Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 21 май 2012 21:18

защо никой тук не посмя да каже че отбора беше натиснат "от горе" за да отстъпи евроквотата си на Левски.И не само ПСФК то,аджеба как стана тъй че точно в тоя кръг "безпощадния" домакин Локомотив Пд се препъна срещу за нищо играещия Миньор,и как тъй двукратния действащ шампион Литекс игра на "котка и мишка" с ЦСКА,като шампионите бяха в ролята на мишката
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 21 май 2012 21:21

NEFTOCHIMIK 1962 написа:защо никой тук не посмя да каже че отбора беше натиснат "от горе" за да отстъпи евроквотата си на Левски.И не само ПСФК то,аджеба как стана тъй че точно в тоя кръг "безпощадния" домакин Локомотив Пд се препъна срещу за нищо играещия Миньор,и как тъй двукратния действащ шампион Литекс игра на "котка и мишка" с ЦСКА,като шампионите бяха в ролята на мишката

Щото форума е на Черноморец... ;) Иначе си прав. Вероятно.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 май 2012 21:28

Бе не знам, ама бая народ се спъна в тоя Миньор. Биха Левски, ЦСКА, с нас равен, с Литекса равен (в Ловеч и то при условие че мача си беше чиста победа ако не броим оная дузпа за Литекс в последната минута), така че равния им с Миньор, при все тая кофти загуба в последните 12 мин за купата не е нещо ненормално. Колкото за нашия мач едва ли е бил нареден на ниво ръководство, по-скоро ако е имало хванати играчи са били единични случаи (Венци Христов, Преслав). И то пак казвам - можем само да гадаем, или да се правим на магове и вещици със кристални топки..
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 май 2012 21:29

Отивам да ям

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 21 май 2012 22:16

20 пъти написах, че мача НЕ Е ПРОДАДЕН. Не знам как да го обясня по-добре. Има си друга причина, но не е Левски или който и да е друг. Започвате да ми заприличате на тия от публиката, които викат по футболистите продажници и на футболистите им идва да влязат на трибуните и да ги шамаросат. Айде малко по-серизно. Ще имаш шанс за медал и ще се продаваш. Защо? Вие акъл на рамената имате ли?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 21 май 2012 22:34

Да,бе. Тъпо е да подозираш собствените си футболисти в нещо,в което дори ти не си сигурен. А още по-тъпо е да ги наричаш "продажници". Аз не бих го направил. Не вярвам,че мача е бил"продаден",по-скоро неправилно изигран. И пак казвам,не успях да го гледам. Както и да е... Напоследък във форума има някакво напрежение. Не знам на какво се дължи,вероятно на резултатите. Пожелавам си Европа въпреки всичко и тогава да се видим на по бира(ракия,узо,джин,водка).
Дотогава-желая ви приятни изживявания!!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 21 май 2012 22:38

И тук ще напиша, който има възможност екскурзията е безплатна, тоест, плаща се само билета за стадиона. Знам, че е работен ден и ден за матури, но все пак, който може да се освободи, е добре дошъл.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 май 2012 22:50

Верно има някакво напрежение откакто отбора взе да куца последните 2 кръга и медалите се изплъзнаха в последния момент след толкова емоционален сезон. Нервите взеха да взимат връх над здравия разум, но все пак и това е в рамките на нормалното. Толкова време си се надявал, мечтал и накрая да се окепазим така. И на мен ми е гадно и го преживявам зле, но поне се опитвам да не нервнича по форумите. каквото-такова. Важното е да се подкрепи отбора в последния мач за сезона, заслужават го Херо и момчетата...Който може - нека отиде! Синята бригада са 15 човека сигурни засега, макар че имат матури половината момчета и щяха да са много повече..

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 21 май 2012 23:21

Честит имен ден на нашия приятел Коцето -елгреко ! Нека да е жив и здрав и един ден да сбъдне мечтите си Черноморец - шампион !

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 май 2012 23:25

Честито и от мен! Да си носи със здраве името и Черноморец да му носи много радости! Той го заслужава!

Върни се в “Черноморец”