Медиите за Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

kme7a
Контакти:

Re: Медиите за Черноморец

Мнениеот kme7a » 09 окт 2012 18:15

Черноморец очаква на проби нападател от Колумбия, пише Меридиан мач. Става въпрос за 186-сантиметров таран. Здравенякът имал стабилни прояви във въздуха и огромно предимство в едино-борствата заради страхотната си физическа сила, която притежавал. Той трябва да пристигне в Бургас до края на седмицата. В момента ръководството на Черноморец и неговият мениджър уреждат транспорта на колумбиеца от Богота до София и след това до морския град. Пътуването ще продължи над 24 часа с прекачвания на няколко летища и ще струва 1120 долара в едната посока. Парите ще бъдат платени от ръководството на Черноморец. Колумбиецът идва със статут на свободен агент. За последно той е играл в отбор от местната първа дивизия, като през по-голямата част от миналия сезон е бил контузен

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 09 окт 2012 18:18

за Р.България само тарани тфа е истината!!!Новият Адалтон Жувенал Дуду :)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 09 окт 2012 18:20

Тоя Дуду мачкаше сичкото наред! А иначе аз чакам официално Милчо на следващото домакинство, че и без това изпуснахме първенеството. Нека се борим за Купата и да си вземем момчетата от школата, преди да ги открадне някой :twisted:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 09 окт 2012 18:38

Bourgas написа:Тоя Дуду мачкаше сичкото наред! А иначе аз чакам официално Милчо на следващото домакинство, че и без това изпуснахме първенеството. Нека се борим за Купата и да си вземем момчетата от школата, преди да ги открадне някой :twisted:

Милчо Ангелов може да го видим след като продадем Яник Боли,иначе няма как

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 09 окт 2012 18:46

kme7a написа:
Bourgas написа:Тоя Дуду мачкаше сичкото наред! А иначе аз чакам официално Милчо на следващото домакинство, че и без това изпуснахме първенеството. Нека се борим за Купата и да си вземем момчетата от школата, преди да ги открадне някой :twisted:

Аз съм малко наивен и си мисля, че има шанс в някое второ полувреме да покаже, че неслучайно е машина 8-) :twisted:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 окт 2012 18:48

kme7a написа:....... В момента ръководството на Черноморец и неговият мениджър уреждат транспорта на колумбиеца

Лелеееее, как ли ша го транспортират туй голямо нящо :o :o :o Голем зор ши да е!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 09 окт 2012 18:49

petkan написа:
kme7a написа:....... В момента ръководството на Черноморец и неговият мениджър уреждат транспорта на колумбиеца

Лелеееее, как ли ша го транспортират туй голямо нящо :o :o :o Голем зор ши да е!

Викам да ги спонсорираме, че много лев тоя билет от Колумбията, после ще кажат, че няма лев за заплати :roll:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 окт 2012 18:51

Bourgas написа:
kme7a написа:

Аз съм малко наивен и си мисля, че има шанс в някое второ полувреме да покаже, че неслучайно е машина 8-) :twisted:

Има, ама Болито трябва да е нанизал три гола до тогава..... което според Миро, може и да стане до края първенството по неговите изчисления :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 окт 2012 19:22

petkan написа:

НиЙ реактор 1660 тона прекарахме през града, че туЙ момче колумбийско ли няма да прИ(е)караме. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 09 окт 2012 21:27

Дано да го хареса Херо, че да бъхтим толкоз пари за някъв колумбиец, малко множко ми се виждат. Ай дано билета да му е еднопосочен. ;)

Върни се в “Черноморец”