Converse написа:На калпазанчо идеята
Бригада, днес имах работа в Общината, пробвах да вляза при кмета, но трябвало да си запиша час от предния четвъртък. Както и да е - идеята ми е следната: Бойко Борисов идва на 30ти за откриване на магистралата, на моста на околовръстното за меден Рудник, както и е поканен на откриването на спортния комплекс на Чиликов и МИлен Георгиев. Там ще е и Бербатов, така че Борисов няма да пропусне да иде и там. Зелените ги отрази предизборно, така че може да се възползваме и ние! На тях им обеща да ги върне на Лазур, ние ще искаме да натисне Събев да ни върне на нашия дом - ст.Черноморец кв.Акациите! Така и така е поискал среща със Събев от кмета...Освен това имам инфо от Чиликов, че самия Събев е поканен на същото откриване. Момента е идеален - ще има журналя и няма да могат да се измъкнат. Аз се наемам да предупредя кмета, както и да му кажа че искаме неговото съдействие за среща с Борисов, на която ще представим нашитев искания. Съгласни ли сте?
Идеята с връщането на стадион Черноморец не е добра поне за момента,така че не се поддавайте на глупостите от страна на заводчиците и тези,които си търсят оправдание да не подкрепят отбора.Това,от което има нужда в момента отбора са нов силен финансово собственик или ко-собственик,а също така няколко стабилни спонсора,едва след това може да се говори за привеждане на стадион Черноморец във вид отговарящ на европейските изисквания и завръщането на отбора там.Иначе чичо ви Митко много лесно може да изпълни желанието,ама надали ще ви се хареса,защото нито той нито общината могат да си позволят да отделят средства за привеждане на стадиона в подходящ за лицензиране вид,но за сметка на това лесно може да приведе отбора във вид и ниво подходящо за стадиона.Последното естествено ще бъде адмирирано с ехидни усмивки и подигравателни окуражавания от страна на заводчиците,а тези с оправданията ще си намерят поредния повод да не подкрепят отбора,защото видите ли Събев го е затрил.Отделно от това,човекът,който трябва да определя къде и при какви условия трябва да играе и да се подготвя отбора за момента е Херо,така че е по-добре да се поиска неговото мнение по въпроса и едва след това да се действа в определена насока,но той вече се изказа с нещо подобно,че предпочита да използва наличните условия и терени за подготовка,а финансовите средства да ги инвестира в играчи
[offtopic]Друг вариант,при който нещата зависят от Боко е държавата да отдели няколко милиона за ремонта,което също ми се струва доста невероятно[/offtopic]