Черноморец - Ботев Враца 22.04, 19:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Черноморец - Ботев Враца 22.04, 19:00

Мнениеот kartago » 22 апр 2012 22:58

glarus bs написа:
subzero написа:
glarus bs написа:браво на акулите :) хубав мач и заслужен резултат.евала и за страхотната хореография :mrgreen: накефихме се максимално.айде да идват европейците :)

А ти къде беше ?? Нали щеше да идваш ??? Или не се представи ?? ;)

бях на стадиона с големия ми син/на 4г./и други приятели с лапетата,но имаше две агитки от доста хора.седнахме до едната и се включихме във веселбата :mrgreen:

Ако си бил към средата срещу трибуната, по-скоро си бил до форумната агитка, хората с които си пишеш тука! Едни "манекени" със сини фланелки!

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 22 апр 2012 23:02

Честита победа на акулите. Европа ни чака. ;) Жалко че не можах да дойда на мача, дано срещу литекс не ми дадат някой мач, че ще ми стане вече трети домакински и да не отида. :(
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 апр 2012 23:04

glarus bs написа:
subzero написа:
glarus bs написа:браво на акулите :) хубав мач и заслужен резултат.евала и за страхотната хореография :mrgreen: накефихме се максимално.айде да идват европейците :)

А ти къде беше ?? Нали щеше да идваш ??? Или не се представи ?? ;)

бях на стадиона с големия ми син/на 4г./и други приятели с лапетата,но имаше две агитки от доста хора.седнахме до едната и се включихме във веселбата :mrgreen:

Другия път-предварителна уговорка. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 апр 2012 23:04

burgazliqta написа:Честита победа на акулите. Европа ни чака. ;) Жалко че не можах да дойда на мача, дано срещу литекс не ми дадат някой мач, че ще ми стане вече трети домакински и да не отида. :(

Абе да ти дават мачове и да се развиваш! Иначе си ценен кадър с тоя ръст! :mrgreen: Пък и колега! )))))))

glarus bs
Контакти:

Мнениеот glarus bs » 22 апр 2012 23:08

много добре ви видях,но малко закъсняхме заради децата и местата към средата бяха заети,а ние бяхме три големи и три малки акулки.другия мач ще сме навреме и ще викаме с вас :mrgreen:

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Мнениеот r.h. » 22 апр 2012 23:09

Хубав мач с хубави голове! Имахте по-голяма нужда от победата и логично играхте с по-голяма агресия и хъс, особено в началото на второто полувреме, когато решихте мача във ваша полза.
Честита победа и успех в борбата за призовите места. Заслужавате място в тройката!
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 апр 2012 23:13

Абе направи ли ви впечатление каква простотия сътвори тоя така наречен съдия? За дузпата? Първо я даде, а си спомнете какво беше положението! Направиха му шпагат на Боли, той падна, моментално скочи, топката му беше в краката и сам се изненада, че свириха! После страничния я отмени, ОК, и такова се случва, ооообаче защо даде картон на Боли за симулация, като момчето скочи с топката в крака и готов да играе? Не винаги задължително падаш за дузпа, понякога за да се предпазиш ( които са играли го знаят), и те така, тоя наакан а даде накрая картон на Боли! Смех, ако съм на мястото на ръководството на клуба бих подал жалба за тази ситуация! Много се изложи! :mrgreen:

glarus bs
Контакти:

Мнениеот glarus bs » 22 апр 2012 23:19

kartago написа:Абе направи ли ви впечатление каква простотия сътвори тоя така наречен съдия? За дузпата? Първо я даде, а си спомнете какво беше положението! Направиха му шпагат на Боли, той падна, моментално скочи, топката му беше в краката и сам се изненада, че свириха! После страничния я отмени, ОК, и такова се случва, ооообаче защо даде картон на Боли за симулация, като момчето скочи с топката в крака и готов да играе? Не винаги задължително падаш за дузпа, понякога за да се предпазиш ( които са играли го знаят), и те така, тоя наакан а даде накрая картон на Боли! Смех, ако съм на мястото на ръководството на клуба бих подал жалба за тази ситуация! Много се изложи! :mrgreen:

пълен майтап,но пък после беше като пружинка :) леко побутване и оп свири :mrgreen: явно му стана гузно

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 22 апр 2012 23:22

burgazliqta написа:Честита победа на акулите. Европа ни чака. ;) Жалко че не можах да дойда на мача, дано срещу литекс не ми дадат някой мач, че ще ми стане вече трети домакински и да не отида. :(

Ако свириш, като днешните - отказвай се ! Ако имаш гъдел някъде - продължавай, но бъди първо човек и след това арбитър !

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 22 апр 2012 23:51

kartago написа:Абе направи ли ви впечатление каква простотия сътвори тоя така наречен съдия? За дузпата? Първо я даде, а си спомнете какво беше положението! Направиха му шпагат на Боли, той падна, моментално скочи, топката му беше в краката и сам се изненада, че свириха! После страничния я отмени, ОК, и такова се случва, ооообаче защо даде картон на Боли за симулация, като момчето скочи с топката в крака и готов да играе? Не винаги задължително падаш за дузпа, понякога за да се предпазиш ( които са играли го знаят), и те така, тоя наакан а даде накрая картон на Боли! Смех, ако съм на мястото на ръководството на клуба бих подал жалба за тази ситуация! Много се изложи! :mrgreen:

Даже е задължителна жалбата! Не само за отменената дузпа и жълтият картон за Боли, а и за втория жълт картон на Цонков!!! Има ли нормален футболист, който в 90-та минута, при резултат 3:1 да бави времето??? Цонков се забави с изпълнението на пряк свободния, защото защитникът беше застанал на не повече от четири метра и съдията трябваше да покаже на него картона!!!
Тези МЕКЕРЕТА ОПРЕДЕЛЕНО ИЗПЪНИХА ПОРЪЧКА!!!
Ето ги ситуациите:
http://www.novsport.com/video187764_1062.html
Лично мое мнение е, че съдиите (особено страничния) изпълняваха поръчка! Не е възможно да са до такава степен неадекватни! Добре, че нашите момчета мачкаха и не позволиха на съдиите да променят изхода от мача!
Само че с този червен картон на Цонков ни обезкървяват средната линия за мача с Миньор! Ето затова КОНТЕСТАЦИЯ ТРЯБВА ДА ИМА!!!

Върни се в “Черноморец”