Повече няма да мълчим! ЦСКА премина всякакви граници

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Повече няма да мълчим! ЦСКА премина всякакви граници

Мнениеот k.dimitrov » 27 яну 2012 15:49

Angoff написа:Red Warior къде си , нали търсеше доносници ей го автора без да го търсиш изпълзя :lol:

Ако дори и журналист от жълт вестник те вземе на сериозно пич той е по-зле и от теб ... Херо може да си бръщолеви , колкото си иска или може би разбира от право и трудови договори повече от юристите на ЦСКА ?
Да вземат тогава юристите от борисовата градина да му кажат как се прави тактика ?

След като Черноморец публикува документите по казусите Платини и Анеси, май тези юристи потънаха вдън земя, че и Венци Живков веч не се чува.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 яну 2012 15:55

УВАЖАЕМИ ФЕНОВЕ НА ЦСКА, УБЕДЕНИ СМЕ, чЕ ВИЕ СЪщО КАТО НАС ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ИСТИНАТА И ВИНОВНИТЕ ДА СИ ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТТА! ДАЙТЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ СЪС СЪВМЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯ! ПОДКРЕПЕТЕ НИ! НИЕ щЕ ИЗЛЕЗЕМ С ОФИЦИАЛНА ДЕКЛАРАЦИЯ! НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ!
НЕКА СПРАТ ДА НИ ИГНОРИРАТ! НЕ МОЖЕ ТАКА НА "ТЪМНО" ДА СЕ ВЗИМАТ СЪДБОНОСНИ ЗА ФУТБОЛА НИ РЕшЕНИЯ!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 27 яну 2012 15:56

калпазанчо написа:АВТОРА НА ТЕМАТА Е НА СЪщОТО МНЕНИЕ - КОЙТО Е ПРЕГРЕшИЛ - ДА СИ БЕРЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА! И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ, И ТРЕТИТЕ!!! АВТОРА НЕ ЗАЕМА СТРАНА - ПРОСТО РАЗПОЛАГА СЪС СКАНДАЛНА ИНФОРМАЦИЯ.ТОВА Е

Биеш ми на Крум Савов. Той така с ексклузивни новини и накрая си ги опровергава сам.

Bourgas написа:Извинявай с гредите, все пак не е нормално да не подкрепяш локалния отбор, поне и за мен :) За това помислих, че си от София. Лошо за теб тогава, симпатяго. Аз знам Нефтохимик как е бил преименуван, къде е играл и кои са били неговите футболисти. Стадиона го знам също и на него съм играл ;) Виж какво си написал ти и какво съм ти отговорил аз. Нещо некоректно и некомпетентно от моя отговор да блика? А годинките ми са достатъчни, младостта не е порок. История нямам намерените да чета, защото точно тази съм я преживял ;)

Може да не е нормално за такива като теб. За голяма част от българите явно е нормално да са фенове на ЦСКА. А ако знаеше историята нямаше да свързваш Тодор Янчев и Митко Трендафилов с Черноморец. Или си мислиш, че имате все пак нещо общо с Нефтохимик ПО -КЪСНО ПРЕКРЪСТЕН НА НАФТЕКС.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 яну 2012 16:00

Аз не ги свързвам с Черноморец, това го пишеш ти. Свързвам ги с един бургаски клуб, местен, градски, нещо, което на теб ти е чуждо. И да, за мен не е нормално да не подкрепям градския отбор, а да викам за някой друг. И аз много добре знам какво е било прекръстено и прочие. Но казусите като гледам ти не ги знаеш, ама хич :) Има готина статия в един сайт, погледни я, прочети я, почти точна е, с малки изключения [offtopic]http://www.novsport.com/news176214_1009.html[/offtopic]
Общото, ако може да има такова, е че собстеникът на Нафтекс и на сегашния Черноморец е един и същ, един симпатяга от село Подвис.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 яну 2012 16:03

Искам само да попитам нещо тези, които твърдят, че само Херо "има топки" и казва нещата в прав текст. Моля ви, кажете защо Херо и Киряков отказаха да сезират прокуратурата за случая с предложения подкуп на техен играч преди мача с Левски? Защо тогава нямаха "топки"?
Моите уважение към Димитът Димитров. Един от любимите ми бг треньори е бил винаги. Но, когато обвинява БФС, че мери с различен аршин е редно и той да погледне какво прави Черноморец. Не може да вдигаш такъв вой срещу ЦСКА, а в същото време да казваш, че няма смисъл да сезираш прокуратурата за опит за подкупване.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 27 яну 2012 16:04

Bourgas написа:
stannn написа:Простотията край няма. Верно, че ходи по хората ама явно обича синия цвят. На единия били му казали, че еди си какво станало и той ще търси журналисти. Ако довечера сънуваш марсианците утре вземи се обади на Цолова сутринта да те вземат да разкажеш. Или и за там ще извадиш доказателства? Може би намачкания чаршаф дето ти е бил заврян сутринта на едно място. Няма ли модератори да заключат и накажат тоя индивид с неговите конспирации.

Уникален си :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Пишеш вече половин час и никой не ти обръща внимание :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Давай, забавен си ;)

Пич не се мори на такива като този не един час един ден да обясняваш файда няма той е като развалена грамофонна плоча едно и също си върти. ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 яну 2012 16:09

velchev написа:
Bourgas написа:
stannn написа:Простотията край няма. Верно, че ходи по хората ама явно обича синия цвят. На единия били му казали, че еди си какво станало и той ще търси журналисти. Ако довечера сънуваш марсианците утре вземи се обади на Цолова сутринта да те вземат да разкажеш. Или и за там ще извадиш доказателства? Може би намачкания чаршаф дето ти е бил заврян сутринта на едно място. Няма ли модератори да заключат и накажат тоя индивид с неговите конспирации.

Уникален си :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Пишеш вече половин час и никой не ти обръща внимание :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Давай, забавен си ;)

Много си превъзбуден, пий валерианче :mrgreen:
Нали ти се каза, че ФИФА не допуска такъв тип договор мюу отбор и футболист. А БФС е картотекирал няколко играчи с такъв догов с Черноморец. Нали се сещаш какви ще са послед ствията за БФС и Бургаският отбор щом ФИФА се намеси? :mrgreen:

Кой ти го каза това. На Анисе договорът е срочен - за 3 години с 6 месеца изпитателен срок. В България се картотекира по правилата на БФС, които са взаимствани от ФИФА. Там изрично е казано, единствено, договорът да е срочен. Други изисквания към договора няма, за изпитателен срок никъде не се говори. След като нещо не е забранено, то е разрешено. Основно правило в правото!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 яну 2012 16:20

mistreated написа:Искам само да попитам нещо тези, които твърдят, че само Херо "има топки" и казва нещата в прав текст. Моля ви, кажете защо Херо и Киряков отказаха да сезират прокуратурата за случая с предложения подкуп на техен играч преди мача с Левски? Защо тогава нямаха "топки"?
Моите уважение към Димитът Димитров. Един от любимите ми бг треньори е бил винаги. Но, когато обвинява БФС, че мери с различен аршин е редно и той да погледне какво прави Черноморец. Не може да вдигаш такъв вой срещу ЦСКА, а в същото време да казваш, че няма смисъл да сезираш прокуратурата за опит за подкупване.

Много изоставате с информацията. Оказа се, че човекът, който е звънял е свързан с "черното тото", а не с Левски. Материалите са в прокуратурата, но няма конкретни доказателства, за да излезе с обвинение. Разговорът не е записан, а и телефонен разговор не е достатъчно условие.

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 27 яну 2012 16:21

калпазанчо написа:АВТОРА НА ТЕМАТА Е НА СЪщОТО МНЕНИЕ - КОЙТО Е ПРЕГРЕшИЛ - ДА СИ БЕРЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА! И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ, И ТРЕТИТЕ!!! АВТОРА НЕ ЗАЕМА СТРАНА - ПРОСТО РАЗПОЛАГА СЪС СКАНДАЛНА ИНФОРМАЦИЯ.ТОВА Е

И каква е тая информация без никакви факти.
Интересно....друг път подобни теми се заключваха на 2-та минута.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 яну 2012 16:24

stannn написа:

Биеш ми на Крум Савов. Той така с ексклузивни новини и накрая си ги опровергава сам.

Bourgas написа:Извинявай с гредите, все пак не е нормално да не подкрепяш локалния отбор, поне и за мен :) За това помислих, че си от София. Лошо за теб тогава, симпатяго. Аз знам Нефтохимик как е бил преименуван, къде е играл и кои са били неговите футболисти. Стадиона го знам също и на него съм играл ;) Виж какво си написал ти и какво съм ти отговорил аз. Нещо некоректно и некомпетентно от моя отговор да блика? А годинките ми са достатъчни, младостта не е порок. История нямам намерените да чета, защото точно тази съм я преживял ;)

Може да не е нормално за такива като теб. За голяма част от българите явно е нормално да са фенове на ЦСКА. А ако знаеше историята нямаше да свързваш Тодор Янчев и Митко Трендафилов с Черноморец. Или си мислиш, че имате все пак нещо общо с Нефтохимик ПО -КЪСНО ПРЕКРЪСТЕН НА НАФТЕКС.

Ако не знаеш, да те светна. Имаме нещо общо с Бургас.

Върни се в “Черноморец”