Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 май 2012 22:12

k.dimitrov написа:Досега най-доброто класиране на Черноморец е било 5-то място. Но това не ми пречи, а виждам и на много други, да помня всичките му запомнящи се игри и шампионати от 1964г. до днес, с изключение на времето, в което съм нямал възможността да го наблюдавам.

То през 64-а не играеше ли друг отбор ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 26 май 2012 23:27

За мен това бе стахотен сезон,запознах се със страхотни хора. Никой не може да ми отнеме страхотните преживявания и пътувания заедно. Да, еуфорията щеше да е по-голяма при евентуално участие във предварителните кръгове на ЛЕ...Не зная какви коментари са били изтрити, но за Тошко, Нейчо и Светльо се застъпвам на сляпо! Не зная кой и за какво е тръгнал да ги обижда, но със сигурност е объткал адреса ;)
Плюс това това е и най0интересния сезон в А група като цяло и аз съм горд, че моя отбор беше замесен до последно в шамарите! Бяхме на 1 гол срещу Локо Сф /или 1 гол на ЦСКА срещу Лудогорец...Да не говорим за оная тесла срещу Берое (2 чисти дузпи и 2 неправилно отменени гола).
Като погледнем и какво става в другите отбори: в Литекс спират кранчето и от новия сезон ще са със юношите, ЦСКА свива бюджета с 30%...Херо вече тества нови играчи...Мисля пак ще сме навряни в шамарите! само Херо да е жив и здрав.
А, и преди малко чух на мача Холандия - България за някакъв мач лятото на националния ни отбор, който евентуално ще се ирае в Бургас или Ловеч (щото националния стадион щял да бъде след някакъв концерт в лошо състояние). Идеалка да се съберем пак заедно да повикаме заедно!
п.п. Днес буразлията Ники са играли мач долу на стадиона в акациите, терена бил перфе! Какво ще кажете за едно мачле с бригадата утре?!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 26 май 2012 23:46

Devian написа:
subzero написа:
k.dimitrov написа:Като един от най-старите в този форум искам ви кажа нещо. Този сезон ми напомни на нещо отминало, отдавна забравено, напомни ми за трепетите, вълненията, емоциите, които отдавна не бях изпитвал. Аз се радвам, че тази година го имаше този Черноморец, истински, неистински, но наш, изстрадан, вдъхновяващ ни, разплакващ ни, но все пак, нашия Черноморец. Момчета, да не бъдем максималисти и аз исках медали, а дажи понякога си мечтаех за титла, но малко ли е това, което получихме - четвърто място, прекрасен футбол, фантастични футболисти. Жал ми е единствено за ветераните в отбора, тяхната мечта едва ли ще се сбъдне - медал с Черноморец. Но нека да мечтаем, да очакваме нещо по-добро, все пак Херо е с нас. И в следващите години четвъртото място няма да е постижение, значи целта може да е и по-висока. Животът е непредсказуем, очаква ни отново лято с надежди, нови футболисти, проби, контроли, знам повечето пак ще сме там. Болестта футбол ни е завладяла и няма отърване. А защо да не помечтаем и за нов полъх, всичко става на този свят. Горе главата, момчета. Важното е, че Черноморец го има и мечтаем заедно с него.

Ники,това е изявлението на сезона!!! Аз пичове само ще добавя нещо....ТОЗИ Черноморец ме запозна с вас. Аз съм благодарен.
Аз също се радвам, че Черноморец този сезон ни даде повод за едно хубаво начало и едно незаменимо приятелство :)

+1919; 2005; 1 кубрильон и т.н. Наистина чуствам всички вас като незаменими приятели! А аз се имам за контактен човек ;) С нетърпение чакам новия сезон! И пак заедно...

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 26 май 2012 23:51

Приятели, до понеделник ще гледам да съм на апартамента, от понеделник ще ми е първа седмица на работа след дълга пауза, така че ще гледам да съм повечко концентрирам там. Ще гледам да съм на линия за кафе на обед де, но не обещавам. Онзи гаден комплексар (сливенския цесекар от Софийския офис) ще ми диша във врата поне в началото...
Между другото за 3 дни в София направих няколко много важни контакти вкл. и със хора от футболния съюз ;) Разменихме си координатите и скоро ще се видим като дойдат в Бургас..

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 26 май 2012 23:52

Изображение
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 май 2012 00:05

Егати българските лъвчета, взеха, че биха лалетата! Брей!
[offtopic]Не ме интересува какво е написано по мой адрес и по адрес на другите от когото и да е, аз с тези, които ме кефят, си ги виждам и извън форума, който за мен не е начин на живот :) А и се знам колко и какво струвам 8-)[/offtopic]
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 май 2012 00:16

Ваньо, бях много малък, 5 годишен, баща ми тогава започна да ме взема на мачове. В съзнанието са ми останали откъслечни епизоди, но за мен тогава по-голямата емоция бяха подслушаните разговори на възрастните, ентусиазма им и надеждата за новото влизане в А група. Постоянно повтаряха, че това им е мечта от 49 година, когато отборът е отпаднал. Изказваха се с голямо уважение към отбора на Димитровград, аз все се чудех в следващите години, колко ли са били силни, че всяваха страх във възрастните. Интересното е, че в следващи години при срещи с отбори от Димитровград, постоянно си припомняха този отбор от 63-64 година. Шампионатът беше много оспорван, в тези години по принцип силите бяха изравнени, но двата отбора накрая се откъснаха и се движеха в пакет, като побеждаваха в последните си срещи. Тогава Димитровград имаше 2 отбора, градския Миньор в момента бе по-слаб, а заводския Химик бе толериран и явно готвен за А група. По-късно основен отново им стана Миньор. Тогава, в тези години, в много градове имаше по няколко отбора. По-късно започнаха да ги обединяват. Относно Нефтохимик, честно, тогава в града не го знаеха, той си беше заводски отбор. Освен Ботев, известни бяха Локомотив и Миньор. Но мисля, че по това време Миньор го закриха или вляха в Локомотив, който след 1-2 години влезе в Б група. Мисля че баща ми ме води на няколко срещи на Нефтохимик, но помня че ходехме на всички домакински мачове на Миньор и Локомотив в зоните и след това в Б група.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 май 2012 00:17

И аз недоумявам кой и защо би казал нещо по твой или по адрес на Нейчо?! Ама както и да е де - то вече по-често се чуваме по телефоните и сме по кафетата отколкото да се засечем във форума...

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 май 2012 00:19

Бахти, познах се на тая снимка!

Изображение

А сега да видим вие дали ще се познаете :?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 май 2012 00:21

Има една хубава снимка, на която се вижда един хубав транспарант :
Изображение
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”