hristo1306 написа:Прогнозата ми е скучен мач пред 124 човека. При цена на билета 10 лв и тези са много. Халал да са му на Зъбев - да си купи с тях.........Как може такава финансова политика ? Че в Бургас да не гостува Манчестър - няма значение от Сити или united ? Да - някой ще ме опонира. Да си си купил билет през седмицата. Да, но на всеки е ясно,че в Бургас, "Черноморец" няма фенове - как феновете / и малкото останали / от близките градове - Несебър, Созопол, Айтос, и другите съседни селища, да дойдат през седмицата да си купят от евтините билети - ами той ще им излезе златен ???? Да, но в деня на мача - 10 кинта, благодаря ти г-н Зъбев - гледай си ги ! Отделен въпрос е, остана ли нещо за гледане след продажбата на Жужу, Асис, Атиф и кражбата на Анисе ???
Тук във форума има будни и интелигентни момчета. В место да ходят по пет пъти на ден при лъжеца Киряков, с цел, как да направят по-голямо зло на "зеления" отбор / за глупавия инцидент / да бяха му втълпили, че с тази финансова политика, така не става. Стоката "Черноморец" не върви 10 лв и то за мачове с "грандове" като "Миньор".
Колко бяхте на последния ви мач с Пирин Разлог?
[offtopic]Не се заяждам,просто ми е любопитно

![/offtopic]