Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 08 юни 2012 19:57

Bourgas написа:
Поредна молба, поредна тема пускам, беше ми обещано преди половин година, че и повече, че ще се смени най-накрая. Казано ми бе, че програмистите трябвало да калибират емблемата според сайта ( нещо, което става за 12 секунди) и чак тогава ще я сложат. После ми бе казано, че те били мързеливи и рядко си мърдали пръстите да променят нещо тук. Сега виждам, че са се раздвижили и са направили 2 нови подфорума на новите участници в "А" група. та въпросът ми е : Дали и този сезон, за поредна (4-та) година, ще си седим със стара и неизползваема табела. Ако трябва кажете, ще пратя почерпка или нещо подобно. Или поне не ме лъжете, че ще се направи. Чакам някакъв отговор, а не мънкане. Защото иначе не е коректно спрямо един от най-активните форуми.

Направих тема, написах това, отново не ме отрзиха. Помиарска работа, не знам какво да кажа. Тоест знам, но ще бъда модериран. А иначе да ми се помогне - няма начин...

Мдааа. Видях и аз.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 юни 2012 20:00

Пей си Пенке ле, чакай някой да те чуе! :roll:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 юни 2012 20:01

Bourgas написа:Пей си Пенке ле, чакай някой да те чуе! :roll:

Интересно е,че само нашата емблема е сгрешена. Представяш ли си да беше на ЦСКА или Левски??? Вече и Бойко да се е намесил. ;)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 08 юни 2012 20:02

Между гледане на Европейското и посещение на новия квартален плувен басейн избрах второто 8-) Не знам защо,но напоследък освен Черноморец никакъв друг футболен отбор,първенство или турнири не ме вълнуват :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 юни 2012 20:04

Devian написа:Между гледане на Европейското и посещение на новия квартален плувен басейн избрах второто 8-) Не знам защо,но напоследък освен Черноморец никакъв друг футболен отбор,първенство или турнири не ме вълнуват :roll:

Хмммм. Мислех,че съм единствен. ;) Всъщност предпочитам Черноморец-Светкавица пред Полша-Гърция. Да не говорим,че испанската Паста опорочи мача. Въпреки,че съм за Полша.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 08 юни 2012 20:06

Отразиха те,кимнаха разбиращо с глава,а на ум си казаха:Абе тоя що на занимава с глупости,вместо да си пие бирата и да си гледа мачовете от европейското или ако не ги гледа поне да не ни пречи ние да ги гледаме,ами седнал да ни занимава с някаква емблема дето надали вълнува повече от 10-на фена :x
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 юни 2012 20:08

Devian написа:

Отразиха те,кимнаха разбиращо с глава,а на ум си казаха:Абе тоя що на занимава с глупости,вместо да си пие бирата и да си гледа мачовете от европейското или ако не ги гледа поне да не ни пречи ние да ги гледаме,ами седнал да ни занимава с някаква емблема дето надали вълнува повече от 10-на фена :x

Щях да кажа нещо подобно,но си замълчах.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 юни 2012 20:10

Ся...за Лафчис е ясно...ама на Пепи що толкоз трябва да му личи за кого е..??? :roll:

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 08 юни 2012 20:15

subzero написа:
Devian написа:Между гледане на Европейското и посещение на новия квартален плувен басейн избрах второто 8-) Не знам защо,но напоследък освен Черноморец никакъв друг футболен отбор,първенство или турнири не ме вълнуват :roll:

Хмммм. Мислех,че съм единствен. ;) Всъщност предпочитам Черноморец-Светкавица пред Полша-Гърция. Да не говорим,че испанската Паста опорочи мача. Въпреки,че съм за Полша.

Ами на Черноморец-Светкавица доколкото могат играчите се опитват да играят футбол,докато на големите финали особено откриването им е постановка в повече случаи режисирана от зле подготвен режисьор :evil:
[offtopic]Отивам да се потопя,няма такъв кеф най-накрая успях да намеря плувен басейн,при това се оказа на 500 метра от новата квартира.Преди това беше голяма мъка,плувните басейни в повечето случаи са към фитнес комплекси и ти искат годишен абонамент,като няма отделна цена само за басейна или да си плащаш на посещение,голяма простотия като цяло :evil: :evil:[/offtopic]
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 юни 2012 20:18

Devian написа:
subzero написа:

Ами на Черноморец-Светкавица доколкото могат играчите се опитват да играят футбол,докато на големите финали особено откриването им е постановка в повече случаи режисирана от зле подготвен режисьор :evil:
[offtopic]Отивам да се потопя,няма такъв кеф най-накрая успях да намеря плувен басейн,при това се оказа на 500 метра от новата квартира.Преди това беше голяма мъка,плувните басейни в повечето случаи са към фитнес комплекси и ти искат годишен абонамент,като няма отделна цена само за басейна или да си плащаш на посещение,голяма простотия като цяло :evil: :evil:[/offtopic]

Потопи се. Аз утре отивам на морето. ;)

Върни се в “Черноморец”