Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
УтрЯ има ли някой който е в Бургас??
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Всъщност 24-ти Май е най-светлият ден, поне за мен. Честит празник.... макар и малко "на патерици" 
[center]
[/center]
[/center]- hristo1306
- Контакти:
Честито и на теб. Ти си от хората във форума с най- много заслуги за "просветителска" дейност. С най- голямо уважение към теб, още веднъж честит празник !
hristo1306 написа:Честито и на теб. Ти си от хората във форума с най- много заслуги за "просветителска" дейност. С най- голямо уважение към теб, още веднъж честит празник !
Благодаря за признанието Ицо, но ако имам някакви заслуги въобще, гледайки крайният резултат, по скоро би трябвало да се скрия някъде
[center]
[/center]
[/center]- burgazliqta
- Контакти:
Току що забелязах, че в продължение на 11 мача нямаме загуба на Лазур. Единствената домакинска загуба на Черноморец през вече миналия сезон е на 25.09.2011 от отборът на Славия(2:3). Оттогава насам акулите нямат нито едно поражение пред собствена публика. Дано продължим в този дух и през новия сезон и да победим рекорда на Черно Море. 
[center]
[/center]
[/center]Re: Всекидневна на Черноморец
petkan написа:hristo1306 написа:Честито и на теб. Ти си от хората във форума с най- много заслуги за "просветителска" дейност. С най- голямо уважение към теб, още веднъж честит празник !
Благодаря за признанието Ицо, но ако имам някакви заслуги въобще, гледайки крайният резултат, по скоро би трябвало да се скрия някъде
Адашче, да си жив и здрав! Горе главата и напред! Ние по друг начин и не можем де!
- калпазанчо
- Контакти:
Ехо, има ли някой тук? Преживяхте ли драмата от късното отпадане от евротурнирите? На мен ми беше трудно, но добре че имах прекалено много неща за довършване преди да почна официалн оработа в понеделник, така че мозъка ми да не мисли за глупости. Съгласявам се с мнението на иван56. Горс съм, че съм фен на този отбор. И най-вече се радвам, че се запознах с вас! И тепърва ще изживеем най-хубавите си моменти заедно. Аз лично ще трябва да проявявам повече творчество, когато се опитвам да се измуша от работа за мач. (скапания ми пряк началник - болен цесекар от Сливен, 4 месеца по-малък от мен направи всичко по силите си да пропусна мача
факин' бастърд, ама няма да се повтори!)
[center]Member of Old School Boys [/center]
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
burgazliqta написа:Току що забелязах, че в продължение на 11 мача нямаме загуба на Лазур. Единствената домакинска загуба на Черноморец през вече миналия сезон е на 25.09.2011 от отборът на Славия(2:3). Оттогава насам акулите нямат нито едно поражение пред собствена публика. Дано продължим в този дух и през новия сезон и да победим рекорда на Черно Море.
То туй си е направо за книгата на Гинес
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
Тъкмо си бях помислил, че форума е излязъл във ваканция
Седях и си мислех не е ли по-добре БФС така да организира календара на младежките и юношеските гарнитури, че да играят когато свърши сезона в А група, особено на по-малките възрастови групи, така няма да нарушават и образователния процес на младежите, ще се радват на подкрепата на жадните за футбол запалянковци, а и някоя тв може да реши да запълни програмата си с нещо свежо вместо да въртят мачове на запис 
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Еми и аз искам да гледам футбол, но май ще се задоволим само с Европейското
А нашите момчета... Дано другия сезон не бъдат разпродадени и с нови сили да атакуваме челните места. Това ми е надеждата, не съжалявам за лудия сезон, запозна ме с много хора, предизвика много емоции в мен.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта