burgazliqta написа:Въй почнах работа досега само нощни и са една след друга

Нямам никакво време за сън, форума вече е мираж за мене(да вляза 1 път на два дена). Направо ужас е. И вчера и днеска с тези жеги .... Днеска след даскало се качвам в рейса(Чавдар) вътре беше по горещо отколкото навънка, металните прътове вътре които служат за държене от страна на хората бяха толкова горещи, че е по-добре да отидеш и да си пъхнеш ръката във фурна нагорещена на 220 градуса, отколкото да се хванеш за тях. Ето сега пак се приготвам да заминавам на работа.... 12 часа тъпизам. Поне да имаше нещо за вършене, а то нищо. Нито един турист няма да дойде довечера. Надявам се да стане чудо и да има някаква работа,че иначе съм обречен на пълната празня. Ако щете ми вярвайте, но дори неможем да се съберем 4-ма за едно белотче Единственото ми развлечение е таблета, но за жалост точно в моя хотел няма Wi-Fi Но за сметка на това пък поне може да си цъкна музичка и да поиграя Fifa. За тези две неще не съм си и представял, че може да са ми толкова полезни в една 12 часова смяна. Това е от мене малко съм прецакан, но аз все още очаквам, че ще е едно невероятно изпълнено със незабрави и неповторими преживявания - пожелавам го на всички от тука.
И ако някой чете това в момента, значи съм го заинтересувал поне малко със моята историйка

Лека вечер на всички. И да гледате мача и от мое име

Историята ти ме връща години назад,когато немаше ни GSM-и,ни Интернет,а за Wi-Fi никой не беше чувал. Всъщност GSM-и имаше,но с тях само се провеждаха разговори,а ако си щастливец и имаш Нокиа ,можеше да цъкаш "Змията"

. Та в тези светли години и аз бачках по 12 часа( 1 седмица първа,1 седмица втора и това 4 месеца,без почивка),а когато завъртахме смените часовете ставаха 18.

Барманче в Сънито....ЖУвооот!! Хубавото беше,че бяхме поне 4-5 човека на работа и не може да се каже,че беше скучно. Работата ме запозна с много хубави хора и жени. За съжаление на част от тях изгубих координатите по различни причини. В моменти,когато се споделят еднакви трудности и се прекарва толкова време заедно се създават добри приятелства. Не знам какво работиш,но явно нямаш колеги(колежки) щом ти е скучно. Иначе нощните смени те карат да мислиш за много неща,които денят със своите предизвикателства скрива. Сега едва ли ще мога да работя на тези обороти,но тогава ми беше забавно. И сега,когато пиша това се усмихвам,като се връщам назад в спомените си. Спомените.....Тях никой не мож ни взе!!
[offtopic]Спомням си за една колежка от Сарафово. Трябва да я издиря и да ида на гости на Картаго.

Ако не друго,поне да си спомним миналото на кафе.

[/offtopic]