subzero написа:hristo1306 написа:19 : 8 !!! Вие да не сте играли хандбал бре ?
Олд Скула загубили от девойки старша възраст на Бригадата. Резил!!! Стягайте се,че ....
Дидо,добре дошъл отново,брат. Липсваше!!!
девойките спадат по към Олд-а

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
subzero написа:hristo1306 написа:19 : 8 !!! Вие да не сте играли хандбал бре ?
Олд Скула загубили от девойки старша възраст на Бригадата. Резил!!! Стягайте се,че ....
Дидо,добре дошъл отново,брат. Липсваше!!!
hristo1306 написа:Ами тактиката ви е ясна ! Само плътно покритие на противниковия състезател. И внимавайте да не "варосате" стадиона !
Bourgas написа:hristo1306 написа:Ами тактиката ви е ясна ! Само плътно покритие на противниковия състезател. И внимавайте да не "варосате" стадиона !
Аз съм един не лош шпакловчик и бояджия!
Отборът на "Черноморец-Бургас" планира да изиграе 9 контроли през своята лятна подготовка. Към момента "акулите" са договорили 7 срещи, като за останалите две се търсят противници. Ето и сигурните спаринги:
7-ми юли -събота- "Черноморец-Бургас" - "Септември" Симитли /срещата ще се играе в Ракитово/
18-ти юли -сряда- "Черноморец-Бургас" - "Спартак" Варна /мачът ще бъде в Бургас/
21-ви юли -събота- "Черноморец-Бургас" - "Любимец" /мачът е в Бургас/
25-ти юли -сряда- "Черноморец-Бургас" - "Калиакра" Каварна /мачът е в Бургас/
28-ми юли -събота- "Черноморец-Бургас" - "Черно море" Варна /все още не е изяснено мястото на срещата/
1-ви август -сряда- "Черноморец-Бургас" - "Етър" Търново /мачът е в Бургас/
4-ти август -събота- "Черноморец-Бургас" - "Светкавица" Търговище /мачът е в Бургас/
На 11-ти(сряда) и 14-ти(събота) юли също са предвидени спаринги, но все още не са уточнени противниците.
По програма "акулите" се събират на 25-ти юни. До края на месеца тимът ще провежда тренировки в Бургас, след което е предвиден двуседмичен лагер.
калпазанчо написа:Данчо, за по-мързеливите трябваше да напишеш и по дни какво се пада - примерно понеделник еди си кой мач, вторник, сряда. Сега трябва да гледам канлендара за да знам кога моога да ида на мач. Иначе трябва да си направя устата за болнични или отпуска, а ми е още раноАма вече ме научиха в офиса че съм болен фен, така че и да ме изхващат че клинч от работа за мач няма да е голяма изненада за тях.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта