Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 24 май 2012 10:18

:|
Последна промяна от subzero на 24 май 2012 15:06, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 май 2012 10:21

kartago написа:Светльо, Данчо, аз съм модератора, който трие, което не е съобразено с правилата на този форум! Някакви претенции да имате?! Ако имате, прочетете правилата как трябва да ги покажете ( въобще ПРОЧЕТЕТЕ правилата), а можете и лично да ми ги кажете! Няма никакъв проблем!!!

Петьо,аз просто се опитах да' предупредя Светльо,че ако продължава така нищо добро не го чака. Не съм целял да обидя теб или някой друг. Съжалявам за недоразумението!!!
Честит празник!!! Дано имаме повече поводи за красиви думи!!!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 май 2012 12:56

Честит празник на всички.
Ето как видях аз представянето на Черноморец.Отбор събран на две на три с играчи без пари със сериозно орязън бюджет и без сериозни амбиции за нещо сериозно, който вчсички специалисти определяха че ще се бори да не изпадне.Но не така мислеше сърцето на отбора- ХЕРО.Отборът постепено почна да играе страхотен футбол,натрупа победи и вдигна летвата.Играчи като анисе асис и жужу показаха на всички че Херо има набито око.Вече мечтаехме за нещо голямо,но уви продадоха се играчи други бяха подлъгани и отбора тръгна пак от нула.Но отново Херо намери правилните хора.Всичко потръгна добре след успеха на Цска и всички отново почнахме да мечтаем.След този мач и съдиите почнаха да се гаврят по малко с нас мача с локо пд. берое,лудогорец,глупаво изкарани картони,контузии и други фактори ни поречиха за нещо голямо а и нямахме и малко повечко късмет.Незнам какво точно стана на мача с локо сф дали от голямото напрежение или нещо друго но се видя от всички че играем ферплей,защото най лесното беше да се купят два три мача.С високо вдигнати глави продължаваме напред.Аз съм страшно доволен от отбора, отбор без големи финансови възможности и президент който хич не му пука.Но когато се работи правилно все някога ще дойдат и големите успехи.Браво и на вас феновете от форума които безрезервно подкрепяхте отбора навсякъде, а също така се постарахте Бургас малко да се посъбуди и да дойдат на стадиона.Браво.Едно голямо благодаря на отбора на Черноморец който ме направи горд че съм бургазлия.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 24 май 2012 15:04

ivan56 написа:Честит празник на всички.
Ето как видях аз представянето на Черноморец.Отбор събран на две на три с играчи без пари със сериозно орязън бюджет и без сериозни амбиции за нещо сериозно, който вчсички специалисти определяха че ще се бори да не изпадне.Но не така мислеше сърцето на отбора- ХЕРО.Отборът постепено почна да играе страхотен футбол,натрупа победи и вдигна летвата.Играчи като анисе асис и жужу показаха на всички че Херо има набито око.Вече мечтаехме за нещо голямо,но уви продадоха се играчи други бяха подлъгани и отбора тръгна пак от нула.Но отново Херо намери правилните хора.Всичко потръгна добре след успеха на Цска и всички отново почнахме да мечтаем.След този мач и съдиите почнаха да се гаврят по малко с нас мача с локо пд. берое,лудогорец,глупаво изкарани картони,контузии и други фактори ни поречиха за нещо голямо а и нямахме и малко повечко късмет.Незнам какво точно стана на мача с локо сф дали от голямото напрежение или нещо друго но се видя от всички че играем ферплей,защото най лесното беше да се купят два три мача.С високо вдигнати глави продължаваме напред.Аз съм страшно доволен от отбора, отбор без големи финансови възможности и президент който хич не му пука.Но когато се работи правилно все някога ще дойдат и големите успехи.Браво и на вас феновете от форума които безрезервно подкрепяхте отбора навсякъде, а също така се постарахте Бургас малко да се посъбуди и да дойдат на стадиона.Браво.Едно голямо благодаря на отбора на Черноморец който ме направи горд че съм бургазлия.

Да това е много реална преценка. Честит празник на всички нас, честито много добро четвърто място на Херо и неговите момчета. Апетита идва с яденето. Ако има промяна в БФС и се спре корупцията то ще има много стойностни мачове и Черноморец твърдо ще отстоява лидерските позиции. Успех в следващото първенство акули. Бургас е с вас.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 май 2012 20:30

Гледам, че тук се е заформила игра на стражари и апаши...
Всички сме големи хора. Не бива да превръщаме форум за забавление във военен плац.
Не толерирам острите думи. Никой на никого не трябва да е благодарен тук, защото никой на никого не е длъжен. Лигльовци също не познавам.
Ако някой нарушава форумните правила - нека да си носи последствията.
ПС: Изчезвам. Ще ме няма за няколко дни. За колегите, които ми споделиха, че няма да пишат повече тук - нека преосмислят позицията си. Явно всички сме нервни сега, но нека гледаме по-ведро на нещата ( четете ми подписа).... Честит 24 май.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 24 май 2012 20:47

Ти не изясни ситуацията, а я задълбочи! Виж какво, не можеш да наричаш съфорумник "долен нефтен отпадък" и после тука да ми обясняваш какво е мазут, дизел, нафта и не знам какво си! Много нещо си си повярвал! Колкото до "лигльовците и неблагодарниците" ще ти кажа, че със следващата точка "където не си ангажирал никого"(само модераторите), трябваше вече да си пътник от този форум! Но, понеже ГИГАНТСКОТО ти участие във форума с ЦЕЛИ 60 мнения!!!!!!!! ( направо ветеран, за медал!) трябва да те имаме като константна величина явно?! Не съм тръгнал да ти говоря на "Вие" засега, а в ситуациите от няколко дена(ако си направиш труда да отвориш по-стари страници) се обръщам към някои от участниците в този конкретен подфорум, нормално е да се обърна в 3 лице мн. число, т.е. "вие"! Останалото за уважението и с "цел да не засегнеш никого" си е чисто бла-бла-бла!!!...(и не чети и интерпретирай правилата като дявола чете Евангелието!!!!)
Иначе, честит празник на всички съфорумници! Ще допълня колегата, Нека с думи да не опетняваме себе си, буквите не го заслужават!!!

Не знам как да започна... Мислех си че след като ти направих етимологичен анализ на някои използвани от мен определения ще се разберем но уви :shock:
Явно имаш проблем със комуникацията и семиотиката, защото от всичко което си писал личи само заплашително размахване на пръста... Нещо ме бъркаш, отдавна е минало времето в което съм се трогвал от подобни действия още по - малко без повод :evil: Относно това колко мнения имам в този подфорум не мога да смогна да пиша и после ....del in action ;) .
Слава богу имам телефоните на много от прекрасните съфорумци, така че там си безпомощен .
А то и с такива "доблестни" пазители на форумни ценности.... писането в телеграфен стил не е готино!!!!!! Айде със здраве!!!
П.С.Данчо ти пък за какво и на кого се извиняваш?!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 май 2012 21:48

grud написа:
Ти не изясни ситуацията, а я задълбочи! Виж какво, не можеш да наричаш съфорумник "долен нефтен отпадък" и после тука да ми обясняваш какво е мазут, дизел, нафта и не знам какво си! Много нещо си си повярвал! Колкото до "лигльовците и неблагодарниците" ще ти кажа, че със следващата точка "където не си ангажирал никого"(само модераторите), трябваше вече да си пътник от този форум! Но, понеже ГИГАНТСКОТО ти участие във форума с ЦЕЛИ 60 мнения!!!!!!!! ( направо ветеран, за медал!) трябва да те имаме като константна величина явно?! Не съм тръгнал да ти говоря на "Вие" засега, а в ситуациите от няколко дена(ако си направиш труда да отвориш по-стари страници) се обръщам към някои от участниците в този конкретен подфорум, нормално е да се обърна в 3 лице мн. число, т.е. "вие"! Останалото за уважението и с "цел да не засегнеш никого" си е чисто бла-бла-бла!!!...(и не чети и интерпретирай правилата като дявола чете Евангелието!!!!)
Иначе, честит празник на всички съфорумници! Ще допълня колегата, Нека с думи да не опетняваме себе си, буквите не го заслужават!!!

Не знам как да започна... Мислех си че след като ти направих етимологичен анализ на някои използвани от мен определения ще се разберем но уви :shock:
Явно имаш проблем със комуникацията и семиотиката, защото от всичко което си писал личи само заплашително размахване на пръста... Нещо ме бъркаш, отдавна е минало времето в което съм се трогвал от подобни действия още по - малко без повод :evil: Относно това колко мнения имам в този подфорум не мога да смогна да пиша и после ....del in action ;) .
Слава богу имам телефоните на много от прекрасните съфорумци, така че там си безпомощен .
А то и с такива "доблестни" пазители на форумни ценности.... писането в телеграфен стил не е готино!!!!!! Айде със здраве!!!
П.С.Данчо ти пък за какво и на кого се извиняваш?!

Извинявам се на Петьо за недоразумението. А иначе не смятам,че съм написал нещо нередно.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 24 май 2012 22:05

Честит празник на всички :!: [offtopic]Колеги създавате излишно напрежение по между си.Все пак работата на модераторите е да съблюдават спазването на правилата, които ние в момент на афект или неприязън се мъчим да заобиколим. Колкото до интерпретациите на правилата нормално е всеки да си ги интерпретира в своя полза, но модераторите са тези, които трябват да решат дали си на ръба или не и след като се преценили, че не е, значи не е, затова няма смисъл да се сърдите и да приемате прекалено лично нещата ;)[/offtopic]
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 май 2012 22:34

Животът не е само форум и аз съм много щастлив, че не го живея тук. Аз също съм щастлив, че се запознах с много хубави хора и се виждаме и чуваме с някои от тях непрекъснато. А тези натрапвания за форумните правила, многото удивителни, въпросителни и четена на морал ме карат и мен да пиша по-малко тук. Наздраве, на биричка съм аз.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 май 2012 23:09

Bourgas написа:Животът не е само форум и аз съм много щастлив, че не го живея тук. Аз също съм щастлив, че се запознах с много хубави хора и се виждаме и чуваме с някои от тях непрекъснато. А тези натрапвания за форумните правила, многото удивителни, въпросителни и четена на морал ме карат и мен да пиша по-малко тук. Наздраве, на биричка съм аз.

Наздраве,Тоше! Аз съм на нищо...вече. ;)

Върни се в “Черноморец”