Bartolomej написа: Искам си Акаунта написа:..........
Другото което се чува , че тъй като кмета Николов вече си осигури още 4 годинки , лятото или най-късно до края на идната година Митко Събев ще се "обиди" на бургазлии , че не оценяват това което прави , "ще се умори " от "безразличието на бургаските фенове" и "с голяма болка" ще се оттегли от клуба . След което ще отправи нотариална покана към клуба да изчисти дълговете си към него и фирмите му . Които ще са надхвърлили 20 млн лева .

Ко общо има Димитър Николов бе
аре спри с тия шибани простотии ебаси и навлека , постоянно търсиш сензацийки , постоянно закриваш футбола в Бургас , постоянно обиждаш гражданите от Бургас. Аре земи се изнеси от този форум вече , че ми писна от твоите тъпизми .
Кот има да се случва , ще се случи . Ти си едно нищо и всяка една твоя поява тук го доказва . Предател
Хахаха -Предател

Та кого точно съм предал , ако не е тайна

Димитър Николов има много общо , но конкретно защо съм го споменал писах по-нагоре . Сензацийките сами ме намират , не е необходимо да ги търся

Или пък е въпрос на гледна точка . Защото когато писах преди година и нещо , че клуба се източва и е акумулирал над 30 млн загуби , беше сензация . Когато Пламен Киряков каза същото - не беше . Аз не закривам нищо , още по-малко футболни клубове . Пък и той Събев се справя отлично и сам .
Подсети ме ако обичаш , къде точно обиждам "гражданите от Бургас" . Ако визираш поста ми за "влечугите" , то там ставаше въпрос за 2 точно определени групички , които използваха нещастието с Херо , да си поспорят на тема "кой е по по най ФЕН" . Съжалявам , ако си се припознал като един от тях ... всъщност - не , не съжалявам . По въпроса за "изнасянето" - не си ти ____ ( избери си сам определението ) , който ще ме накара да се махна , но въпреки това обещавам , че ако Събев реши да върне на общината стадиона в "Акациите" и прилежащите терени в замяна на общинските 50 % от акциите , никога повече няма да пиша тук