За мен това бе стахотен сезон,запознах се със страхотни хора. Никой не може да ми отнеме страхотните преживявания и пътувания заедно. Да, еуфорията щеше да е по-голяма при евентуално участие във предварителните кръгове на ЛЕ...Не зная какви коментари са били изтрити, но за Тошко, Нейчо и Светльо се застъпвам на сляпо! Не зная кой и за какво е тръгнал да ги обижда, но със сигурност е объткал адреса
Плюс това това е и най0интересния сезон в А група като цяло и аз съм горд, че моя отбор беше замесен до последно в шамарите! Бяхме на 1 гол срещу Локо Сф /или 1 гол на ЦСКА срещу Лудогорец...Да не говорим за оная тесла срещу Берое (2 чисти дузпи и 2 неправилно отменени гола).
Като погледнем и какво става в другите отбори: в Литекс спират кранчето и от новия сезон ще са със юношите, ЦСКА свива бюджета с 30%...Херо вече тества нови играчи...Мисля пак ще сме навряни в шамарите! само Херо да е жив и здрав.
А, и преди малко чух на мача Холандия - България за някакъв мач лятото на националния ни отбор, който евентуално ще се ирае в Бургас или Ловеч (щото националния стадион щял да бъде след някакъв концерт в лошо състояние). Идеалка да се съберем пак заедно да повикаме заедно!
п.п. Днес буразлията Ники са играли мач долу на стадиона в акациите, терена бил перфе! Какво ще кажете за едно мачле с бригадата утре?!