Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
защо никой тук не посмя да каже че отбора беше натиснат "от горе" за да отстъпи евроквотата си на Левски.И не само ПСФК то,аджеба как стана тъй че точно в тоя кръг "безпощадния" домакин Локомотив Пд се препъна срещу за нищо играещия Миньор,и как тъй двукратния действащ шампион Литекс игра на "котка и мишка" с ЦСКА,като шампионите бяха в ролята на мишката
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
NEFTOCHIMIK 1962 написа:защо никой тук не посмя да каже че отбора беше натиснат "от горе" за да отстъпи евроквотата си на Левски.И не само ПСФК то,аджеба как стана тъй че точно в тоя кръг "безпощадния" домакин Локомотив Пд се препъна срещу за нищо играещия Миньор,и как тъй двукратния действащ шампион Литекс игра на "котка и мишка" с ЦСКА,като шампионите бяха в ролята на мишката
Щото форума е на Черноморец...
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Бе не знам, ама бая народ се спъна в тоя Миньор. Биха Левски, ЦСКА, с нас равен, с Литекса равен (в Ловеч и то при условие че мача си беше чиста победа ако не броим оная дузпа за Литекс в последната минута), така че равния им с Миньор, при все тая кофти загуба в последните 12 мин за купата не е нещо ненормално. Колкото за нашия мач едва ли е бил нареден на ниво ръководство, по-скоро ако е имало хванати играчи са били единични случаи (Венци Христов, Преслав). И то пак казвам - можем само да гадаем, или да се правим на магове и вещици със кристални топки..
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
20 пъти написах, че мача НЕ Е ПРОДАДЕН. Не знам как да го обясня по-добре. Има си друга причина, но не е Левски или който и да е друг. Започвате да ми заприличате на тия от публиката, които викат по футболистите продажници и на футболистите им идва да влязат на трибуните и да ги шамаросат. Айде малко по-серизно. Ще имаш шанс за медал и ще се продаваш. Защо? Вие акъл на рамената имате ли?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Всекидневна на Черноморец
Да,бе. Тъпо е да подозираш собствените си футболисти в нещо,в което дори ти не си сигурен. А още по-тъпо е да ги наричаш "продажници". Аз не бих го направил. Не вярвам,че мача е бил"продаден",по-скоро неправилно изигран. И пак казвам,не успях да го гледам. Както и да е... Напоследък във форума има някакво напрежение. Не знам на какво се дължи,вероятно на резултатите. Пожелавам си Европа въпреки всичко и тогава да се видим на по бира(ракия,узо,джин,водка).
Дотогава-желая ви приятни изживявания!!!
Дотогава-желая ви приятни изживявания!!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
И тук ще напиша, който има възможност екскурзията е безплатна, тоест, плаща се само билета за стадиона. Знам, че е работен ден и ден за матури, но все пак, който може да се освободи, е добре дошъл.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- калпазанчо
- Контакти:
Верно има някакво напрежение откакто отбора взе да куца последните 2 кръга и медалите се изплъзнаха в последния момент след толкова емоционален сезон. Нервите взеха да взимат връх над здравия разум, но все пак и това е в рамките на нормалното. Толкова време си се надявал, мечтал и накрая да се окепазим така. И на мен ми е гадно и го преживявам зле, но поне се опитвам да не нервнича по форумите. каквото-такова. Важното е да се подкрепи отбора в последния мач за сезона, заслужават го Херо и момчетата...Който може - нека отиде! Синята бригада са 15 човека сигурни засега, макар че имат матури половината момчета и щяха да са много повече..
- hristo1306
- Контакти:
Честит имен ден на нашия приятел Коцето -елгреко ! Нека да е жив и здрав и един ден да сбъдне мечтите си Черноморец - шампион !
- калпазанчо
- Контакти:
Честито и от мен! Да си носи със здраве името и Черноморец да му носи много радости! Той го заслужава!