Феновете на Черноморец се срещнаха с Бойко Борисов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Феновете на Черноморец се срещнаха с Бойко Борисов

Мнениеот BRF » 03 юли 2012 16:56

калпазанчо написа:И аз съм с десни убеждения, въпреки че не обичам политиката като цяло. Иначе съм се срещал с кмета миналата година за повече от 45 мин (при определени 10 мин за срещата). А Бойко Борисов се държа за мое учудване много земно...честно казано очаквах да ме разкара дипломатично на 5ата мин...Мн се накефи и на снимката, позабавлявахме се и за сметка на размера на фланелката Олд скуул Бойс (5ХЛ - обясних му че не си отговарят на номерата и да не се плаши от числата :mrgreen: ), която му подарих :mrgreen:
Приятно беше, че всички на масата (кмета, областния, министрите) внимаваха и слушаха внимателно целия разговор, като дори се включваха в разговора. Мн добре се получи.
п.п. Областния след като видя снимката вика: Ето, г-н Премиер - ето за това говорихме преди малко...Аз едно време от Созопол съм идвал в ремаркето на открит камион за да мога да дойда до Бургас на мач на Черноморец... :mrgreen:

Дано има ефект този разговор.А за ББ срещал съм го няколко пъти понеже той все почива на едно място между Бургас и Варна,а единия ми род е от там.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 юли 2012 17:00

Вальо, то ефект няма да има, мисля си аз. ББ каквото и да е обещал, го е изпълнил на 5%. Но поне ни чуха хората проблемите и въпросите. Радвам се, че Владо не е просил пари, както правят други отбори, че и спонсори. Просто е попитал ще го има ли или не отбора. ще си играем ли на стадиона или не. Ще подадат ли ръка на многото национали (футболисти, борци, боксьори и т.н.) от школите на Черноморец или не. Ако не ББ, то на поне някой друг му пука и се сети.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 юли 2012 17:02

Bourgas написа:Вальо, то ефект няма да има, мисля си аз. ББ каквото и да е обещал, го е изпълнил на 5%. Но поне ни чуха хората проблемите и въпросите. Радвам се, че Владо не е просил пари, както правят други отбори, че и спонсори. Просто е попитал ще го има ли или не отбора. ще си играем ли на стадиона или не. Ще подадат ли ръка на многото национали (футболисти, борци, боксьори и т.н.) от школите на Черноморец или не. Ако не ББ, то на поне някой друг му пука и се сети.

Аз за такъв ефект говаря.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 юли 2012 17:18

Вальо, и аз имам авери в това място (последното в Бургаска област по пътя за Варна). Вярвам, че направих всичко по силите си само и в името на Черноморец! Не съм говорил и секунда за други неща! Борисов имаше вид на разбиращ проблемите човек, който се чуди как да помогне. Доколкто знам, като съм тръгнал е телефонирал доста във тази връзка...Дали ще успее, дали има намерение няма как да зная. Аз лично оставам с много добри чуства от тази среща. Нямаше суета, нямаше това чуство на неравнопоставеност. Определено направи така, че да не се чуствам некомфортно, а това е изкуство. Не че и аз съм много от притеснителните, но все пак мн зависи и от човека насреща. Примерно днес една шефка на една голяма фирма с отлична школовка за отпор на такива като мен маркетингови специалисти :mrgreen: (ех, ама че прозвуча едно модерно :lol: ) направо ме изгони с правата лопата...Не че пак няма да я налазя скоро ама си е кофти като ти покажат вратата...А тази определено го направи по грубия начин :lol:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 юли 2012 23:49

Най-после някво инфо за тая среща. Каквото и да става от тук нататък,факт е,че премиера знае за проблемите на Черноморец и е запознат с Олд Скула. Нищо чудно на някой мач да излезе с нашата фланелка. ;) Аплодисменти и големи благодарности на Владо. Все пак можеше да звъннеш да дойда и аз. :mrgreen: Както и Тошко каза важно е,че не са се просили пари. Всеки друг разговор е добре дошъл. А за вероятността обещанията да се изпълнят(ако е имало такива),аз лично на Б.Б. не вЕрвам. ;) Но нек' си пожелаем успех.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 04 юли 2012 09:26

Данчо, то беше луда надпревара с времето. Както ви бях казал по-рано, мениджърката ми беше против тази среща (бях я информирал, че ще отсъствам за час-два от офиса), та добре, че стана след работното ми време. Цял ден ме разпитва, подпитва, говори за Бойко Борисов, белким се закача на куката и да кажа нбещо, ама аз ни вопъл, ни стон...Всичко стана в последния момент - и рамката на картината, и папката с презентацията в последния момент, допбре че поне фланелката бях взел към 3 следобеда. И понеже имаше инфо в нета, че ще е към 19 часа минах вземах Любчо и трябваше да мина до Изгрев през тъщата да оставя нещо. На колелото на Миража телефона почва да звъни.....един, втори, трети, четвърти....всичките едно и също: айде, къде си, Бойко Борисов си тръгва....Малееее, питай Любчо как буталата на тая Шкодичка излизаха през предния капак...за по-малко от минута бях пред спортния комплекс :mrgreen: а там такова задръстване...няма къде да се спре, фрашкано с полиция, пред мен Станимир Димитров с неговата джипка и стои и се оглежда...както и да е, паркирах, набегом стигнах входа, поздравих 3-4ма души, няколко общински съветника, зам.кмета (the Old school one :mrgreen: ) забрах момчетата от Бригадата, които ме чакаха на кафето отсреща, разбутах тълпата, минах и през пресата и право към един такъв подобен на гардероб тип от НСО със розова фланелка...Изпях си песента набързо кой съм и за какво съм, като в това време пристъпвах напред, а човека всячески ме отблъскваше...вика чакай, трябва да предупредя, а аз махам на Чиликов и соча гърба на Борисов...Той скочи рязко, дойде, каза че съм с него и отиде шепна нещо на премиера. Той явно одобри срещата веднага, та Чиликов ми махна да заповядам. Застанах прав и лекозадъхан почнах да се представям...А Борисов със спокоен тон ми каза: вземи си едно столче, седни. Недей така прав...
Та, Данчо, в коя част от тази идилия искаш да ти се бях обадил? :mrgreen: Цял ден мълча кЪт' риба на сухо, после газ до ламарината...а освен това си мислех, че имам и предостатъчно време...преобличал съм се на паркинга (стрийптийз, стрийптийз :lol: )

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 04 юли 2012 09:34

калпазанчо написа:Данчо, то беше луда надпревара с времето. Както ви бях казал по-рано, мениджърката ми беше против тази среща (бях я информирал, че ще отсъствам за час-два от офиса), та добре, че стана след работното ми време. Цял ден ме разпитва, подпитва, говори за Бойко Борисов, белким се закача на куката и да кажа нбещо, ама аз ни вопъл, ни стон...Всичко стана в последния момент - и рамката на картината, и папката с презентацията в последния момент, допбре че поне фланелката бях взел към 3 следобеда. И понеже имаше инфо в нета, че ще е към 19 часа минах вземах Любчо и трябваше да мина до Изгрев през тъщата да оставя нещо. На колелото на Миража телефона почва да звъни.....един, втори, трети, четвърти....всичките едно и също: айде, къде си, Бойко Борисов си тръгва....Малееее, питай Любчо как буталата на тая Шкодичка излизаха през предния капак...за по-малко от минута бях пред спортния комплекс :mrgreen: а там такова задръстване...няма къде да се спре, фрашкано с полиция, пред мен Станимир Димитров с неговата джипка и стои и се оглежда...както и да е, паркирах, набегом стигнах входа, поздравих 3-4ма души, няколко общински съветника, зам.кмета (the Old school one :mrgreen: ) забрах момчетата от Бригадата, които ме чакаха на кафето отсреща, разбутах тълпата, минах и през пресата и право към един такъв подобен на гардероб тип от НСО със розова фланелка...Изпях си песента набързо кой съм и за какво съм, като в това време пристъпвах напред, а човека всячески ме отблъскваше...вика чакай, трябва да предупредя, а аз махам на Чиликов и соча гърба на Борисов...Той скочи рязко, дойде, каза че съм с него и отиде шепна нещо на премиера. Той явно одобри срещата веднага, та Чиликов ми махна да заповядам. Застанах прав и лекозадъхан почнах да се представям...А Борисов със спокоен тон ми каза: вземи си едно столче, седни. Недей така прав...
Та, Данчо, в коя част от тази идилия искаш да ти се бях обадил? :mrgreen: Цял ден мълча кЪт' риба на сухо, после газ до ламарината...а освен това си мислех, че имам и предостатъчно време...преобличал съм се на паркинга (стрийптийз, стрийптийз :lol: )

Поне не ти е било скучно през деня. :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 юли 2012 11:41

калпазанчо написа:Вальо, и аз имам авери в това място (последното в Бургаска област по пътя за Варна). Вярвам, че направих всичко по силите си само и в името на Черноморец! Не съм говорил и секунда за други неща! Борисов имаше вид на разбиращ проблемите човек, който се чуди как да помогне. Доколкто знам, като съм тръгнал е телефонирал доста във тази връзка...Дали ще успее, дали има намерение няма как да зная. Аз лично оставам с много добри чуства от тази среща. Нямаше суета, нямаше това чуство на неравнопоставеност. Определено направи така, че да не се чуствам некомфортно, а това е изкуство. Не че и аз съм много от притеснителните, но все пак мн зависи и от човека насреща. Примерно днес една шефка на една голяма фирма с отлична школовка за отпор на такива като мен маркетингови специалисти :mrgreen: (ех, ама че прозвуча едно модерно :lol: ) направо ме изгони с правата лопата...Не че пак няма да я налазя скоро ама си е кофти като ти покажат вратата...А тази определено го направи по грубия начин :lol:

Борисов е спортен човек.Сигурен съм,че ще направи всичко възможно да помогне.Пожелавам ви го!Аз искам силни Черноморец,Литекс,Лудогорец,Ботев,Левски и разбирасе ЦСКА.Колкото до мястото където имаш авери,може някой уикенд да направим един тур до там!Все пак лято е !!
Последна промяна от BRF на 04 юли 2012 11:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 04 юли 2012 11:42

Баси, абе ти калпазанчо ли си или сръчко :o

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 04 юли 2012 12:12

petkan написа:Баси, абе ти калпазанчо ли си или сръчко :o

Баш калпазанчо съм си ;) ако не вярваш - питай жената :mrgreen: че вече и на малката така се кара: "Ааааа, недей така, калпазанка такава" :shock: "....следва обикновено репликата: "Все едно си дете на баща си!" :roll:

Върни се в “Черноморец”