Черноморец-Миньор (Перник) FT. 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Черноморец-Миньор (Перник) 23.09.2012

Мнениеот BRF » 20 сеп 2012 15:33

калпазанчо написа:За останалото си прав, след продажбата на Асис, Шаешу и Жужу и след кражбата на АНисе не си заслужава да ги гледаш тези безхаберници.
п.п. Е, аз и останалите го правим, ама защо ли :roll:
п.п.2 Това е Черноморец беееееееееее, затоваааааааа
[offtopic]Ооооооооооооо Черноморееееееец, един единствеееееееееееееееееен е на светаааааааааааааааа......
Ти за мен си всичко, ти за мен си любовта,
За тебе аз живея и за тебе ще умра :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Аз щото Анисе е при нас и затова съм готов да давам по 10лв. за билет :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 сеп 2012 15:51

hristo1306 написа:Прогнозата ми е скучен мач пред 124 човека. При цена на билета 10 лв и тези са много. Халал да са му на Зъбев - да си купи с тях.........Как може такава финансова политика ? Че в Бургас да не гостува Манчестър - няма значение от Сити или united ? Да - някой ще ме опонира. Да си си купил билет през седмицата. Да, но на всеки е ясно,че в Бургас, "Черноморец" няма фенове - как феновете / и малкото останали / от близките градове - Несебър, Созопол, Айтос, и другите съседни селища, да дойдат през седмицата да си купят от евтините билети - ами той ще им излезе златен ???? Да, но в деня на мача - 10 кинта, благодаря ти г-н Зъбев - гледай си ги ! Отделен въпрос е, остана ли нещо за гледане след продажбата на Жужу, Асис, Атиф и кражбата на Анисе ???
Тук във форума има будни и интелигентни момчета. В место да ходят по пет пъти на ден при лъжеца Киряков, с цел, как да направят по-голямо зло на "зеления" отбор / за глупавия инцидент / да бяха му втълпили, че с тази финансова политика, така не става. Стоката "Черноморец" не върви 10 лв и то за мачове с "грандове" като "Миньор".

Колко бяхте на последния ви мач с Пирин Разлог?
[offtopic]Не се заяждам,просто ми е любопитно :roll: ![/offtopic]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 20 сеп 2012 15:56

За мача дано да спечелим най накрая,ама се съмняваам.Колкото и да упрекваме Боли само там ми е надеждата.А колкото до цените на билетите не мисля че са основен фактор за малкото публика.Вярно че има много хора които не могат да си позволят 10 лева за билет.За тях съм сагласен.Другите къде са ,значи можеш да даваш за някаква чалгаджийка 10 кинта или 30 за кръчма ама нямаш 5 или10 за мач.Давам този пример с кръчмите ,защото там е пълно с млади хора които би трябвало да се интересуват от спорт.Все си мисля че в Бургас проблема е друг.Върви ли отбора имали безплатни билети стадиона се понъпълва.Обаче сложят ли вход и отбора не се бори за нищо публиката изчезва.Просто несме футболен град и това си е ,и е най лесно да кажем ама те билетите са скъпи.Нали тази игра е за публиката какъв стимул може да има играч като види празните седалки.И после искаме да задържим класните чужденци,хората не са свикнали да играят пред 100 човека.Мисля че точно сега отборът има най голяма нужда от подкрепата на феновете ама те няма да ги има.Миналата година се борихме за челните места и стадиона беше празен та сегали.Малко са хората които чакат с нетърпение да стане събота и да заведат детето си на стадиона,а именно от там трябва да се тръгне.Някъде по нагоре някой колега беше писал че Черноморец нямал фенове или че били еди си от къде искам да го попитам дали наистина го мисли или само защото е зелен фен го е написал.Ако ги нямаше тези черноморски фенове отборът на Нефтохимик щеше още да си играе пред 100 работника от завода.Не целя да се заяждам ама на бялото черно немога да кажа.Жалко е че град като Бургас не може да събере публика независмо за кой отбор от града става въпрос.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 сеп 2012 17:20

BRF написа:
hristo1306 написа:Прогнозата ми е скучен мач пред 124 човека. При цена на билета 10 лв и тези са много. Халал да са му на Зъбев - да си купи с тях.........Как може такава финансова политика ? Че в Бургас да не гостува Манчестър - няма значение от Сити или united ? Да - някой ще ме опонира. Да си си купил билет през седмицата. Да, но на всеки е ясно,че в Бургас, "Черноморец" няма фенове - как феновете / и малкото останали / от близките градове - Несебър, Созопол, Айтос, и другите съседни селища, да дойдат през седмицата да си купят от евтините билети - ами той ще им излезе златен ???? Да, но в деня на мача - 10 кинта, благодаря ти г-н Зъбев - гледай си ги ! Отделен въпрос е, остана ли нещо за гледане след продажбата на Жужу, Асис, Атиф и кражбата на Анисе ???
Тук във форума има будни и интелигентни момчета. В место да ходят по пет пъти на ден при лъжеца Киряков, с цел, как да направят по-голямо зло на "зеления" отбор / за глупавия инцидент / да бяха му втълпили, че с тази финансова политика, така не става. Стоката "Черноморец" не върви 10 лв и то за мачове с "грандове" като "Миньор".

[offtopic]http://prikachi.com/images.php?images/342/5292342X.jpg[/offtopic]
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 20 сеп 2012 17:39

BRF написа:

1500
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 20 сеп 2012 18:04

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
BRF написа:

1500

Без да се заяждам ама каде бяха тези 1500, че не ги видях. Бях на мача и повече от 300 човека немога да кажа че е имало.Даже и 300 бяха много.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 20 сеп 2012 18:35

300 ма кат са клонират кат в филма и стават 1500 :)
А Вие , акули колко ще сте в неделя вечер :?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 20 сеп 2012 19:03

hristo1306 написа:124

акУлити питам 8-)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 сеп 2012 21:40

Аз щях да водя щерката да види отбора на Херо , но като разбра че ще играят двата предпоследни отбора в класирането , и че билета ще е 10 лева ми каза :
- Тате , ако ще даваме толкова пари да гледаме някакви смешници , по-добре ме заведи на цирк "Балкански" . Там поне на клоуните това им е работата ... да разсмиват хората !
Не можах да и оборя логиката :roll:
Последна промяна от Искам си Акаунта на 20 сеп 2012 22:28, променено общо 1 път.

Върни се в “Черноморец”