зеления написа:Чета мненията във вашия форум и ако щете вярвайте, пичове - просълзихте ме. Евала за позитивизма ви. Значи не напразно винаги съм уважавал бургаските фенове и като цяло всички бургазлии. Големи сте!!! Дано да успея да дойда на мача и да се запозная с някои от вас. Живи и здрави да сте и независимо от резултата от мача искрено ви желая да влезете в ЕКТ! И не само да влезете, ами и да сте поне в групите! Ще се радвам за вас все едно моя отбор е там и ще направя всичко възможно да дойда на някои от домакинските ви мачове за да ви подкрепям!
Аз съм "ЗА" с двете ръце

Както някъде по-напред писах, можем да пием по бира преди мача на капаните в Морската. На пет минути пеша от стадиона е. Винаги съм казвал, че футбола трябва да събира, а не да разделя. Тази пролет завързахме приятелство с фенове на Локо Пд. Загубихме мача. Кофти

Но пък после си спретнахме егати купона в една тяхна кръчма. Те си се кефеха и си пяха техните песни, ние подсмърчахме, ама само до втората ракия
Какво по-хубаво от това да се запознаеш с нови хора, споделящи същите радости и болка

Сигурен съм, че повечето от форума на Черноморец мислят като мен. Пием по бира, пък после к"вот стане. Да победи по-добрия

п.п. Страхувам се обаче, че с Левски и ЦСКА няма да мога да поддържам същите чувства