Черноморец (Бс)-Видима Раковски 10. 09. 2011 г. 19:00 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: Черноморец (Бс)-Видима Раковски 10. 09. 2011 г. 19:00 часа

Мнениеот Converse » 18 сеп 2011 16:30

калпазанчо написа:Ами хайде :)
Още на мача със Славия (аз всъщност съм се заблудил че следващия ни мач е със морето)!
Тия дни момчета ще ви пиша на лични да се уговорим.
Значи засега сме аз, Бургас и кдимитров...Конвърс, ти ще се присъединиш ли към веселата ни компания?

Къде ще сте седнали ? :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 18 сеп 2011 19:33

калпазанчо написа:Аз съм винаги около 16-17ми сектор около централната линия, като гледам да съм по-на високо за да може да виждам по-добре ситуациите и поравно в половините на терена.
И ВИНАГИ ПОДВИКВАМ ПО НЯКОЯ ГЛУПОСТ КЪМ ПРОТИВНИКОВИТЕ ФУТБОЛИСТИ. МАЛКО АГРАРНО ПОВЕДЕНИЕ, НО ДА УТОЧНЯ - ВИНАГИ Е НЕЩО ЗАБАВНО, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ОБИДНО. ПОЧТИ ВИНАГИ СЕ НАМИРАТ СЪМИШЛЕНИЦИ ОКОЛО МЕН И ПОЧТИ ВИНАГИ ПУБЛИКАТА ОКОЛО МЕН СЕ ЗАБАВЛЯВА ИСКРЕНО НА ГЛУПОСТИТЕ МИ. Определено някой от форума ме е виждал на стадиона. Хайде да се видим на мача със Черно море, искате ли? Ако искате, пишете на личен и да си разменим телефоните преди мача. С Конвърс, нтодоров,кдимитров, девиан, гардимарин, груд (да не ви изброявам всичките) бих изгледам мач с най-голямо удоволствие.
п.п. Искате ли всички изброени да се уговорим за този мач? Би било доста яко.

С удоволствие бих изгледал мач във вашата компанията,лошото е,че мач на живо на Черноморец ми се отдава да гледам 1-2 пъти в годината,поради отсъствие от страната,но определено бих го изгледал във вашата компанията,ще е хубаво тези срещи да станат постоянни,а също така и анализите след мача в някое заведение ;)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 18 сеп 2011 19:50

Bourgas написа:Аз съм всеки път на едно и също място :) Последно при мен дойде един господин от Порточановия Нефтохимик, разказа ми много интересни неща, за купуване на мачове, за игра, много, много, ако искате - мога да споделя, въпреки, че не знам дали е коректно. Но пък от друга страна той ги каза на човек, който не познава (мен) :)

Мен лично винаги ме е интересувало,кой вкара Шумен в А група за сметка на Черноморец,в края на 90-те,от играч на Шумен по това време имах информацията,че парите идвали от групировка от Варна и били докарани от човек от Бс.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 сеп 2011 20:27

Devian написа:
Bourgas написа:Аз съм всеки път на едно и също място :) Последно при мен дойде един господин от Порточановия Нефтохимик, разказа ми много интересни неща, за купуване на мачове, за игра, много, много, ако искате - мога да споделя, въпреки, че не знам дали е коректно. Но пък от друга страна той ги каза на човек, който не познава (мен) :)

Мен лично винаги ме е интересувало,кой вкара Шумен в А група за сметка на Черноморец,в края на 90-те,от играч на Шумен по това време имах информацията,че парите идвали от групировка от Варна и били докарани от човек от Бс.

Не знам, ама този господин сподели за едни пари от Ангел Бончев, за да не ги бием и за да останат в групата, за пропуснатите некупени мачове, когато Нафтата станаха 2, за много неща... За Черноморец не каза нищо, само похвали Херо :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 18 сеп 2011 22:35

Наистина добра идея, ама за съжаление преди 5-6 10. няма да съм в БГ, след това бих се радвал да споделя компанията...
А аз съм чувал много интересни работи около Порточана и Висшия съвет на БСП и в часност генералското крило... ама сега не му е времето и място... А какво ви казах за Хайри.... Направо не ми се мисли каква защита се очертава....
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 19 сеп 2011 00:50

Converse написа:
калпазанчо написа:Ами хайде :)
Още на мача със Славия (аз всъщност съм се заблудил че следващия ни мач е със морето)!
Тия дни момчета ще ви пиша на лични да се уговорим.
Значи засега сме аз, Бургас и кдимитров...Конвърс, ти ще се присъединиш ли към веселата ни компания?

Къде ще сте седнали ? :)

Как се разбрахте , аз винаги стоя до Converse , и 100% съм виждал (или познавам) някой друг от форума , и за това и аз искам да се запознаем :) !
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 сеп 2011 12:16

Аз ще седна до вас, където и да е това.
Само кажете, претенции нямам. Само да ви предупредя че обикновенно не мога да се сдържа и подвиквам на противниковите футболисти. Ако няма да ви е срам от мен, само кажете и съм там
Ако искате пишете и на лични съобщения преди мача да се уговорим.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 сеп 2011 15:18

калпазанчо написа:Аз ще седна до вас, където и да е това.
Само кажете, претенции нямам. Само да ви предупредя че обикновенно не мога да се сдържа и подвиквам на противниковите футболисти. Ако няма да ви е срам от мен, само кажете и съм там
Ако искате пишете и на лични съобщения преди мача да се уговорим.

Защо на лични ? Пишете в някоя тема за да сме всички в час и да избегнем допълнителните уговорки или недоразумения. Ако се прибера навреме за мача със СлаБия - идвам и аз. Ако сте се уговорили във форума ще ми бъде по-лесно да ви открия на стадиона...Нета ще е с мен. Връзката ми с вас - тоже. Ще се радвам да се открием и запознаем...ако не се познаваме или виждали нейде де. То последно време на Лазур сме си, като от махалата. Вероятността да не сме се виждали е много малка. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 сеп 2011 15:42

Какво ще кажете за 16ти или 17 сектор?
Кажете и вие, аз нямам никакви претенции
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти: