Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот petkan » 01 юни 2012 00:49

Искам си Акаунта написа:
grud написа:Много бързате, не сте се качили на магарето и мятате краката, 100% съм сигурен че тази помощ - 300000лв. е еднократна, и то не е от Лукойл Нефтохим а от Лукойл България т.е.- В. Златев. Явно еуфорията е взела връх над здравия ти разум... нали Лукойл продаде на Събев стадиона! Или Б.Б. сега ще го национализира! А договор за дългосрочно спонсорство ще има да чакате....Днес В.Ю.Алекперов го каза " до сега са дали над 12млн. дарения на общината (Камено и Бургас) което не е малко" ! Накрая завърши че не разбрал последните думи на Б.Б. от речта му - става дума точно за това че рафинерията ще дава пари за отбора ви.

Всъщност си е точно спонсорски договор за по 300 000 на година . Отделно ще се търси и друг спонсор . Плюс някакъв засега само "телефонен" кандидат купувач чужденец .

Тъй, тъй....нема лошо....нека фърлят пачки хората :) Догодина Нафтата в "А", а пък Черноморец - ШАМПИОН ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 01 юни 2012 00:51

Човекът с кривата тиква нещо се е взел насериозно и се опитва да задмине наставника си правешкия селянин :x Хубаво е обаче някой да му припомни,че не сме 50 или 60години на миналия век, когато държавата решаваше, кои отбори трябва да съществуват и кои не.Не знам в кой век живее въпросния палячо, но в днешни времена държавната подкрепа и намеса се третира като нелоялна конкуренция между отделните икономически субекти.Отделно явно забравя, че въпросните футболни клубове като икономически субекти трябва да се съобразяват с правилата на пазарната икономика, а не с прищевките на сульо и пульо, защото идвали избори и трябвало да преизберат този и онзи. Струва ми се, че ще е хубаво да се организираме и да изпратим жалба до съответните институции в България и Европа за неправилната държавна намеса в тази сфера, защото ако се помага трябва да е на всички, а не най-много за любимия отбор на властта, а за другите каквото остане,за някои даже абсолютно нищо, да не говорим,че създаването на условия за нелоялна конкуренция е очевадно :evil: :evil:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 юни 2012 01:20

Devian написа:Човекът с кривата тиква нещо се е взел насериозно и се опитва да задмине наставника си правешкия селянин :x Хубаво е обаче някой да му припомни,че не сме 50 или 60години на миналия век, когато държавата решаваше, кои отбори трябва да съществуват и кои не.Не знам в кой век живее въпросния палячо, но в днешни времена държавната подкрепа и намеса се третира като нелоялна конкуренция между отделните икономически субекти.Отделно явно забравя, че въпросните футболни клубове като икономически субекти трябва да се съобразяват с правилата на пазарната икономика, а не с прищевките на сульо и пульо, защото идвали избори и трябвало да преизберат този и онзи. Струва ми се, че ще е хубаво да се организираме и да изпратим жалба до съответните институции в България и Европа за неправилната държавна намеса в тази сфера, защото ако се помага трябва да е на всички, а не най-много за любимия отбор на властта, а за другите каквото остане,за някои даже абсолютно нищо, да не говорим,че създаването на условия за нелоялна конкуренция е очевадно :evil: :evil:

А когато развалиха неправомерно концесията на Дражев , тогава каква намеса беше ? Несъбирането на над 600 000 данъци ( без лихвите ) какво се води ? Не се сещам , някой да направи голям проблем когато Берое беше "купен" от държавна фирма . С какво Нефотхимик са по-лоши от ЦСКА , Левски , Локо Пловдив , Ботев Пловдив , Берое , Етър ( все отбори които драстично по-голяма "държавна помощ" ) ...
ЛукОйл от доста време вече са частна компания ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 юни 2012 01:23

petkan написа:
Искам си Акаунта написа:
grud написа:Много бързате, не сте се качили на магарето и мятате краката, 100% съм сигурен че тази помощ - 300000лв. е еднократна, и то не е от Лукойл Нефтохим а от Лукойл България т.е.- В. Златев. Явно еуфорията е взела връх над здравия ти разум... нали Лукойл продаде на Събев стадиона! Или Б.Б. сега ще го национализира! А договор за дългосрочно спонсорство ще има да чакате....Днес В.Ю.Алекперов го каза " до сега са дали над 12млн. дарения на общината (Камено и Бургас) което не е малко" ! Накрая завърши че не разбрал последните думи на Б.Б. от речта му - става дума точно за това че рафинерията ще дава пари за отбора ви.

Всъщност си е точно спонсорски договор за по 300 000 на година . Отделно ще се търси и друг спонсор . Плюс някакъв засега само "телефонен" кандидат купувач чужденец .

Тъй, тъй....нема лошо....нека фърлят пачки хората :) Догодина Нафтата в "А", а пък Черноморец - ШАМПИОН ;)

А дано . Току виж след бъдещия разговор между Бойко и Подвиския се появи и стратегически инвеститор за Черноморец . Дори и при несъгласие на Събев ;)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 01 юни 2012 01:59

Конан, по времето на Дражев никой не гледаше на държавната издръжка като нелоялна подкрепа и конкуренция, да не говорим,че дори губещи държавни предприятия си позволяваха инвестции за хиляди и милиони левове. 15 години по-късно, нещата стоят по друг начин. И на мен ми харесваше и ми беше много удобно да летя с Малев, но ги принудиха да фалират, заради държавната намеса и подкрепа от страна на Унгария, когато се появиха проблеми с ликвидноста на компанията. Четох някъде, че се очаква същото нещо да се случи и с чешкия държавен превозвач. Нали се сещаш, че преди 15години никой не е държал сметка как са били финансирани и подпомагани. Отделно вместо хората с малкото коса от Бфс да се чудят от колко отбора трябва да е съставена А група трябваше да оставят пазара да реши, а не сега да ми отнемат лиценза на Пирин Гд след като момчетата заслужено си влязоха в А група, само защото Бойко вместо да оправи техния стадион тръгна да оправя тези на Локо, Берое и т.н И къде е равнопоставеността в случая? Отделно проблема не е в моментната подкрепа за Нафтата, а в това че се продължава с порочната практика. Защото именно заради неговата намеса Нефтохимик не е се класира в А група този сезон, а Черноморец не се окичи със заслужените медали, понеже нещата в Левски, Берое и Ботев щяха да изглеждат по съвсем друг начин, ,така че един голям от мен за простата шопска тиква :evil:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 юни 2012 06:50

Приятелю , концесията на Дражев беше отнета преди 7 години . А преди по-малко от 5 години кмета Николов и неговия предшественик Йоан , отказаха да изпълнят решение на български съд и да възстановят концесията на Дражев ....Тогава ситуацията в страната не беше кой знае по-различна . Държавата винаги е помагала на спорта , без значение кой е на власт и за какъв спорт става въпрос . Това си е практика по света . Веднага се сещам , как общината на Мадрид купи стадиона на Реал Мадрид и им го даде за безвъзмездно ползване . Като поддръжката си е за сметка на общината . Аз нямам нищо против държавата да помага ... против съм безхаберното пилеене на пари . Да , Бойко можеше да направи стадион в ГД ... но след това можеше ли този стадион да бъде поддържан . Защото и Черноморец получи стадион с лиценз за "А" група ...а сега какво има там ? Поради тази причина съм крайно против , държавата ( общината ) да налива пари в Черноморец , при сегашното управление на клуба . Аз съм далеч от еуфорията която е обзела зелените , защото ако не се намери сериозен инвеститор , положението на Нефтохимик не се променя кой знае колко .

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 01 юни 2012 09:34

Поздрави на всички от Адриан Фернандес ! Той все още продължава да говори- нашия Черноморец.
Подписал е договор с друг отбор от Висшата им лига - пак Апоел, но от някакъв друг град. Много добри финансови условия.
Балъков го е карал да изчака с подписването защото го искал за отбора си в България. Кой е този отбор, обаче и той не знае.
Хубав ден на всички!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 01 юни 2012 10:11

Коце, поздрави Адриан и от нас. Балъков и български отбор....Хм...интересно, кой ли е той? Да не се точи на Ботев ПД? :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 01 юни 2012 10:19

Добро утро на всички, забравих да пожелая...ХУбав ден на всички.
п.п. Петьо, здравей, прибра ли се от Греция най-сетне? Турист си голям, признавам си че ти завиждам (благородно :oops: ). Днес ще ми на да си доплатя нещата, докато те нямаше взех още неща от магазина. Тук е мястото да похваля и твоя служител Тошко (не форумния колега), който вчера поради невъзможност от моя страна да присъствам е качил нещата до апартамента сам (тъщата му отворила, а тя не може да вдига тежко). И предния път когато бяха многото неща пак ми помогна...Много добро момче е (лично мнение).
п.п.2 Днес откриват Северния плаж. Ще има парти за децата от 17:30 с клоуни, 22 часа заря по продължение на цялата ивица.
п.п.3 Някой знае ли кога аджеба ще възстановят светофарите в центъра, които бяха преместени заради тежкия извънгабаритен товар на Лукойл (560 тона композиция :shock: ). На гарата не моА си напраА левия завой спокойно 8-)
п.п.4 Мислех, че току що ремонтираните улици няма да издържат, но няма следи засега (бааах аз тоя товар 560 тона....- бай мангаУ дали не са му хвръкнали комбълите при тая гледка :idea: )
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 юни 2012 13:35

Ден след като Нефтохимик намери спонсор, клубът е започнал преговори с нов треньор, съобщи пред e-burgas изп.директор Благо Митрев. Той обаче отказа да разкрие името на специалиста, докато разговорите не бъдат финализирани. „Става въпрос за опитен треньор, който ще дойде с екипа си. До 10-ина дни всичко ще е ясно”, поясни Митрев.

По думите му договорите на футболистите няма да бъдат прекратявани и ще се направи всичко възможно, за да се запази ядрото от миналато първенство. До седмица-две ще е ясен и новият оперативен щаб, като според Митрев „щатът нямал да е чак толкова раздут”.

Вече са уредени и първите контроли на тима, допълни изп.директор на зелените. Най-голямата изненада е приятелски мач с Черноморец, който ще се играе на 21 юли. В програмата още попадат спаринги с Берое и Ботев /Пд/.

По болната за феновете тема – връщането на стадион „Лазур”, развитие ще има до няколко дни, но на 99 % може да се счита, че клубът отново ще играе срещите си на кипрото спортно съоръжение, разясни изп.директор на бургазлии. „Доколкото знам са водени разговори, но все още няма нищо черно на бяло. Очаквам скоро да се подпише договор”, каза Благо Митрев.

Хмм...Интересен спаринг. Ще се ходи на мач!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”