Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GONG.Bs
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот GONG.Bs » 13 юни 2012 21:29

ntodorov написа:
калпазанчо написа:Хм, интересно, ще питам Бригадата и ще ви кажа.
п.п.Баси жегата днес и вчера, колата има еър къндишънър, ама само да я спра за 5 мин някъде на слънце и черната дамаска нагорещява до 95 градуса пак :mrgreen: Очаквам скоро да се разболея...

Към 15 часа ми се наложи да пътувам. Не знам от къде ми дойде, но преди тръгване вкарах колата на една автомивка ( от ония на самообслужване за по левче) до офиса. Пуснах си за 4 минути студена вода, обилно си облях колата за това време. Докато си пръсках мобиля климата му работеше. Га влязох вътре = кеф. Пътувах комфортно, а за това левче икономисах първоначалния зор на климтроника до охлаждане на купето...Ефикасно беше.

Ей,умното си е умно,само за левче а. :idea:
Като вляза в моята след работа за вкъщи и ми идва да се самоубия. :oops: ебаси иголлфа.
Only god can judge me.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 13 юни 2012 21:29

burgazliqta написа:Въй почнах работа досега само нощни и са една след друга :( Нямам никакво време за сън, форума вече е мираж за мене(да вляза 1 път на два дена). Направо ужас е. И вчера и днеска с тези жеги .... Днеска след даскало се качвам в рейса(Чавдар) вътре беше по горещо отколкото навънка, металните прътове вътре които служат за държене от страна на хората бяха толкова горещи, че е по-добре да отидеш и да си пъхнеш ръката във фурна нагорещена на 220 градуса, отколкото да се хванеш за тях. :lol: Ето сега пак се приготвам да заминавам на работа.... 12 часа тъпизам. Поне да имаше нещо за вършене, а то нищо. Нито един турист няма да дойде довечера. Надявам се да стане чудо и да има някаква работа,че иначе съм обречен на пълната празня. Ако щете ми вярвайте, но дори неможем да се съберем 4-ма за едно белотче :lol: Единственото ми развлечение е таблета, но за жалост точно в моя хотел няма Wi-Fi :( :x Но за сметка на това пък поне може да си цъкна музичка и да поиграя Fifa. За тези две неще не съм си и представял, че може да са ми толкова полезни в една 12 часова смяна. :lol: Това е от мене малко съм прецакан, но аз все още очаквам, че ще е едно невероятно изпълнено със незабрави и неповторими преживявания - пожелавам го на всички от тука. ;)
И ако някой чете това в момента, значи съм го заинтересувал поне малко със моята историйка :lol: Лека вечер на всички. И да гледате мача и от мое име :mrgreen:

Аз много се заинтересувах от твоята историйка :) Абе как и къде ги намирате такива работи ве маааму стара?! -Да ходиш на работа,и да няма работа-егати и кефа! Пфууууу.....късметлии!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 юни 2012 22:50

GONG.Bs написа:
ntodorov написа:
калпазанчо написа:Хм, интересно, ще питам Бригадата и ще ви кажа.
п.п.Баси жегата днес и вчера, колата има еър къндишънър, ама само да я спра за 5 мин някъде на слънце и черната дамаска нагорещява до 95 градуса пак :mrgreen: Очаквам скоро да се разболея...

Към 15 часа ми се наложи да пътувам. Не знам от къде ми дойде, но преди тръгване вкарах колата на една автомивка ( от ония на самообслужване за по левче) до офиса. Пуснах си за 4 минути студена вода, обилно си облях колата за това време. Докато си пръсках мобиля климата му работеше. Га влязох вътре = кеф. Пътувах комфортно, а за това левче икономисах първоначалния зор на климтроника до охлаждане на купето...Ефикасно беше.

Ей,умното си е умно,само за левче а. :idea:
Като вляза в моята след работа за вкъщи и ми идва да се самоубия. :oops: ебаси иголлфа.

Ми ко стана с Рендето?? :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 юни 2012 23:06

burgazliqta написа:Въй почнах работа досега само нощни и са една след друга :( Нямам никакво време за сън, форума вече е мираж за мене(да вляза 1 път на два дена). Направо ужас е. И вчера и днеска с тези жеги .... Днеска след даскало се качвам в рейса(Чавдар) вътре беше по горещо отколкото навънка, металните прътове вътре които служат за държене от страна на хората бяха толкова горещи, че е по-добре да отидеш и да си пъхнеш ръката във фурна нагорещена на 220 градуса, отколкото да се хванеш за тях. Ето сега пак се приготвам да заминавам на работа.... 12 часа тъпизам. Поне да имаше нещо за вършене, а то нищо. Нито един турист няма да дойде довечера. Надявам се да стане чудо и да има някаква работа,че иначе съм обречен на пълната празня. Ако щете ми вярвайте, но дори неможем да се съберем 4-ма за едно белотче Единственото ми развлечение е таблета, но за жалост точно в моя хотел няма Wi-Fi Но за сметка на това пък поне може да си цъкна музичка и да поиграя Fifa. За тези две неще не съм си и представял, че може да са ми толкова полезни в една 12 часова смяна. Това е от мене малко съм прецакан, но аз все още очаквам, че ще е едно невероятно изпълнено със незабрави и неповторими преживявания - пожелавам го на всички от тука.
И ако някой чете това в момента, значи съм го заинтересувал поне малко със моята историйка :lol: Лека вечер на всички. И да гледате мача и от мое име :mrgreen:

Историята ти ме връща години назад,когато немаше ни GSM-и,ни Интернет,а за Wi-Fi никой не беше чувал. Всъщност GSM-и имаше,но с тях само се провеждаха разговори,а ако си щастливец и имаш Нокиа ,можеше да цъкаш "Змията" :mrgreen: . Та в тези светли години и аз бачках по 12 часа( 1 седмица първа,1 седмица втора и това 4 месеца,без почивка),а когато завъртахме смените часовете ставаха 18. :o Барманче в Сънито....ЖУвооот!! Хубавото беше,че бяхме поне 4-5 човека на работа и не може да се каже,че беше скучно. Работата ме запозна с много хубави хора и жени. За съжаление на част от тях изгубих координатите по различни причини. В моменти,когато се споделят еднакви трудности и се прекарва толкова време заедно се създават добри приятелства. Не знам какво работиш,но явно нямаш колеги(колежки) щом ти е скучно. Иначе нощните смени те карат да мислиш за много неща,които денят със своите предизвикателства скрива. Сега едва ли ще мога да работя на тези обороти,но тогава ми беше забавно. И сега,когато пиша това се усмихвам,като се връщам назад в спомените си. Спомените.....Тях никой не мож ни взе!! :mrgreen:
[offtopic]Спомням си за една колежка от Сарафово. Трябва да я издиря и да ида на гости на Картаго. :mrgreen: Ако не друго,поне да си спомним миналото на кафе. ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 14 юни 2012 17:26

burgazliqta, интересува ни, даже много. Истината е, че тези дни съм в движение и не мога да седна много за дълго пред компа. Тия дни като имам малко повечко време ще попиша повечко.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 14 юни 2012 17:55

Честита нова емблема :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 14 юни 2012 18:23

Еее най-накрая и ние с новата емблема ! :)
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 юни 2012 19:12

Bartolomej написа:Честита нова емблема :)

Доживяхме!! ;) Ше пия за това. :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 юни 2012 19:21

Днес видях Акула в Комлука. Караше един червен Фиат. ;) Аз бях задръстен в обратната посока(баси задръстването). Толкова се беше вглъбила в движението,че шанса да ме види беше нулев. :mrgreen: А и тя си се движеше,а аз си седях в колата и си пеех Куин. ;) А вътрешно псувах ли,псувах. :evil:

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 14 юни 2012 20:04

subzero написа:Днес видях Акула в Комлука. Караше един червен Фиат. ;) Аз бях задръстен в обратната посока(баси задръстването). Толкова се беше вглъбила в движението,че шанса да ме види беше нулев. :mrgreen: А и тя си се движеше,а аз си седях в колата и си пеех Куин. ;) А вътрешно псувах ли,псувах. :evil:

Ми то мястото на акулите си е в Комлука :mrgreen: ...Ми къдя хоиш бе?! А ся сериозно-докат не са накопаят и не са наасфалтират-ще е ад.Днеска бях към Грудово(Средец)-нататък нямаше много коли,ама тия дет идваха от Меден Рудник-майко мила! опашката беше от детелината до светофарите в М.Р
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Върни се в “Черноморец”