Миньор - Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Тодоор
Контакти:

Re: Миньор - Черноморец

Мнениеот Тодоор » 25 апр 2012 16:28

Очаквам труден мач, много се надявам да победим и да се доближим с още една крачка към Европа.
Прогноза Миньор 1 Черноморец 2

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 25 апр 2012 23:14

BRF написа:Общо взето пишете само за уговорки лицензи и тем подобни глупости.Вие сте най-чистите не влизате в уговорки а всички други или купуват или продават.Както е тръгнало и Литекс и сините приятелки няма да са в ЛЕ.Какво ли ще пишете тогава???????Акули събодете се

Ами така си е заспали сме,иначе Конан отдавна да ни е събудил с информацията от източника си,че трябва да си изиграем само мачовете с Левски,Литекс и Лудогорец,както го направи за вас преди месец или случайно си забравил за това,за което те информира тогава.А ти понеже не си заспал,продължавай да бленуваш как юношите ви са извънземни играчи,как селянинът от Плоски е велик треньор и т.н.Пусни си радио,гледай тв,чети вестници и спортни сайтове,поне няма да си сам има доста,които ти пригласят 8-)
За мача с Миньор си пожелавам победа с гол от несъществуваща дузпа и гол от засада,в крайна сметка е хубаво и нас да ни набедят,че влизаме в уговорки,иначе си играем за здраве,а други дървени отбори обират лаврите :x
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 апр 2012 12:38

Devian написа:
BRF написа:Общо взето пишете само за уговорки лицензи и тем подобни глупости.Вие сте най-чистите не влизате в уговорки а всички други или купуват или продават.Както е тръгнало и Литекс и сините приятелки няма да са в ЛЕ.Какво ли ще пишете тогава???????Акули събодете се

Ами така си е заспали сме,иначе Конан отдавна да ни е събудил с информацията от източника си,че трябва да си изиграем само мачовете с Левски,Литекс и Лудогорец,както го направи за вас преди месец или случайно си забравил за това,за което те информира тогава.А ти понеже не си заспал,продължавай да бленуваш как юношите ви са извънземни играчи,как селянинът от Плоски е велик треньор и т.н.Пусни си радио,гледай тв,чети вестници и спортни сайтове,поне няма да си сам има доста,които ти пригласят 8-)
За мача с Миньор си пожелавам победа с гол от несъществуваща дузпа и гол от засада,в крайна сметка е хубаво и нас да ни набедят,че влизаме в уговорки,иначе си играем за здраве,а други дървени отбори обират лаврите :x

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 апр 2012 12:51

BRF написа:
Devian написа:

Кой е Конан?Ако те е яд за юношите ни сори говорете си с херо и той да налага,а дали са извънземни е друг въпрос.Бих ти отговорил и за "селянина" от Плоски но на мен ми е забранено да обиждам в този форум за разлика от теб,смятам ме разбра какво изкам да ти кажа!!! Черноморец-Моралния шампион на България!
Последна промяна от BRF на 26 апр 2012 12:58, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 апр 2012 12:55

Прогноза за мача 1:0 за Миньор.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 26 апр 2012 17:33

BRF написа:Кой е Конан?Ако те е яд за юношите ни сори говорете си с херо и той да налага,а дали са извънземни е друг въпрос.Бих ти отговорил и за "селянина" от Плоски но на мен ми е забранено да обиждам в този форум за разлика от теб,смятам ме разбра какво изкам да ти кажа!!! Черноморец-Моралния шампион на България!

Конан е предишния акаунт,на този който си го иска ;) Гражданин от село Плоски е трудно разбираем оксиморон още повече за човек с параноични проблеми като неговите.Бъди сигурен,че и Херо щеше да си спести голяма част от заплатите на чужденците и на някои от българските играчи и да гледаме такива като Милчо Ангелов и Живко Петков,ако знаеше,че трябва да изиграе само 3 мача за полусезона.Колкото до моралния шампион на България,мерси,надали някой се сеща,кой беше моралния шампион от сезон 96/97 и то само защото не са си купили два мача,за разлика от станалите шампиони :x
BRF написа:Прогноза за мача 1:0 за Миньор.

Вероятно е,защото за разлика от вас Лудогорец ще си платят :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 26 апр 2012 18:37

Дано ги бием ! Айде акулиииии според мен 0:2

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 26 апр 2012 18:46

Колкото пъти съм прогнозирал победа за Черноморец-толкова пъти не са побеждавали.Един,единствен път прогнозирах загуба-с Черно море го дадох 2:3,а то стана обратно-3:2....Сега давам 3:0 за Миньор :).......П.П. До края само загуби ще прогнозирам,пък белким завършите със сребърни медали :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 26 апр 2012 18:48

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Колкото пъти съм прогнозирал победа за Черноморец-толкова пъти не са побеждавали.Един,единствен път прогнозирах загуба-с Черно море го дадох 2:3,а то стана обратно-3:2....Сега давам 3:0 за Миньор :).......П.П. До края само загуби ще прогнозирам,пък белким завършите със сребърни медали :mrgreen:

Ммм неможе да паднем с 3:0 много си краен пич 8-)

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 26 апр 2012 18:51

Ivo-Chernomoretz написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Колкото пъти съм прогнозирал победа за Черноморец-толкова пъти не са побеждавали.Един,единствен път прогнозирах загуба-с Черно море го дадох 2:3,а то стана обратно-3:2....Сега давам 3:0 за Миньор :).......П.П. До края само загуби ще прогнозирам,пък белким завършите със сребърни медали :mrgreen:

Ммм неможе да паднем с 3:0 много си краен пич 8-)

Ти май не вдяна кво искам да кажа-че не познавам резултатите :) Точно затова давам 3:0,а ти си прави сметката как ще завърши! Естествено че неможете да паднете с 3:0:)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Върни се в “Черноморец”