Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 29 май 2012 17:25

subzero написа:
калпазанчо написа:Хахаха ми ти кажи. Все едно съм ти се обадил и не се познаваме...И ще те обработвам да ползваш услугите на нашата фирма. Ти кажи кога можеш. Ти се явяваш клиета все пак ;)

Ми ши са чуйм значи утре заран. ;) Между другото и аз това правих на контролата със Созопол на Кампуса зимата. :mrgreen:

Знам аз ;) Сега съм аз на ред...Чакам да звъннеш утре. Дигаш и викаш - допбър ден, вчера говорихме с вас и т.н. и т.н. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: еди си кога е удобно да дойдете на среща и така... :mrgreen: кви сме гадове само,а?!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 29 май 2012 17:25

subzero написа:Хммм,Любчо я чува ФИФА-та. ;)

Любчо е много навътре и с Фифа-та и с колажите като цяло...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 29 май 2012 17:45

ntodorov написа:Жалко за Нафтата. Това си е все пак наш Бургаски отбор. Абе въобще Бургаския футбол е в положение партер.
За Нафтата се чуваше това, но винаги съм вкарвал доза съмнения. Дано се оправят нещата там и поне единия ни отбор случи на ФУТБОЛЕН собственик.

Нейчо,н дей сЪ дерти за нас! Ние няма да умрем!!! Имаме повече живот от котките! 69-та не умряхме,1997-не умряхме,2009 пак не умряхме...Нефтохимик никога не е преставал да съществува,НИКОГА! 50 години ни има,и пак ще ни има....И в А окръжна се играе футбол......събев няма да е вечен!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 май 2012 19:05

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
ntodorov написа:Жалко за Нафтата. Това си е все пак наш Бургаски отбор. Абе въобще Бургаския футбол е в положение партер.
За Нафтата се чуваше това, но винаги съм вкарвал доза съмнения. Дано се оправят нещата там и поне единия ни отбор случи на ФУТБОЛЕН собственик.

Нейчо,н дей сЪ дерти за нас! Ние няма да умрем!!! Имаме повече живот от котките! 69-та не умряхме,1997-не умряхме,2009 пак не умряхме...Нефтохимик никога не е преставал да съществува,НИКОГА! 50 години ни има,и пак ще ни има....И в А окръжна се играе футбол......събев няма да е вечен!

Напиши нещо за Черноморец де, стига с тоя Нефтохимик в тая тема. Иначе да, от части е истинския отбор ;)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 29 май 2012 20:07

http://www.novsport.com/news192695_1003.html
От тези ми се струва,че има поне двама,които могат да ни свършат работа,а и са носели екипа на Черноморец 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 29 май 2012 20:12

Bourgas написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:

Напиши нещо за Черноморец де, стига с тоя Нефтохимик в тая тема. Иначе да, от части е истинския отбор ;)

За Черноморец ли?! Ами направете транспарант вместо "Искаме си стадион Черноморец"(щото туй няма да стане на тоя етап)-"Върнете Нефтохимик тук!".....и двата отбора ще имат повече публика,и интереса ще нарастне доста
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 май 2012 20:40

Това е все едно да ида да стачкувам пред автогарата с транспарант, че искам да се возя безплатно до Слънчев Бряг, защото преди това съм го правил при държавната фирма. Знаеш, че няма как да стане, нито, че някой ще го направи. А с лошото си отношение към феновете на Черноморец, не виждам и кой ще ви продкрепи.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 29 май 2012 21:07

Айде почна се пак с глупостите,двата отбора щели да имат повече публика и ала-бала и като върнат Нефтохимик на Лазур,кой ще плаща за подръжката на стадиона,защото Нефтохимик от създаването си са свикнали някой за нещо да им е виновен или задължен и по възможност да не плащат нищо.За кой ли път трябва да се спомене,това че Нефтохимик не играе на Лазур е благодарение на вашите собственици и скромните им финансови възможности,така че не търсете вината на грешното място.Отделно като сте големи фенове защо не протестирате срещу Златев,защото той е главния виновник отбора да не играе там,стадиона да е в ръцете на Събев и спонсор да не му е Нефтохим,ами все на топа са Черноморец и Събев или така е по-лесно.За пореден път се повтаряме,това е форум на Черноморец и вашите проблеми с извънземните,слънцестоенето,вятъра и т.н. слабо ни интересуват.Ако имате да коментирате нещо за Черноморец,добре дошли,ако не направете си тема Лична драма и оплаквайте там нещастната си съдба на отритнати от всички,дори от създателите си 8-)
Също така престанете да ни давате наклон къде трябвало да играе отбора на Черноморец.Черноморец си има ръководство и тези хора точно затова са там,дали грешни или не,те са тези,които трябва да вземат решенията и след като се преценили,че ще играем на Лазур,значи ще играем там,а и не виждам смисъл,за да се угажда на носталгиите на 200-300 човека,да разкарват отбора насам-натам и да се хвърлят пари,след като е ясно,че точно от тези хора възвращаемост няма да има
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 30 май 2012 01:57

ntodorov написа:
калпазанчо написа:Нейчо, как се казваха литературните награди в България? ;) Ти си моя фаворит!

Оскар... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Бургаските са Пегас. Националните се назовават на името на някой известен в миналото автор, герой и т.н. Например за криминален роман са "Инспектор Стрезов".

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 май 2012 09:29

Bourgas написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:

Отчасти ... ама поне имат нещо истинско ;) :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”