grud написа:Това за изборите е печеливш ход, (бях забравил) но собствеността на стадиона е придобита от Д.С. посредством т.н.размяна на активи - бази за нефтопродукти, тръбоповоди и т.н. от която както може да се очаква В.З. излезе печеливш. Тук общината няма общо със стадиона

Ти па Светльо най-важното и ясното си забравил...То това е основната идея.

И за да приключа наистина по тази тема искам да кажа,че ми омръзна от Събев,кмета,стадиони,земи,блата,строежи,декари,пари и други глупости. Ако някой очаква да се радвам на държавна намеса във футболен клуб,също няма да стане. Вероятно щях да се радвам,ако някой беше взел Нефтохимик заради клуба,а не заради Бойко. Аз така смятам. И ако съм "комплексар' и "дребна душица"-ОК! Обаче съм позитивно настроен към отбора,който обичам. Дали е този от 1919 или този от 2005,не ми пука. Докато се казва Черноморец Бургас и е единствения такъв,който ме води на стадиона и ме среща с хора,аз ще го подкрепям. А всеки,който иска нека си плюе по Събев и говори за декари и земи. Ясно е Черноморец може и да не оцелее,ама не сме се затръшкали. Позитивни сме и не правим на никого лошо. Даже сме прекалено търпеливи. Не ми харесва да чета постоянно песимистични сценарии за Черноморец. Вероятно,щото може и да са истина,а не ми се иска. Както и да е. Този отбор ме запозна с много хора,които ми допаднаха и смея да твърдя,че са ми приятели. И тук Събев не може да се намеси. И дори отбора да се разтури,ние няма да се разтурим. А Нефтохимик....не знам дали вече ми пука. Не и след всичко,което се случва. Давам си сметка,че в един форум е по-интересно,когато има хора с различни виждания. Аз имам мое,вие имате ваше и така... Споровете са нещо нормално. Хубаво е,че не стигаме до обиди въпреки всичко.
Основното,което исках да кажа с тази каша

е,че не ми пука за Събев и земите му,не ми пука за Нефтохимик и спонсора им(в този вид),интересува ме единствено позитивното отношение към отбора и между нас. Давам си сметка,че едва ли ще стана тая.
П.П. Баааа,що нещо съм написал.