Бивши треньори и футболисти на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

El greco
Контакти:

Re: Бивши треньори и футболисти на Черноморец

Мнениеот El greco » 03 мар 2012 00:05

Колега , изумруд , каква е тази злоба бе пич ..... ? Ама както ти казваш сигурно грешно тълкувам фактите ..... След като това те кара да се чувстваш щастлив , супер ! За мен това е избиване на комплекси на някой не реализирал мечтата си ! Мисли каквото си поискаш ..., и да знаеш , че Адриан е много голям пич , и дай , боже да познавам повече хора като него , с такова сърце !
А относно клишетата , бирата , Слънчев бряг и т.н. на прав път си , евалла дай боже на България повече такива достойни граждани , ще пребъди !!!!!

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 06 мар 2012 09:38

El greco написа:Колега , изумруд , каква е тази злоба бе пич ..... ? Ама както ти казваш сигурно грешно тълкувам фактите ..... След като това те кара да се чувстваш щастлив , супер ! За мен това е избиване на комплекси на някой не реализирал мечтата си ! Мисли каквото си поискаш ..., и да знаеш , че Адриан е много голям пич , и дай , боже да познавам повече хора като него , с такова сърце !
А относно клишетата , бирата , Слънчев бряг и т.н. на прав път си , евалла дай боже на България повече такива достойни граждани , ще пребъди !!!!!

няма злъч "бе пич". Просто ти казвам истината...а за "достойните граждани", грешиш - става въпрос за лична позиция и опит да не бъда парвен на глупак, както много хора се примиряват и правят компромиси с уж дребни неща като гадната бира, лошото обслужване, нереалните цени на услуги, продукти и така

nasko75

Мнениеот nasko75 » 06 мар 2012 09:39

изумруде, стига Бе човеко - всеки си има право на мнение, кво се опитваш да налагаш рамки
нов съм във форума, ама ти си ебати и злобата, честно

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 мар 2012 16:33

Изображение
Красимир Балъков официално бе представен като нов старши треньор на Кайзерслаутерн! 45-годишният специалист подписа договор до юни 2013 година, след като прекрати по взаимно съгласие контракта си с Хайдук Сплит. Асистент на Бала в Кайзерслаутерн ще продължи да бъде Илия Груев, който бе заедно с него и в Черноморец и Хайдук.

„Приех предложението на Кайзерслаутерн, защото вярвам, че можем да се измъкнем и да предотвратим изпадането. Често съм бил като играч на Бетценберг и познавам впечатляващата атмосфера и страстните фенове“, бяха първите думите на новия старши треньор на Кайзерслаутерн.

„Червените дяволи“ са известни на всеки в Европа и нямам търпение да започна с работата. Тази работа трябва ще бъде дългосрочна и устойчива, за да може Кайзерслаутерн да има една здрава основа и отново да бъде неразделна част от Бундеслигата“, допълни Бала.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 22 мар 2012 18:59

Parmalat написа:
Изображение
Красимир Балъков официално бе представен като нов старши треньор на Кайзерслаутерн! 45-годишният специалист подписа договор до юни 2013 година, след като прекрати по взаимно съгласие контракта си с Хайдук Сплит. Асистент на Бала в Кайзерслаутерн ще продължи да бъде Илия Груев, който бе заедно с него и в Черноморец и Хайдук.

„Приех предложението на Кайзерслаутерн, защото вярвам, че можем да се измъкнем и да предотвратим изпадането. Често съм бил като играч на Бетценберг и познавам впечатляващата атмосфера и страстните фенове“, бяха първите думите на новия старши треньор на Кайзерслаутерн.

„Червените дяволи“ са известни на всеки в Европа и нямам търпение да започна с работата. Тази работа трябва ще бъде дългосрочна и устойчива, за да може Кайзерслаутерн да има една здрава основа и отново да бъде неразделна част от Бундеслигата“, допълни Бала.

както каза един авер :
те с единия крак са у б група! след неговото назначаване ще са и с двата :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 22 мар 2012 19:49

Мисля, че Черномрец беше, като трамплин за неговата треньорска кариера...Изображение
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 22 мар 2012 21:10

Аз честитя тази стъпка напред в треньорската кариера на Краси Балъков и му пожелавам от все сърце да радва вярната публика на Лаутерите !
Дано Фриц Валтер щадиум се оглася от радостни песни на победата и мощни скандирания с името на един Българин дал много на футбола !
УСПЕХ КРАСИ !

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 23 мар 2012 12:16

Хубав, лош, взеха го хората...
Успех, Краси!
Елгреко, обади му се като дойде ред за трансфери да направим някое трансферче в Кайзерслаутерн. Хем ще ни помогне финансово :)
[center]Member of Old School Boys [/center]

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 23 мар 2012 21:25

Владе , говорих вече с него и човека много живо се интересуваше какво става в Бургас , и думите му бяха с " нашия Черноморец " . Той и до ден днешен се чувства съпричастен .
Жалко , остана не разбран в Бургас и аз много съжелявам ...
Не знам дали идната седмица Лаутерите играят у дома , ако е така ще бъда на домакинския му дебюта като техен треньор .

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 10 апр 2012 14:50

Пламен Крумов вкара гол за победата на Конкордия (Кяжна) над Брашов с 3:2 в мач от 25-ия кръг на румънското първенство. Бившият нападател на Черноморец откри резултата в 13-а минута, а Ади Роча удвои преднината на Конкордия в 54-а минута. Домакините от Брашов обаче изравниха чрез Хаднаги и Педро Мутиньо.

В петата минута на добавеното време Ади Роча вкара втория си гол в мача и донесе трите точки за Конкордия. Въпреки победата Конкордия остава в зоната на изпадащите, заемайки 15-о място с 27 точки. Лидер е ЧФР Клуж с 51 точки, следван от Динамо Букурещ и Стяуа по 46, Рапид Букурещ 45 и други.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Върни се в “Черноморец”