Черноморец Бургас - Светкавица FT 6-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец Бургас - Светкавица FT 6-0
Не мислите ли ,че прекалено много се коментира за конспирации и тем подобни неща1Всичко се поставя под съмнение ,а май не е нормално.Мисля ,че ние сами сме си виновни като търсим винаги под вола теле
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец Бургас - Светкавица FT 6-0
petkan написа:BRF написа:subzero написа:Пффф,за титла се говори тука. Чакайте,бе пичове,бихме Светкавица. Ако следващия мач победим и аз почвам да мечтая за титла.
Аз ви говоря за вяра и в този ред на мисли титлата си е за нас
Вальо, от три седмици те чакам на някой мач..... Първата детето беше нещо болно..... Втората не знам си кво..... Кога бе приятелю??? Разчитах на теб, да знаеш
Хахахаха, адаш, като отидеш и ти на мач на ЦСКА! )))))
[offtopic]Какви са тези филми? Единия не си дига телефона, другия го затваря, докато набера третия и ......диктора на стадиона ви казал другия резултат!))))))[/offtopic]
petkan написа:BRF написа:subzero написа:Пффф,за титла се говори тука. Чакайте,бе пичове,бихме Светкавица. Ако следващия мач победим и аз почвам да мечтая за титла.
Вальо, от три седмици те чакам на някой мач..... Първата детето беше нещо болно..... Втората не знам си кво..... Кога бе приятелю??? Разчитах на теб, да знаеш
Труден период изкарвам,дори в Пловдив не успях да отида!
Петьо. Отговарям вместо него. За всички случаи, когато не е бил с нас има уважителни причини. Тази вечер, утре вечер и в събота има още по-уважителни причини. Той майка, той татко тези дни.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
BRF написа:Не мислите ли ,че прекалено много се коментира за конспирации и тем подобни неща1Всичко се поставя под съмнение ,а май не е нормално.Мисля ,че ние сами сме си виновни като търсим винаги под вола теле
Че има "миришещи" мачове - има. Но и аз съм на мнение, че се прекалява.
[center]
[/center]
А някой нещо по темата?? 
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- Искам си Акаунта
Аз_съм_Спас написа:не е въпрос до вярване.Титла се печели с ОРГАНИЗАЦИЯ-питайте Литекс.А срещу ЦСКА имате и положителен баланс в преките мачове-т.е.-при равни точки, вие сте преди тях....незнам, дано Събев си даде сметка, за ИСТОРИЧЕСКИЯ шанс който има.Никога Бургас не е бил толкова близо до титлата...
А защо си мислиш , че на Събев му пука за титлата
kartago написа:Аз ви говоря за вяра и в този ред на мисли титлата си е за нас
Хахахаха, адаш, като отидеш и ти на мач на ЦСКА! )))))
[offtopic]Какви са тези филми? Единия не си дига телефона, другия го затваря, докато набера третия и ......диктора на стадиона ви казал другия резултат!))))))[/offtopic][/quote]
Мчи аз бях бе адаш
[offtopic]Видях, че си ме търсил, ама към края на мача. Явно вибвациите ми са били по-силни от тези на телефона
[center]
[/center]
subzero написа:А някой нещо по темата??
нищо неочаквано.Светкавица са най-слабия отбор.Очаквах 4 5 ,изненадата за мен е ,че са 6