Берое - Черноморец - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Берое - Черноморец - 1:2 FT

Мнениеот Bartolomej » 27 авг 2011 21:48

Не сме се залъгвали ,че сте някакъв отбор и за това ме е яд ,че не Ви бихме с класика !
При толкос много положения е трагедия , че едва бележим . Много отпуснато и с пренебрежение се подминаваха ситуациите .
Победа за самочувствие , а Херо ще си направи изводите 8-)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 авг 2011 23:01

Честита победа. Радвам се за успеха. Разбрах, че е бил труден, но пък вярвам, че е бил по-сладък. Умишлено предпочетох да не следя развоя на мача, а да се отдам на семейна разходка на юг от Бургас. Прибирайки се вкъщи - първо в Гонг-а и...1:2 - ураааа.
ПС: Беройци да не ни се сърдят. Два сезона падаме в домакинските си мачове от тях. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 27 авг 2011 23:36

Честито на Бургас и околията. Така трябваше да завърши този мач и миналата година, видяхте защо.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 28 авг 2011 23:13

първо - без Красьо мангала резултатите дойдоха
второ - наистина е срам, че не ги натоварихме тия боклуци, които наистина са си лайна от всякъде. Сега ще фалират около Нова година, но няма и един читав играч да вземеш от там. Биеш ги 5:0 и на следващия мач ги поздравяваш с отворена ръка :)))
трето - мисля, че с две контроли в паузата заради националите нападателите ще имат вече повече практика заедно.
Сега ще дойде и още един атакуващ халф, млад. национал на Уелс, на 21 г. От втория отбор на евертън...Херо ще го види и него дали става

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 29 авг 2011 13:23

Нямаше никаква дузпа за Берое .
Добре , че Траян вкара накрая малко случайно , но да изпуснем победата със очевадна съдийска грешка щеше да е много жалко. Хубаво ще е сега и футболистите да си получат заплатите за да не падне мотивацията и да не спрем с набраната инерция.

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 29 авг 2011 18:18

Момчета първо честита победа.Второ срам за Вас,че имаше точно 3 ваши привърженика на мача.Трето нищо общо нямаше от мача Ви с Локото.Отборът Ви е много зле ако така играе.Първото полувреме нямахте нито една сериозна атака.Играехте невероятен бетон,много симулирахте и имаше много твърди единоборства.На направеното от Берое мога да кажа,че хората които трябваше да играят в нападение ги пуснаха накрая на мача.Не слушайте Херо-много слаби бяхте.Второ Илиян Илиев направи много тактически грешки и това не му е за първи път.Който следи коефициентите може да се съмнява в този мач/още повече че Левски плаче за треньор/и вторият фалшив мач е на Видима Раковски и Локото.Някои прибраха добри пари.
Мога само да Ви поздравя,че играхте мача до края/до последната секунда/-това е заслугата на Херо.В Берое основно играят играчи които са приближени на Илиян,а се похабяват други които седят по скамейките.Второ отбора е без характер.Много беройци Ви пишат и говорят глупости-предполагам,че много са ядосани от плачевните резултати.
1.пари има.
2.игрища има-без пари.
3.подготовка и селекция -лично направена от Ил.Илиев.
4.Невероятна публика
5.пълна подкрепа от общината и властите на града
Какво трябва-характер,а не дребни сметки и мрънкане.
ЧЕСТИТА ПОБЕДА ОЩЕ ВЕДНЪЖ И ПО-НАТАТЪШНИ УСПЕХИ!!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 авг 2011 21:49

Мариус, благодарим за пожеланията и коментара ти...Само, че си останал с погрешно впечатление, че сме се взели насериозно и сме си помислили, че сме голЕма работа...Няма таквоЗ нещо. Радваме се повече на победите постигнати с добра игра. Точно за това, че на стадиона ви е имало само 3-ма човека от нашите говори за факта, че "мечтателите" са малко сред нас. И друго - не намесвай Херо. Той никога не е казал, че играем добре и никога няма да го каже. Дори негова слабост е, че куртоазията му е в повече пред журналисти и фенове, а ми се струва, че си му трябват и малки дози от "простотията" на Велев ( кокала) и самоувереността на Илиан Илиев, но... пък за това е по-голям от тях и в пряк и в преносен смисъл.

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 30 авг 2011 00:19

Явно не сте слушали пресконференцията след мача и това което Херо разказа за развитието на първото и второ полувреме на срещата.Доста хора се учудиха дали за този мач говори или за друг някакъв.И момчета ходете на мачове-тази игра е измислена за нас публиката да ни забавлява след това пием бира с пекани свински ушички и като се върнем у дома сме забравили всички лошотии за седмицата.Доставяйте си дребни удоволствия.Човек за това живее!
За Илиан имам мнение което е доста различно от официалното в града ни,но не искам да дискутирам за човек който не може да избяга от любовната игра в която сам той скочи,а иска да го направи.

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 30 авг 2011 09:20

МариусКирков, ти на Господ ли се правиш или на възпитател от дом за сираци, който ни казва кое е хубаво и кое - не е? Благодарим ти за мнението, но те моля да си запазиш наставленията за децата си, ако имаш такива. Като пораснат, бъди доволен как си ги възпитал. за нас не бери грижа. ако си така внимателен в четенето и слушането, както казваш, вероятно си забелязал, че ние сме една от най-коректните и толерантни публики. И никога не влизаме първи в конфликт, а изобщо се стараем да не влизаме
успех в живота от мене
А, да - и само Черноморец

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 30 авг 2011 12:03

mariuskirkov написа:Явно не сте слушали пресконференцията след мача и това което Херо разказа за развитието на първото и второ полувреме на срещата.Доста хора се учудиха дали за този мач говори или за друг някакъв.И момчета ходете на мачове-тази игра е измислена за нас публиката да ни забавлява след това пием бира с пекани свински ушички и като се върнем у дома сме забравили всички лошотии за седмицата.Доставяйте си дребни удоволствия.Човек за това живее!
За Илиан имам мнение което е доста различно от официалното в града ни,но не искам да дискутирам за човек който не може да избяга от любовната игра в която сам той скочи,а иска да го направи.

Предполагам си наясно колко други и мнооого забавления има на този свят. :) Що се касае за бирата със свинските ушички. Прав си, но аз си ги поръчвам и без да съм ходил на мач. Поне в любимото ми заведения няма такова условие :) ...
ПС: Сега сериозно: Ние в Бургас сме ходили на мачове и сме събирали много публика, но сега нещата са различни. Всеки си има личен избор и аз го уважавам. Това, че аз ходя на мачове в Бургас не означвава, че съм по-малък ахмак от този, който се развлича по друг начин. Иначе съм убеден, че с навлизането на чудовищно - масовата информация станахме по-задоволени и от там интересите ни се разводниха и пръснаха безразборно в НЕТ-а , като августови облаци. Станахме "виртуалци", а стадионите ни ще замират поне докато продукцията там не стане конкурентна на другите ни развлечения. Впрочем не съм чул пресконференцията на Херо и за да влеза в полемика с теб трябва да я чуя, но не вярвам да е казал, че сме ви надиграли, защото навсякъде тръби, че ни липсвало класа и, че не е доволен от показаното в Зарата.

Върни се в “Черноморец”