ВАЖНО: ОСИГУРЕНИ СА ДВА БЕЗПЛАТНИ АВТОБУСА ЗА МОНТАНА. КОЙТО ИСКА ДА ХОДИ ДО ТАМ ДА ПИШЕ В ТЕМАТА ЗА МАЧА.
ПС: Инфото е от колегата Burgas. Подробности - чакайте по-късно.
Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Абе голяма тишина в тази всекидневна, дори няма кой да отвори прозорците да се проветри.
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Ники(kdimitrov) мерси за инфото. Нека някой,ако има повече инфо от Нейчо да пише нЕкой ред. 
А това,което прочетох никак,ама никак не ми хареса.
Почвам да губя ориентация. 
А това,което прочетох никак,ама никак не ми хареса.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
След няколко дни имам рожден ден. Днес получих първия си подарък...бутилка шампанско "Черноморец".
Щеше да е хубаво да имам повод да го отворя. Имам чувството обаче,че няма да бием Монтана. И то,защото не трябва... 
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- калпазанчо
- Контакти:
В тая всекидневна верно замириса на застоял въздух. Какво стана бе, момци, да не си взехте по няколко дена отпуска и да забегнахте на Кайманите 
[center]Member of Old School Boys [/center]
- hristo1306
- Контакти:
Гробна тишина ! Горе главите бре акули ! Или всичко това е затишие преди буря ? Или имате някакво инфо и нямате желание за коментари ? Не съдете и федерацията ! Там са събрани ГЕНИИ - трябва да бъдат шефове на федерацията по ШАХ - пращят от акъл, схеми, класиране и т.н. В крайна сметка стана тяхното. Всичко се натъкми както те искаха ! За "Левски" вече не се притесняват, ще уредят и "Литекс" последния кръг и всичко е ОК ! За балъците от Бургас и Кокомотив един добре смазан...... банан. Няма правда и феърплей във футбола ни - пазете нервите си !
- калпазанчо
- Контакти:
Тъй е Ицо, гледам нещо много им е спаднал ентусиазма на форумните акули
Сега и Станислав Тодоров ще ни тегли една съдийска балтия...хей така, за по сигурно, да не стане фал. Че и Гришата да е спокоен...
- hristo1306
- Контакти:
Ами на път за Монтана, минавате през Шумен, вземате го и след мача си го оставете в Шумен може да е по- благосклонен към нас
Ще спести и пътни, пък и ще научи някои песни, пък знае ли човек може да си ги тананика и по време на мача. 
- калпазанчо
- Контакти:
Надявам се поне да има приятни емоции в автобуса и на отиване и на връщане...То за мача вече сякаш победата е мираж..Важното е децата да си изкарат готино.
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Айде акули .. победа в Монтана !