Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bartolomej » 26 окт 2011 20:41

Искам си Акаунта написа:..........
Другото което се чува , че тъй като кмета Николов вече си осигури още 4 годинки , лятото или най-късно до края на идната година Митко Събев ще се "обиди" на бургазлии , че не оценяват това което прави , "ще се умори " от "безразличието на бургаските фенове" и "с голяма болка" ще се оттегли от клуба . След което ще отправи нотариална покана към клуба да изчисти дълговете си към него и фирмите му . Които ще са надхвърлили 20 млн лева . ;)

Ко общо има Димитър Николов бе
аре спри с тия шибани простотии ебаси и навлека , постоянно търсиш сензацийки , постоянно закриваш футбола в Бургас , постоянно обиждаш гражданите от Бургас. Аре земи се изнеси от този форум вече , че ми писна от твоите тъпизми .
Кот има да се случва , ще се случи . Ти си едно нищо и всяка една твоя поява тук го доказва . Предател
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 окт 2011 23:06

Bartolomej написа:
Другото което се чува , че тъй като кмета Николов вече си осигури още 4 годинки , лятото или най-късно до края на идната година Митко Събев ще се "обиди" на бургазлии , че не оценяват това което прави , "ще се умори " от "безразличието на бургаските фенове" и "с голяма болка" ще се оттегли от клуба . След което ще отправи нотариална покана към клуба да изчисти дълговете си към него и фирмите му . Които ще са надхвърлили 20 млн лева . ;)

аре спри с тия шибани простотии ебаси и навлека , постоянно търсиш сензацийки , постоянно закриваш футбола в Бургас , постоянно обиждаш гражданите от Бургас. Аре земи се изнеси от този форум вече , че ми писна от твоите тъпизми .
Кот има да се случва , ще се случи . Ти си едно нищо и всяка една твоя поява тук го доказва . Предател

Лелеее,я по-спокоойно !!!! Не е нужно да политизираме темата!всеки има право на мнение,може пък човека да има информация,а и кмета не е цвете!!!Но айде стига политика!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 окт 2011 09:45

nore написа:

Искам сега тук да ни обЯсниш на нас простейшите при кой, ако беше станал кмет вместо Николов, можеше да се избегне ситуацията при която Събев " "ще се умори " от "безразличието на бургаските фенове" и "с голяма болка" ще се оттегли от клуба"?

При кой друг кандидат кмет Събев, ако реши не би направил това?
Защото така както си го написал излиза, че едва ли не само заради преизбирането на Николов ще се случи казаното от теб.

Аааа , не си ме разбрал . Николов имаше възможност да въздейства върху ситуацията през 2007-а година . Тогава по една или друга причина , не пожела да стори това . Резултатите се виждат .
В сегашната ситуация , името на кмета е без значение , ако Събев реши да закрие клуба . Основната идея беше , каквото и да прави Събев , да го прави след изборите . Затова и написах "...тъй като кмета Николов вече си осигури още 4 годинки ..." .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 окт 2011 10:21

Някой ще ходи ли на мача? Аз се надявам, че ще успея да отида...за сметка на служебните си ангажименти, но определено на стадиона ще има не повече от 500-600 човека. Много хора няма да дойдат на стадиона заради неудобния час...И все пак някой има ли идея защо мачът не беше от 18.00 да речем или 19.00...Аз нямам. :|
ПС: Може да е заради излъчването по интернет, защото повечето хора работещи в офис ще могат да го гледат директно без да нарушават работния си ритъм... :mrgreen: :geek:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 окт 2011 10:26

Хора, стига вече сме суркали една и съща плоча. Акаунт, каквото ще става ще става, то е ясно. Ние трябва да си поддържаме отбора, а каквото е писано няма как да променим. Нито ще спрем вятъра да духа, нито вълните да заливат брега. Ако имаш някаква вътрешна информация ок, ако не само с недомлъвки, догадки и ясновидстване само ще ядосаш хората.
Дайте да сменим темата - кое музикално шоу ви харесва повече: Гласът на България или Х Фактор. Аз предпочитам второто - пеят по-добре, набарали са по-големите таланти, хореографията им е по-добра, сцената им е разкошна, а и в журито няма чалга изпълнител. Рафи и тоя малкия Боги са ми любимците. Дано обаче финалист е Рафи, че е бургазлийче момчето.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 окт 2011 10:29

Bartolomej написа:

Хахаха -Предател :mrgreen: Та кого точно съм предал , ако не е тайна :?: Димитър Николов има много общо , но конкретно защо съм го споменал писах по-нагоре . Сензацийките сами ме намират , не е необходимо да ги търся ;) Или пък е въпрос на гледна точка . Защото когато писах преди година и нещо , че клуба се източва и е акумулирал над 30 млн загуби , беше сензация . Когато Пламен Киряков каза същото - не беше . Аз не закривам нищо , още по-малко футболни клубове . Пък и той Събев се справя отлично и сам . ;)
Подсети ме ако обичаш , къде точно обиждам "гражданите от Бургас" . Ако визираш поста ми за "влечугите" , то там ставаше въпрос за 2 точно определени групички , които използваха нещастието с Херо , да си поспорят на тема "кой е по по най ФЕН" . Съжалявам , ако си се припознал като един от тях ... всъщност - не , не съжалявам . По въпроса за "изнасянето" - не си ти ____ ( избери си сам определението ) , който ще ме накара да се махна , но въпреки това обещавам , че ако Събев реши да върне на общината стадиона в "Акациите" и прилежащите терени в замяна на общинските 50 % от акциите , никога повече няма да пиша тук ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 окт 2011 10:30

ntodorov написа:Някой ще ходи ли на мача? Аз се надявам, че ще успея да отида...за сметка на служебните си ангажименти, но определено на стадиона ще има не повече от 500-600 човека. Много хора няма да дойдат на стадиона заради неудобния час...И все пак някой има ли идея защо мачът не беше от 18.00 да речем или 19.00...Аз нямам. :|
ПС: Може да е заради излъчването по интернет, защото повечето хора работещи в офис ще могат да го гледат директно без да нарушават работния си ритъм... :mrgreen: :geek:

Хихихихи яко,а? Да не си нарушаваш работния режим като гледаш мача....Да, по-добре е да си в офиса, отколкото да бягаш от работното си място. Майтапа настрана, аз редовно преди гледах сериали в офиса - като почнеш от Бригада, после Бягство от затвора, Герои, Рим и т.н. Сега малко не става че сме под лупа, ама чат пат пак гледам Аз едва ли ще успея - взимам малката от яслата около 16:30 и имаме час за дерматолог след това. Яд ме е , ама детето е преди всичко.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 окт 2011 10:36

subzero написа:
Bartolomej написа:

Лелеее,я по-спокоойно !!!! Не е нужно да политизираме темата!всеки има право на мнение,може пък човека да има информация,а и кмета не е цвете!!!Но айде стига политика!!!

Аааа , няма си издавам източниците . Може и на мен да ми носят флашки с информация , нали сега така е модерно . За кмета мога да говоря много , ама си прав - стига политика . Всъщност го споменавам единствено , защото общината държи 50 % от акциите на клуба ... и изглежда въобще не се вълнува от факта , че общината е солидарен длъжник по задълженията на клуба .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 окт 2011 10:39

Клапазанчо, майтапа на страна, но вярваш ли ми, че съм по-работоспособен с нета. Този форум и още 2-3 редовно ми стоят в лентата с инструменти. Работния ми плот е осеян с неща касаещи работата ми и, което е най-странното...Никога не смесвам мислите си. Радвам се на "уникалната" си възможност да се пренастройвам, като дистанционно на ТВ по време на Шампионска лига...За сега обаче. Природата е странна и след време може да загубя безвъзвратно "многофункционалността" си, като девойка девствеността си...За това гледам да се щадя и да не се претоварвам... със служебни кахъри. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 окт 2011 10:42

Акаунт, глеай от много флашки да не хванеш някой вирус. А тоя дето ти ги носи как изглежда - с дълъг балтон, черни очила. шапка и чадър ли. Ааааа той да не е същия дето ги носи и на лудото Яне.. :) Няма ли да я сменим темата вече? Търкаме един и същи рапан..На мен не ми е интересно дори да чета, имам чуството че съм депесерска електорална единица, на която постоянно се обяснява, че ако не гласува за Доган или против останалите ще има война с Турция. :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”