Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 15 май 2012 12:38

ntodorov написа:Паста. За футбола си краста.

Нейчо! Нейчо! Нейчо! Знаех си, в теб ми беше надеждата! Кратко, точно,ясно, сбито!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 15 май 2012 12:39

Изнизвам се от тука! Звъня на Петьо, после на Тошко.
[offtopic]зърррррр, зъррррррррррр..........аре дигайте де, кво се ослушвате?! :mrgreen:[/offtopic]
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 май 2012 12:43

А бе тва ваш'то уж е ВиК (вникни в абревиатурата), а пък си е "суха" материя И тъй като отдавна всички тук си мислим, че си си сбъркал професията, да не би пък да имаш просветнелие най-после да я смениш, че се интересуваш от командировъчните?

Водка и кола, вино и кебапчета, вода и канал...Петьо. Основното ми занимание е само условие за отприщване на нови възможности и перспективи пред мен. Занимание, което ми дава повече свобода и неограниченост отколкото дивиденти. Романтичния ми дух и натура цъфтят в тази обстановка, като цвете в... оборска тор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 май 2012 12:45

petkan написа:

Това определено ми харесва :)
Нейчо - Президент!

Нейчо. За кво ни мъчи с Владо от снощи?? Да беше се сетил по-рано?? Одобрявам. Само дето Домусчиев липсва..или не сме сигурни във вината му???? :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 май 2012 12:46

Чакам инфо къде ще ходите....Ама не знам дали ще мога да дойда. ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 май 2012 12:50

Официално: Бургас приема мачовете за Суперкупата на България следващите 4 години

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 15 май 2012 12:56

subzero написа:
petkan написа:

Това определено ми харесва :)
Нейчо - Президент!

Нейчо. За кво ни мъчи с Владо от снощи?? Да беше се сетил по-рано?? Одобрявам. Само дето Домусчиев липсва..или не сме сигурни във вината му???? :roll:

Хам чи той в интервюто на Крум Савов в прав текст си призна, че стимулира финансово трети отбори! Що да му вярвам, че не прави същото и със съдиите ;)

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 15 май 2012 13:09

Паста или баклава,
срещу суха пара
Домуса те е*а в г*за!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 май 2012 13:51

k.dimitrov написа:Добре е, добре. Даже и литературно е почти по правилата. Само че парите са или от Домусчиев или от Тонев, трябва ли да забъркваме Бобито, ако не е виновен в този случай. Все пак зависим в много неща от него.

Ники , понеже много настояваше да го чуеш в прав текст в другата тема сега ще го напиша ... заедно с неща които умишлено премълчавах . Но след всички което се изговори ( изписа ) , след мача с Лудогорец мисля да си кажа всичко . И ми е през онази работа дали ще има обидени , засегнати , нацупени и т.н.
Три дена преди назначаването му , ми казаха , че "пастата" ще свири мача в Разград . Просто от Левски не са искали да рискуват и да оставят Лудогорец да си спечелят мача сами . Или не са били сигурни , че Черноморец ще се пази в един абсолютно безпредметен мач , който не е важен за класиране в евротурнирите . Като казвам Левски , разбирай Тонев , който при провал най-вероятно си заминава . Защо точно "пастата" ? Защото освен че си е слаб съдия , е зависим от Перукан . Така , че въобще не е сигурно дали е взел някакви пари . Така , че на Домусчиев не му се е наложило да "обработва" съдията . Локо София няма да бъдат стимулирани финансово ( поне не от Левски ) , защото е преценено , че дори и със съдийска помощ , трудно ще стигнат нещо повече от почетна загуба . Тонев въобще не е сигурен , че ще успеят да мотивират Монтана в последния кръг ( където най-вероятно ще свири Таско Тасков ) . Защото на 12 играча им изтичат договорите , за водещия им голмайстор се носят слухове , че е в плановете за селекция на Черноморец , а другия голаджия е собственост на Лудогорец ( освен това и изгонен от Левски ) .Затова ще се направи всичко възможно да се пробият играчи на Черноморец ( което ми напомня , че при първия гол на Иван Стоянов 5 играча на Черноморец го наблюдаваха отблизо какво ще направи ) . Ще се пробва по линия на ГЕРБ през кмета "да се уреди нещо" . Дори вече е имало контакти . Остава да видим само дали в празната държавна хазна ще се намерят пари за някои инфраструктурни проекти в Бургас ( които чакат финансиране ) . Последния вариант е , да се направи оферта директно на Събев , който както знаем е добър човек и трудно отказва помощ на другарче ( освен това има съдебни спорове с един руски гражданин , където много зависи с какво око ще те гледа "държавния служител" ) ...
А след като аз ги знам тези неща , то със сигурност Херо също ги знае ( най-малкото е оставил доста приятели в Левски ) . Така , че реакцията му на мача с Лудогорец може да има много тълкувания ... но всеки да си прави изводите сам . На мен лично много ще ми е интересно , как ще играят определени футболисти на Черноморец в оставащите 2 мача . Надявам се да съм бил изчерпателен , Ники . ;)
Последна промяна от Искам си Акаунта на 15 май 2012 14:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 май 2012 13:58

Докато сме на темата и не ми е избягала мисълта ... Вече съм готов с идеята за транспарант , ако нещата протекат по определен сценарий :
Събев и Тонев се целуват "в уста" , в стил Брежнев - Живков , и отдолу надпис в синьо ( в два нюанса ) "ВЕЧНА ДРУЖБА" ;)

Върни се в “Черноморец”