Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев Пловдив-Черноморец Бургас 26.08.2012
Бахти,целия отбор контузени. 

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
За болно момче, за мача в Пловдив, ако искате, да го направим, Коцето да даде парите после на неговия човек.Да се обединят, да помислят по какъв начин могат да се съберат още пари, било то чрез някаква разпродажба на фен-артикули, или пък някой от тях, който има възможност, чрез магазин или заведение - да постави касички и на други места в Пловдив...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

калпазанчо написа:Казвайте кой ще ходи и как да се преброим! Ицо, Нейчо, Светльо, Миро, Ники ще идвате ли? Кой и с какво ще ходи?!
Копирах и поставих въпроса на Калпазанчо отново!!!
Кой го изтри и що за цензура е това??!!??
п.п. Явно съм голям грешник, за което ще получа и бан. Ползвайте си форума със зраве!
[center]
[/center]

petkan написа:калпазанчо написа:Казвайте кой ще ходи и как да се преброим! Ицо, Нейчо, Светльо, Миро, Ники ще идвате ли? Кой и с какво ще ходи?!
Копирах и поставих въпроса на Калпазанчо отново!!!
Кой го изтри и що за цензура е това??!!??
п.п. Явно съм голям грешник, за което ще получа и бан. Ползвайте си форума със зраве!
Аз ще ходя, Петьо, с още 2 или 3 човека в колата ми. Коцето и той ще ходи, Владо почти сигурно и той. Гълъба, Любчо и Сашко и те. За другите от форума не знам.
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

За това ще си го напиша пак - 1Х за мача.
П.П. Орионе, ти един път с нас на мач няма ли да дойдеш, бря?
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Bourgas написа:Идея си нямам, кой трие мненията?
Тва ши е работа само на Нейчо

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
Не знам момчета, кой трие мненията, но понеже ми се отвърза "езика" ще споделя:
- На предрешен мач ВЕЧЕ нямам и грам мерак да отида... Цяла седмица слушам:
- как не сме били "боеспособни" и конкурентноспособни;
- как отиваме в Пловдив без защита;
- как страдаме в нападение;
- колко трудно ще ни бъде в горещото време:
Е-еее, не съм мазохист. Имам поне 100 идеи за по-приятно изкарване на свободното си време... Докато от клуба ни не се научат да поощряват интерес аз ще ставам все по - умрял уЙ. Загубите трудно ги изживявам.
В неделния ден - ще ми липсвате само вие.
[offtopic]нес се състоя редовната пресконференция на Черноморец-Бургас преди всеки кръг от първенството на "А" група. Пред медиите този път застана един от помощниците на Димитър Димитров - Петър Колев.
Ето какво сподели той медиите:
"Имаме доста проблеми с контузени играчи. Дори ще тръгнем за Пловдив с група от 17 човека. Имаме проблеми във всички линии, предимно в защита, където тримата ни централни бранители са контузени. Единствено Траян Дянков има потенциална възможност да играе. Николай Николов и Пламен Димов отпадат твърдо от групата. Ако се случи така, че и Траян да не може да играе имаме само един вариант с Яни Пехливанов, който е играл на този пост.
С контузии още са Борислав Балджийски и Румен Трифонов. Гаел също получи травма във вчерашната игра, но днес състоянието е много по добро и най-вероятно ще вземе участие тази неделя.
Смятам, че сме запознати с отбора на Ботев, гледахме ги още на подготовката, играхме срещу тях, след това ги наблюдавахме в двата шампионатни мача. Общо взето сме запознати с качествата на новите им футболисти, както и с начина им на игра. Надявам се да успеем да противодействаме, въпреки че ще бъдем с ограничени възможности.
Относно атмосферата, която ни очаква в Пловдив, съдейки по себе си знам, че дори публиката да не е привърженик на твоя отбор, тя създава настроение и за двата тима. Надявам се да се получи един хубав двубой".[/offtopic]
- На предрешен мач ВЕЧЕ нямам и грам мерак да отида... Цяла седмица слушам:
- как не сме били "боеспособни" и конкурентноспособни;
- как отиваме в Пловдив без защита;
- как страдаме в нападение;
- колко трудно ще ни бъде в горещото време:
Е-еее, не съм мазохист. Имам поне 100 идеи за по-приятно изкарване на свободното си време... Докато от клуба ни не се научат да поощряват интерес аз ще ставам все по - умрял уЙ. Загубите трудно ги изживявам.
В неделния ден - ще ми липсвате само вие.

[offtopic]нес се състоя редовната пресконференция на Черноморец-Бургас преди всеки кръг от първенството на "А" група. Пред медиите този път застана един от помощниците на Димитър Димитров - Петър Колев.
Ето какво сподели той медиите:
"Имаме доста проблеми с контузени играчи. Дори ще тръгнем за Пловдив с група от 17 човека. Имаме проблеми във всички линии, предимно в защита, където тримата ни централни бранители са контузени. Единствено Траян Дянков има потенциална възможност да играе. Николай Николов и Пламен Димов отпадат твърдо от групата. Ако се случи така, че и Траян да не може да играе имаме само един вариант с Яни Пехливанов, който е играл на този пост.
С контузии още са Борислав Балджийски и Румен Трифонов. Гаел също получи травма във вчерашната игра, но днес състоянието е много по добро и най-вероятно ще вземе участие тази неделя.
Смятам, че сме запознати с отбора на Ботев, гледахме ги още на подготовката, играхме срещу тях, след това ги наблюдавахме в двата шампионатни мача. Общо взето сме запознати с качествата на новите им футболисти, както и с начина им на игра. Надявам се да успеем да противодействаме, въпреки че ще бъдем с ограничени възможности.
Относно атмосферата, която ни очаква в Пловдив, съдейки по себе си знам, че дори публиката да не е привърженик на твоя отбор, тя създава настроение и за двата тима. Надявам се да се получи един хубав двубой".[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Bourgas написа:Идея си нямам, кой трие мненията?
Тва ши е работа само на Нейчо
Няма как да е работа на Нейчо.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Еми казва Петър, че са контузени Пламен, Бладжи, Ники, работи дето ги знаем
А иначе има положителна новина от днес, не казваш нищо за нея, подписали сме с 2 офанзивни. Че и имената им крият... Значи единия може да е ...Барбуков? 

[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]