Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 31 май 2012 23:02

grud написа:Много бързате, не сте се качили на магарето и мятате краката, 100% съм сигурен че тази помощ - 300000лв. е еднократна, и то не е от Лукойл Нефтохим а от Лукойл България т.е.- В. Златев. Явно еуфорията е взела връх над здравия ти разум... нали Лукойл продаде на Събев стадиона! Или Б.Б. сега ще го национализира! А договор за дългосрочно спонсорство ще има да чакате....Днес В.Ю.Алекперов го каза " до сега са дали над 12млн. дарения на общината (Камено и Бургас) което не е малко" ! Накрая завърши че не разбрал последните думи на Б.Б. от речта му - става дума точно за това че рафинерията ще дава пари за отбора ви.

Всъщност си е точно спонсорски договор за по 300 000 на година . Отделно ще се търси и друг спонсор . Плюс някакъв засега само "телефонен" кандидат купувач чужденец .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 31 май 2012 23:04

subzero написа:Аз пък си мисля,че този форум все още е за Черноморец,освен ако премиера и кмета не са взели някво друго решение междувременно,и смятам да приключа дотук с другия отбор.

Ами съвсем спокойно можеше и да не започваш ... пак по същата причина ( новината не е за Черноморец ) . ;)

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 31 май 2012 23:09

Искам си Акаунта написа:
subzero написа:
grud написа:Данчо, Лукойл не е държавна фирма.... поне в България.

Да съм казал такова нещо??? Как се нарича намесата на държавата в частна фирма(Лукойл и Спорт незнам си кво на Събев) ??? И сега дали двата бургаски отбора са равнопоставени?? А може би Бойко просто ги е "помолил" ;)

Не , не са равнопоставени ! Ще станат равнопоставени , когато ЛукОйл започнат да дават по 300 000 и на Черноморец ... и когато общината подари 140 декара на Нефтохимик ;) Иначе новината е много добра за бургаския футбол и само комплексари и дребни душици могат да гледат негативно на случващото се .

Ха - а тези около 80 декара (по памет) на които е сегашния стадион НХК да не би да ги е купувало, или забравихте Порточанов като запали шивашките цехове и открадна земята за да разшири базата! Всичко около този стадион мирише и то много ама това е тема на друг разговор. А бих споделил радостта на мазутите ако не бях чул с ушите си за какво става дума... и че на В. Златев може да се вярва колкото на Д.С.

Не е за година а е еднократен акт на добра воля!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 31 май 2012 23:18

grud написа:
Ха - а тези около 80 декара (по памет) на които е сегашния стадион НХК да не би да ги е купувало, или забравихте Порточанов като запали шивашките цехове и открадна земята за да разшири базата! Всичко около този стадион мирише и то много ама това е тема на друг разговор. А бих споделил радостта на мазутите ако не бях чул с ушите си за какво става дума... и че на В. Златев може да се вярва колкото на Д.С.

Тях ги бях забравил ... като ги прибавим към другите 140 , стават 220 декара подарени на Събев ;) За Валентин Златев съм съгласен донякъде ( все пак издържа баскетболни и волейболни отбори ) . Но дори и да е така , ще дава пари поне 2 години , защото 2013-а са изборите и ще е лош ПР , бате Бойко да излезе лъжец ;)

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 31 май 2012 23:34

Искам си Акаунта написа:
grud написа:

Тях ги бях забравил ... като ги прибавим към другите 140 , стават 220 декара подарени на Събев ;) За Валентин Златев съм съгласен донякъде ( все пак издържа баскетболни и волейболни отбори ) . Но дори и да е така , ще дава пари поне 2 години , защото 2013-а са изборите и ще е лош ПР , бате Бойко да излезе лъжец ;)

Това за изборите е печеливш ход, (бях забравил) но собствеността на стадиона е придобита от Д.С. посредством т.н.размяна на активи - бази за нефтопродукти, тръбоповоди и т.н. от която както може да се очаква В.З. излезе печеливш. Тук общината няма общо със стадиона ;)
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 31 май 2012 23:59

grud написа:
Искам си Акаунта написа:
grud написа:

Това за изборите е печеливш ход, (бях забравил) но собствеността на стадиона е придобита от Д.С. посредством т.н.размяна на активи - бази за нефтопродукти, тръбоповоди и т.н. от която както може да се очаква В.З. излезе печеливш. Тук общината няма общо със стадиона ;)

Това с т.н. "замяна на активи" си е пълна мъгла . Собственика на стадиона "Спорт Пропърти Мениджънт" е приемственик на Нафтекс ( футболния клуб ) . Сам се сещаш , че един футболен клуб едва ли е собственик на материални активи които биха били интересни за Златев . Явно практиката на Събев да източва средства и активи не е отскоро ;)
п.п Аз затова Стадион Нефтохимик не го слагам в сметките за "равнопоставеност" . Общината подари 140 декара на Събев ( плюс сграден фонд ) . За равнопоставеност може да се говори , когато направи същото за Нефтохимик .
Последна промяна от Искам си Акаунта на 01 юни 2012 00:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 юни 2012 00:00

grud написа:Това за изборите е печеливш ход, (бях забравил) но собствеността на стадиона е придобита от Д.С. посредством т.н.размяна на активи - бази за нефтопродукти, тръбоповоди и т.н. от която както може да се очаква В.З. излезе печеливш. Тук общината няма общо със стадиона ;)

Ти па Светльо най-важното и ясното си забравил...То това е основната идея. ;) И за да приключа наистина по тази тема искам да кажа,че ми омръзна от Събев,кмета,стадиони,земи,блата,строежи,декари,пари и други глупости. Ако някой очаква да се радвам на държавна намеса във футболен клуб,също няма да стане. Вероятно щях да се радвам,ако някой беше взел Нефтохимик заради клуба,а не заради Бойко. Аз така смятам. И ако съм "комплексар' и "дребна душица"-ОК! Обаче съм позитивно настроен към отбора,който обичам. Дали е този от 1919 или този от 2005,не ми пука. Докато се казва Черноморец Бургас и е единствения такъв,който ме води на стадиона и ме среща с хора,аз ще го подкрепям. А всеки,който иска нека си плюе по Събев и говори за декари и земи. Ясно е Черноморец може и да не оцелее,ама не сме се затръшкали. Позитивни сме и не правим на никого лошо. Даже сме прекалено търпеливи. Не ми харесва да чета постоянно песимистични сценарии за Черноморец. Вероятно,щото може и да са истина,а не ми се иска. Както и да е. Този отбор ме запозна с много хора,които ми допаднаха и смея да твърдя,че са ми приятели. И тук Събев не може да се намеси. И дори отбора да се разтури,ние няма да се разтурим. А Нефтохимик....не знам дали вече ми пука. Не и след всичко,което се случва. Давам си сметка,че в един форум е по-интересно,когато има хора с различни виждания. Аз имам мое,вие имате ваше и така... Споровете са нещо нормално. Хубаво е,че не стигаме до обиди въпреки всичко. ;)
Основното,което исках да кажа с тази каша :mrgreen: е,че не ми пука за Събев и земите му,не ми пука за Нефтохимик и спонсора им(в този вид),интересува ме единствено позитивното отношение към отбора и между нас. Давам си сметка,че едва ли ще стана тая. ;)
П.П. Баааа,що нещо съм написал. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 01 юни 2012 00:21

Егати популизма предизборен! Егати простата нация!
Това е моят коментар за случката предизвикала тази умопомрачителна радост на необичания отбор от мен.
Присъединявам се към мнението на Данчо, аз не искам да чета за Нафтекс, това е нашия форум на Черноморец.
Моля, нека пишем за онова, което касае нашия отбор!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 юни 2012 00:23

Пичове,дали някой може да ми препоръча добър невролог в Бургас???

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 юни 2012 00:27

Коце,кво разправя Адриан?? Не иска ли да се връща в Черноморец ?? Беше любимец на феновете,мой също. ;)

Върни се в “Черноморец”