Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 12 юни 2012 23:37

subzero написа:Тоз мач(Франция-Англия) беше най-скучния досега. Направо ужас. :shock: Чакам с нетърпение руснаците пак. Голямо мачкане!!! ;)

Бааа,голямо разочарование днес руснаците!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 12 юни 2012 23:49

subzero написа:
subzero написа:Тоз мач(Франция-Англия) беше най-скучния досега. Направо ужас. :shock: Чакам с нетърпение руснаците пак. Голямо мачкане!!! ;)

Бааа,голямо разочарование днес руснаците!!!

Свършиха им май силите.Аршавин накрая не можеше да върви........Той направи грешен пас при убийствена атака за Русия в която Полша беше почти матирана,и вместо 2:0,поляците отнеха и ...вкараха красив гол за 1:1.На Русия им е достатъчен равен за да се класират(с Гърция),а поляците ще берат много ядове с Чехия-трябва им 100% победа,иначе са аут
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 13 юни 2012 01:01

Момчета, всяка просперираща компания се старае да се освободи от неприсъщи за дейността си разходи. Поддръжката на Дома на Лукойл и спортната зала на НХК са неприсъщи разходи за Лукойл. И Дома и спортната база са остатъци от комунизма. Те са трудно продаваеми, защото не може да им се промени предназначението, много са остарели и са необходими доста капиталовложения по възстановяването им. От тях не може да се печели, изискват поддържане на неприсъщи за фирмата работни места и калкулират само разходи. С подаряването им Лукойл показа, че няма намерение да влага пари в културата и спорта на Бургас. (Това го показа още когато направи сделката за стадиона със Събев.) Затова и мен ме учуди решението за подпомагане на Нефтохимик. За мен, това е предизборен трик на Бойко, добре изигран, и дал резултат. За Лукойл 300 000 лв. нищо не значат, обещали са ги на Бойко, не е необходимо да очакват нещо в замяна. Напълно достатъчно е да са в добри отношения с премиера на една държава, в която са вложили много капитали. Въобще Лукойл е наистина прогресираща фирма в световен мащаб, която много умно развива капиталите си. За да не попада под силния натиск на държавата Русия (знаейки какво се случи с Юкос), е изтеглила по-голямата част от тях навънка, като ги инвестира по цял свят, разпродала е и голяма част от акциите си извън Русия. Така че Лукойл е повече международна компания и по-малко руска.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 юни 2012 01:42

k.dimitrov написа:Момчета, всяка просперираща компания се старае да се освободи от неприсъщи за дейността си разходи. Поддръжката на Дома на Лукойл и спортната зала на НХК са неприсъщи разходи за Лукойл. И Дома и спортната база са остатъци от комунизма. Те са трудно продаваеми, защото не може да им се промени предназначението, много са остарели и са необходими доста капиталовложения по възстановяването им. От тях не може да се печели, изискват поддържане на неприсъщи за фирмата работни места и калкулират само разходи. С подаряването им Лукойл показа, че няма намерение да влага пари в културата и спорта на Бургас. (Това го показа още когато направи сделката за стадиона със Събев.) Затова и мен ме учуди решението за подпомагане на Нефтохимик. За мен, това е предизборен трик на Бойко, добре изигран, и дал резултат. За Лукойл 300 000 лв. нищо не значат, обещали са ги на Бойко, не е необходимо да очакват нещо в замяна. Напълно достатъчно е да са в добри отношения с премиера на една държава, в която са вложили много капитали. Въобще Лукойл е наистина прогресираща фирма в световен мащаб, която много умно развива капиталите си. За да не попада под силния натиск на държавата Русия (знаейки какво се случи с Юкос), е изтеглила по-голямата част от тях навънка, като ги инвестира по цял свят, разпродала е и голяма част от акциите си извън Русия. Така че Лукойл е повече международна компания и по-малко руска.

Кайо, имам те за умен човек и те уважавам, я ми кажи при какъв "комунизъм" си живял ти? Какви остатъци от "комунизма"? Хайде по-сериозно, ако ще оперираме с такива понятия!

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 13 юни 2012 07:06

k.dimitrov написа:Момчета, всяка просперираща компания се старае да се освободи от неприсъщи за дейността си разходи. Поддръжката на Дома на Лукойл и спортната зала на НХК са неприсъщи разходи за Лукойл. И Дома и спортната база са остатъци от комунизма. Те са трудно продаваеми, защото не може да им се промени предназначението, много са остарели и са необходими доста капиталовложения по възстановяването им. От тях не може да се печели, изискват поддържане на неприсъщи за фирмата работни места и калкулират само разходи. С подаряването им Лукойл показа, че няма намерение да влага пари в културата и спорта на Бургас. (Това го показа още когато направи сделката за стадиона със Събев.) Затова и мен ме учуди решението за подпомагане на Нефтохимик. За мен, това е предизборен трик на Бойко, добре изигран, и дал резултат. За Лукойл 300 000 лв. нищо не значат, обещали са ги на Бойко, не е необходимо да очакват нещо в замяна. Напълно достатъчно е да са в добри отношения с премиера на една държава, в която са вложили много капитали. Въобще Лукойл е наистина прогресираща фирма в световен мащаб, която много умно развива капиталите си. За да не попада под силния натиск на държавата Русия (знаейки какво се случи с Юкос), е изтеглила по-голямата част от тях навънка, като ги инвестира по цял свят, разпродала е и голяма част от акциите си извън Русия. Така че Лукойл е повече международна компания и по-малко руска.

Напълно съм съгласен с Кайо, по този въпрос се направиха много интерпретации! Мога със сигурност да твърдя че парите, тези 300 бона, ще дойдат - ЕДНОКРАТНО- не от Лукойл Нефтохим, а от Лукойл България т.е. - В. Златев(за което няма лошо, даже е малко) Това много ме учуди защото знам В.З. как дава пари... Но акаунта ме подсети че това може да е хитър предизборен ход от страна на Б.Б. и за целта сумата може да се повтори и догодина...Но както си мислят някои дългосрочен договор за спонсорство... няма как да стане! Руснаците имат договор с футболния отбор на Спартак Москва (за който съм сигурен че е предизвикан по същия начин както Б.Б. т. е. чрез декрет от държавно ниво) от които изтичат милиони а резултати няма, ясно им е че от това полза нямат и решиха да не се занимават с подобна дейност зад граница!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 юни 2012 09:23

В Бургас се случват неща, които ние усещахме и предвиждахме, но се надявахме на добро стечение на обстоятелствата... Там, където има сиромашия няма здраве и щастие. Обратните твърдения са само галене на слух. Усещам обаче умора от постоянните си надежди, че футболните неща в града ни ще започнат да се случват. Това, че Нафтата е получила 300 000 лв. е радващо. По всяка вероятност тези пари са пренасочени от друг ресор, но пък то, с кои пари не е така. Лошото обаче е, че към настоящия момент никой не гарантира слънце. Тези пари са, като живото-поддържаща инжекция. В някои държави медицината ги отхвърля и се преминава към директна евтаназия, подобно на оная практика преди векове ранен във война кон да се убива. Та с две думи -тези 300 000 лв. не са решение на проблем, а затъпяване на голяма болка. Това важи и за Черноморец спрямо трохите пускани от Събев.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 13 юни 2012 10:24

ntodorov написа:В Бургас се случват неща, които ние усещахме и предвиждахме, но се надявахме на добро стечение на обстоятелствата... Там, където има сиромашия няма здраве и щастие. Обратните твърдения са само галене на слух. Усещам обаче умора от постоянните си надежди, че футболните неща в града ни ще започнат да се случват. Това, че Нафтата е получила 300 000 лв. е радващо. По всяка вероятност тези пари са пренасочени от друг ресор, но пък то, с кои пари не е така. Лошото обаче е, че към настоящия момент никой не гарантира слънце. Тези пари са, като живото-поддържаща инжекция. В някои държави медицината ги отхвърля и се преминава към директна евтаназия, подобно на оная практика преди векове ранен във война кон да се убива. Та с две думи -тези 300 000 лв. не са решение на проблем, а затъпяване на голяма болка. Това важи и за Черноморец спрямо трохите пускани от Събев.

Нейчо както винаги на познатото ни високо ниво на изразяване. С малко на брой изречения дипломатично и финно обяснява за тежката и тъжна родна футболна картинка!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 13 юни 2012 10:31

Абсолютно съм съгласен, че Лукойл-а се отървава от непривични на основната дейности. За чий и е да плаща данък сграда, данък смет, отопление, поддръжка и т.н. на имот в топцентъра на Бургас, на който не може (може ама ще срещне сериозен отпор на културните дейци и всячески организации) да смени предназначението. Едни голи наеми от едно кафене и 2-3 залички за танци са троха в морето от разходи. Тази сграда се нуждае от сериозен разход за енергийна ефективност. Общо взето хитър ход на руснаците, но малко закъснял. С един удар - два заека: Хем подаряват нещо на бургазлии, хем се отървават от един вагон разходи. Сега Общината да се спасява да си ги намира тия пари от някъде. Общо взето от преки или косвени данъци. Офтопик - не се учудвайте ако за целта скоро направят синя зона и на Гробищата :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 13 юни 2012 11:22

За Каменицата има записани отбори синята бригада и Blue sharks,някои от тук случаино да участва??? :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 юни 2012 11:40

vladu написа:За Каменицата има записани отбори синята бригада и Blue sharks,някои от тук случаино да участва??? :)

Владо. Ако иде реч за Каменица-та в "Мерси" и "Виктория" аз участвам отдавна. Участвам и в Поморийската. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”