калпазанчо написа:И аз съм с десни убеждения, въпреки че не обичам политиката като цяло. Иначе съм се срещал с кмета миналата година за повече от 45 мин (при определени 10 мин за срещата). А Бойко Борисов се държа за мое учудване много земно...честно казано очаквах да ме разкара дипломатично на 5ата мин...Мн се накефи и на снимката, позабавлявахме се и за сметка на размера на фланелката Олд скуул Бойс (5ХЛ - обясних му че не си отговарят на номерата и да не се плаши от числата), която му подарих
Приятно беше, че всички на масата (кмета, областния, министрите) внимаваха и слушаха внимателно целия разговор, като дори се включваха в разговора. Мн добре се получи.
п.п. Областния след като видя снимката вика: Ето, г-н Премиер - ето за това говорихме преди малко...Аз едно време от Созопол съм идвал в ремаркето на открит камион за да мога да дойда до Бургас на мач на Черноморец...
Дано има ефект този разговор.А за ББ срещал съм го няколко пъти понеже той все почива на едно място между Бургас и Варна,а единия ми род е от там.