ако има конкретни действия от ваша страна, ние , като фенклуб се наемаме да направим всичко възможно такива случки да не се случват. Сега разбирам, че вие сте има ли отговор на " идеята", но ... за съжаление след тези случки не виждаш смисъл да се случи. По тази логика и аз мога да кажа, че ние оправихме проблема, ама на като няма действия по договорката не можем вече да гарантираме и ето на стана...И след това пак простотии.
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 03 окт 2012 12:31

Значи идвате на срещата и с най-голямата си наглост и мазност заявявате един вид ,че ако ние примеме тези ваши смешни искания , ще спрете тормоза срещу деца със сини фланелки .. баси , а ти се имаш за цивилизован човек семеен и с две деца доколкото знам .
Страшна наглост и безочливост . Просто сте за затвора ВСИЧКИТЕ , така наречени фенчета .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 03 окт 2012 13:12

Bartolomej написа:Значи идвате на срещата и с най-голямата си наглост и мазност заявявате един вид ,че ако ние примеме тези ваши смешни искания , ще спрете тормоза срещу деца със сини фланелки .. баси , а ти се имаш за цивилизован човек семеен и с две деца доколкото знам .
Страшна наглост и безочливост . Просто сте за затвора ВСИЧКИТЕ , така наречени фенчета .

Колега не ми се ще да влизам в полемика с теб. По ника ти не се ориентирам дали си бил на тази среща, но ако си бил съм изненадан, че пишеш такива неща. А ние не искахме толкова много - две неща само, от които бихте извлекли огромна полза.
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 03 окт 2012 15:21

Не ти не ме познаваш , не съм бил на срещата , но и след новите Ви наказателни акции по-добре и да не те виждам .
Дали пък главна отговорност за всичко не носиш ти като предсИдател на някакво сдружение .
Дали пък цялата тази омраза към сини фенове не идва именно от теб и неадекватните ти мнения , медийни прояви и действия . Не знам почвам да се замислям вече .
Мислиш ли , че като предсИдател си нещо по-различен от другите "обикновени" фенове .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”