Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 12 юни 2012 19:44

Виж какво Субзеро,тя комуникацията пак си е нормална.Що се отнася за данъците,той самия Бойко каза че няма такъв данъкоплатец като Лукойл-18% ли колко там бяха от всички данъци,и няма такава инвестиция като това новото там дето го откриваха(незнам какво е точно) дори и в ЕС в последните години.За какви бизнес интереси говориш бе човек,за някакви си 300 000 лева??!!! Ми за тях това е както за мен и теб са 3 стотинки. Ние не сме наивници и знаем че 300 000 не са достатъчни дори и за Б група,но поне стигат за да не се разпадне отбора,и да останем в Б,а не в Б окръжна.А за това дали сме вярвали дали ще ги дадат тези пари: Аз винаги съм съветвал да се търси помощ от Лукойл-Нефтохим Бургас,а не от Лукойл България.Нашият предишен собственик Жоро Танев(лека му пръст) се е познавал лично с В.Златев-това го потвърди БЛ. Митрев-били са в много добри отношения,ама не дава и не дава! Поне 4-5 пъти са го молили,а той все е казвал че за футбол не иска да дава пари.Обаче оня ден директно му наредиха да подготви спонсорския договор.Златев тука може и да е някой,но дойдат ли руснаците не може да пее изобщо.Щото оборота на Лукойл България е милиони,а на Нефтохим е милиарди,а на ОАО Лукойл в световен мащаб незнам в какви единици се измерва-пак милиарди,ама много милиарди,а ти ми говориш за 300 000 че имали някакви интереси.Ми то толкова е сигурно само горивото на хеликоптера на Вагит дето идва от Москва до Бургас
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 юни 2012 20:06

Всъщност аз отдавна съм решил да не споря на тази тема и това наистина е последното,което ще кажа по нея.
Не искам да ме разбираш погрешно,всяко действие което води до доброто на бургаския футбол е добре дошло. ЗА МЕН тук проблема е друг. Ако някой от вашите шефове беше тръгнал да търси спонсори и намери,всичко щеше да е ОК. Цял сезон тия двамата вашите се тупаха по гърдите,че ще играете в А група,то не бяха селекции,не бяха приказки. И в един момент когато стана ясно,че нямат пари дръпнаха ръчната. И сега за всичко е виновен Събев,че не ги пуснал да играят на Лазур. :o :o Вместо да се правят на интересни,можеха да си намерят спонсор. Та,какво пречеше на Лукойл България да ви стане спонсор,като сте"техния" отбор и като имат такова огромно желание да ви дават пари ?? Нужно ли беше да се намесва Бойко ??? И големите затова имат пари,щото търсят сметка за всеки похарчен лев. Без значение дали е 1лв. или 300 000. Какво казваш печели Лукойл от тези похарчени 300 000 лева ?? Или ви ги дава ей така..?? Почти съм сигурен,че зад тези пари стои нещо,което ние простосмъртните едва ли ще разберем. Основната ми идея е,че ако Лукойл искаха да ви дават пари щяха да го направят и без намесата на премиера. Сега обаче нещата миришат. И за Лукойл и за премиера тези 300 000 лева са от някакво значение. За вас също-факт!! Ама мен не ме кефи някой да дава пари за нещо под натиска на държавата. Точно за това не одобрявам предложението на Калпазанчо за среща с Бойко,въпреки че нещата в отбора са тежки. Това е моето мнение и въпреки всичко нямам нищо против да гледам бургаско дерби в А група.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 12 юни 2012 20:27

subzero написа:Всъщност аз отдавна съм решил да не споря на тази тема и това наистина е последното,което ще кажа по нея.
Не искам да ме разбираш погрешно,всяко действие което води до доброто на бургаския футбол е добре дошло. ЗА МЕН тук проблема е друг. Ако някой от вашите шефове беше тръгнал да търси спонсори и намери,всичко щеше да е ОК. Цял сезон тия двамата вашите се тупаха по гърдите,че ще играете в А група,то не бяха селекции,не бяха приказки. И в един момент когато стана ясно,че нямат пари дръпнаха ръчната. И сега за всичко е виновен Събев,че не ги пуснал да играят на Лазур. :o :o Вместо да се правят на интересни,можеха да си намерят спонсор. Та,какво пречеше на Лукойл България да ви стане спонсор,като сте"техния" отбор и като имат такова огромно желание да ви дават пари ?? Нужно ли беше да се намесва Бойко ??? И големите затова имат пари,щото търсят сметка за всеки похарчен лев. Без значение дали е 1лв. или 300 000. Какво казваш печели Лукойл от тези похарчени 300 000 лева ?? Или ви ги дава ей така..?? Почти съм сигурен,че зад тези пари стои нещо,което ние простосмъртните едва ли ще разберем. Основната ми идея е,че ако Лукойл искаха да ви дават пари щяха да го направят и без намесата на премиера. Сега обаче нещата миришат. И за Лукойл и за премиера тези 300 000 лева са от някакво значение. За вас също-факт!! Ама мен не ме кефи някой да дава пари за нещо под натиска на държавата. Точно за това не одобрявам предложението на Калпазанчо за среща с Бойко,въпреки че нещата в отбора са тежки. Това е моето мнение и въпреки всичко нямам нищо против да гледам бургаско дерби в А група.

Ами аз ти казах какво пречи на Лукойл България да даде пари-просто Златев не дава и това е! А с по-големи от него просто не е говорено,сега малко и случайно стана всичко.Ами сигурно и Лукойл имат интереси,както всяка голяма компания.А какви ли интереси имат като подариха на община Бургас дома на НХК,който струва много повече от 300 000.А ми спортна зала "Нефтохимик" до ст Лазур?! Всеки има интереси и именно заради тях на нас Събев ни разгони фамилията,а може би ще унищожи и този Черноморец. Що се отнася до Вашия проблем със стадиона,аз не виждам как Бойко може да ви помогне.Ами той стадиона нали си е на Събев,какъв е проблема тогава?! Да,проблема е че ст "Черноморец" от един от най-приличните,и един от първите в страната който беше оборудван на 100% с пласмасови седалки,сега е една руина и няма как да се възтанови без да се хвърлят доста милиони.А той е в това състояние пак заради интереси-на Вашия собственик.Стадиона сам ли се разруши? Седалките сами ли изчезнаха? Така че Вашата работа няма как да стане,освен ако някой друг не купи отбора и стадиона.Ама кой ли ще купи отбор дето има милиони задължения?! Нали трябва той да ги плаща?! Другия вариант е възтановяване на стария ФК Черноморец,но това зависи и от волята на Дражев,а и тази идея видях че не се приема особенно радушно тук с изключение на Акаунта и може би още няколко единици.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 юни 2012 20:29

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
subzero написа:Всъщност аз отдавна съм решил да не споря на тази тема и това наистина е последното,което ще кажа по нея.

Ами аз ти казах какво пречи на Лукойл България да даде пари-просто Златев не дава и това е! А с по-големи от него просто не е говорено,сега малко и случайно стана всичко.Ами сигурно и Лукойл имат интереси,както всяка голяма компания.А какви ли интереси имат като подариха на община Бургас дома на НХК,който струва много повече от 300 000.А ми спортна зала "Нефтохимик" до ст Лазур?! Всеки има интереси и именно заради тях на нас Събев ни разгони фамилията,а може би ще унищожи и този Черноморец. Що се отнася до Вашия проблем със стадиона,аз не виждам как Бойко може да ви помогне.Ами той стадиона нали си е на Събев,какъв е проблема тогава?! Да,проблема е че ст "Черноморец" от един от най-приличните,и един от първите в страната който беше оборудван на 100% с пласмасови седалки,сега е една руина и няма как да се възтанови без да се хвърлят доста милиони.А той е в това състояние пак заради интереси-на Вашия собственик.Стадиона сам ли се разруши? Седалките сами ли изчезнаха? Така че Вашата работа няма как да стане,освен ако някой друг не купи отбора и стадиона.Ама кой ли ще купи отбор дето има милиони задължения?! Нали трябва той да ги плаща?! Другия вариант е възтановяване на стария ФК Черноморец,но това зависи и от волята на Дражев,а и тази идея видях че не се приема особенно радушно тук с изключение на Акаунта и може би още няколко единици.

Ами аз смятам,че едва ли някой има нещо против стария Черноморец....но без Дражев. ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 юни 2012 20:35

Значи за толкова години замърсен въздух и след толкова пари в посока София най-малкото което може да направи Лукойл е да подари тези две сгради за които стана дума. Да не говорим,че трябва да дава пари за белодробната болница и за онкологичното отделение. И паркове трябва да прави и дръвчета да сади.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 12 юни 2012 21:16

Няма нищо случайно . Цялата тази оперета с отказването на Филипов и Каравълчев, драмите с оставките и разпадането на отбора е подготвена много добре от кмета Николов и президентите на Нефтохимик . Точно Николов е човека движещата сила за това Нефтохимик да го има . Такова съвпадение видиш ли , Бойко идва на среща с Алекперов и фенове на Нефтохимик спонтанно се организират за да молят за помощ , може да се случи в някоя романтична драма , но не и в нашата прогнила от корупция държава .
Кметът Николов е "мазут" и всякакви срещи с него за съдействие са обречени на провал .
Обаче щом зелените "изнасилиха" Общината за пари , Черноморските фенове трябва да си търсят правата .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 12 юни 2012 21:25

subzero написа:Значи за толкова години замърсен въздух и след толкова пари в посока София най-малкото което може да направи Лукойл е да подари тези две сгради за които стана дума. Да не говорим,че трябва да дава пари за белодробната болница и за онкологичното отделение. И паркове трябва да прави и дръвчета да сади.

Разбира се че трябва! Трябва и да поддържа футболен отбор от града :mrgreen:

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 12 юни 2012 21:35

Bartolomej написа:Няма нищо случайно . Цялата тази оперета с отказването на Филипов и Каравълчев, драмите с оставките и разпадането на отбора е подготвена много добре от кмета Николов и президентите на Нефтохимик . Точно Николов е човека движещата сила за това Нефтохимик да го има . Такова съвпадение видиш ли , Бойко идва на среща с Алекперов и фенове на Нефтохимик спонтанно се организират за да молят за помощ , може да се случи в някоя романтична драма , но не и в нашата прогнила от корупция държава .
Кметът Николов е "мазут" и всякакви срещи с него за съдействие са обречени на провал .
Обаче щом зелените "изнасилиха" Общината за пари , Черноморските фенове трябва да си търсят правата .

Бартоломей,гарантирам ти че това за Лукойл изненада всички ни ,и е случайност(щаслива) . Да,феновете знаеха че Бойко ще идва и бяха планирали да му връчат подписката за стадиона,и да отправят молба за намиране на спонсор.Но се знаеше че Бойко ще идва за откриване на регионален клон на БНР,а за Нефтозавода никой от нас не си е и помислял.Аз кмета не го знам дали е мазут,ама от 3 години опитите ни да се върнем в Лазур все удрят на камък. Явно наема който е искан може би не е бил по силите на Филипов,или е бил нереално висок.И как сме изнасилили общината за пари,след като дава по равно и на двата отбора?

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 12 юни 2012 21:41

точка по темата . Николов не заслужава нашето внимание .
Време е Полша да изнасили наглите руснаци ...
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 юни 2012 21:50

Bartolomej написа:точка по темата . Николов не заслужава нашето внимание .
Време е Полша да изнасили наглите руснаци ...

Пффф,Дидо за пръв не съм съласен с теб. Русия са моя фаворит!!

Върни се в “Черноморец”