Херо иска да смени целия отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Херо иска да смени целия отбор?
Следващия ми въпрос е допълнителен и не считай за важно да ми отговориш. По каква логика Порточанов, и тези преди него не са кръстили отбора 62 ами 86. Точно грандомана Порточанов да не я смени не виждам смисъл. Ами Танев? Той ще не го направи. Идва новия пастир и ви дава да избирате екип, сменя ви с лека ръка името както вие искате. Не ти ли е малко странно. Дали му дреме въобще или задоволява прищявки на някакви голобради момченца набор 92-3 (повечето сте такива, теб не те броя). Фирмите му са на загуба до една, освен скраба, който още крета. Рибарника знаеш ли с колко е назад? Във Влас сградата подаряваше апартаменти по 250 - 300 евро. Дървата нали знаеш с чия протекция са. Единствената банка която му отпуска кредити пак я знаеш вярвам, нали си все просветен. Навсякъде прът. Не че го мисля него де, и аз да бях на неговата хич нямаше да се оплаквам. Но отстрани се вижда. Никой не дръзна да променя датата, само той. Дето извинявай, ама кога преди това си го виждал на мач на Нафтата? Много моля, аз съм бил в неговия офис на Крайезерна мисля се казва улицата и беше целия в екип на Арсенал. Както и да е, да не те занимавам с подробности, както казах отговори за революцията и за ефективността на това че ви се чувал гласа.
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Мазут, къде си бе? Да не би да отскочи пак до съседна Македония? Доста странна литература четете наистина. Не виждам връзка между Македонския въпрос, Нефтохимик и Черноморец, но ти може би си от Равда. Те там им е колонията на македонците в региона.
Що не направите един фенклуб в Равда, знаеш ли какъв успех ще пожънете с тия македонци. Тя и Шакира била македонка откриха наскоро съседите, та можете да я вземете за талисман, ако успеете да я откъснете от Пике (рофл)
Що не направите един фенклуб в Равда, знаеш ли какъв успех ще пожънете с тия македонци. Тя и Шакира била македонка откриха наскоро съседите, та можете да я вземете за талисман, ако успеете да я откъснете от Пике (рофл)
- калпазанчо
- Контакти:
Ръководството на „Нефтохимик” е ангажирало учител по български език за бразилския футболист Алекс Помпилио. Кариоката е последното ново попълнение в състава на „зелените” и ще направи своя официален дебют тази неделя при гостуването на „Асеновец” в Асеновград. С веселия си нрав и открит характер Помпилио бързо се сприятелил със съотборниците си, но езиковата бариера му пречела да разгърне истинския си потенциал на терена, а и в пълноценните контакти извън него. Това много натъжавало позитивния бразилец и шефовете на клуба решили да му помогнат с наемането на преподавател по български. Алекс схваща изключително бързо и напредва с материала не с дни, а с часове, похвалиха го футболисти на „нафтата”. Те издадоха, че още преди да започне курса по езика, Помпилио усвоил най-напред родната „благословия”, в която се споменава майката, а после и други лексикални „комплименти”. Сега обаче бразилецът се е заел със сериозно обучение
Викаш черни не взимате,а? Тоя ще да е доста бял. Поредния бош лаф.

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
калпазанчо написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Калпазанчоо и 1000 мнения да напишеш моето момче,няма как да промениш фактите.Дрънкаш глупости от 1001 нощ и сам си вярваш.Незнам първо на кое да ти отговоря,но за всичко си има статистика и факти.Цифрите няма как да ги промениш! За посещаемоста-през периода 1994-2000 Нефтохимик е неизменно на първо място със средна посещаемост над 14 000 души на мач(а не за отделен мач),за годината-1986???!!!! Ти чуваш ли се??? Нефтохимик е играл в Б група през сезон 1965-66-в състава на кой "Черноморец" е бил ве ?! През 1965 няма отбор с име Черноморец в Бургас-ясно ли ти е .Иначе е вярно че от 1969 ЖСК Локомотив Бс преминава в състава на ДФС Черноморец.След обединението през 1981 Нефтохимик остава в състава на ДФС-то до 1986.Умишлено не ти отговарях да видя колко глупости ще избълваш,ама ти не се спря.....А щях да забравя-за темите-тая за 13-те нови си я коментираме на дълго и на широко в нашия сайт,защото ние за разлика от вас си имаме такъв.А на тоя сайт "Сини акули" къде му е форума???....Тук пиете 5 човека и това е-колкото и да пънеш-това са фактите.Покажи ми къде сте много ,покажи ми някой ваш форум,сайт или каквото и да е..... П.П.-пенсия е дядо ти !
Ааааа приказките на Шехерезада са ваш патент, чиче.
Как на кое да ми отговориш бе? Забрави ли че ти я отвори тая тема за да ни кажеш че при подобна ситуция вие ще направите революция? Къде, къде е тя? Покажи ми доказателство (поне едно) дори за наченки на такава. Не можеш. Естествено. Всичките ти постове са бош лаф. И приказки за Аладин и вълшебната лампа.
За годината - истината е една, преглътнни я, не знам защо така се впрягаш като не ти вярвам. Ти нали си вярваш. Като сте в състава на Черноморец, това какво значи според теб? Че има самостоятелен отбор? И да те светна, че през 65-66 НЕ СТЕ ИГРАЛИ В Б ГРУПА, А Б ОКРЪЖНА. Копирал си от някъде с печатна грешка. Стават тия работи. Провери в архива;)
Южна "Б" Републиканска футболна група
Крайно класиране
М П Р З ГР Т
1. Миньор (Перник) 34 22 5 7 65:31 49
--------------------------------------------------------------
2. Горубсо (Мадан) 34 22 3 9 62:33 47
3. Металург (Перник) 34 16 5 13 54:41 37
4. Николай Льсков (Ямбол) 34 14 9 11 46:42 37
5. Спортист (кв.Кремиковци,Сф) 34 12 10 12 38:35 34
6. Сливен (Сливен) 34 11 10 13 36:33 32 [-]
7. Орлин (Пирдоп) 34 13 6 15 42:41 32
8. Арда (Кърджали) 34 12 8 14 41:40 32
9. Миньор (Димитровград) 34 12 10 12 37:43 32
10. Ботев (Благоевград) 34 11 10 13 37:48 32
11. Марица (Пловдив) 34 11 10 13 33:44 32
12. Родопа (Смолян) 34 13 5 16 39:44 31 [+]
13. Левски (Кюстендил) 34 11 9 14 39:44 31
14. Димитър Канев (Хасково) 34 12 7 15 31:37 31
15. Розова долина (Казанлък) 34 13 5 16 37:48 31
16. Червено знаме (Радомир) 34 11 8 15 44:52 30 [+]
--------------------------------------------------------------
17. Нефтохимик (Бургас) 34 11 8 15 39:50 30 [+]
18. Химик (Димитровград) 34 12 6 16 27:40 28 Сега можеш да отидеш и да се гръмнеш! Аз говоря само с факти за разлика от теб.И не ме занимавай повече,няма смисъл да ти отговарям на глупостите
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
калпазанчо написа:Мазут, къде си бе? Да не би да отскочи пак до съседна Македония? Доста странна литература четете наистина. Не виждам връзка между Македонския въпрос, Нефтохимик и Черноморец, но ти може би си от Равда. Те там им е колонията на македонците в региона.
Ами на такова малоумно мнение как да отговоря?Първо на първо вашия отбор има около 100-200 гласа,второ нито ние сме го правили сайта,а и виж колко групи има,а това за чалга феновете така и не разбрах с какъв акъл го измисли

Собственика ни е толкова зле с парите,че ходи на почивки по Сейшелите,вкарва ни в Б група,плаща редовно заплати и премии,ще прави нова база,баси,искам и аз такива лоши финанси

ЕДИТ:През 65та няма Окръжни групи,хайде пак си провери източника,явно не е много надежден,като гледам колко си информиран.А в тази насока-защо така и така всичките шарани се правите на всезнайни и много вътрешни.Всеки обяснява тука неща сялаш всеки ден е в бизнес средите,в съблекалните на отборите,канцеларии и домове на собственици,треньори,играчи,а информациите в 99% от случаите са далеч от истината и лишени от всякаква логика

ta4i. Наивнико малък. В България живееш и, ако си мислиш, че съм те "базикал" в правопис е проблем на "нещото" в черепната ти кухина. Сигурен съм, че даскалът ти по български език щеше да се изчерви, ама под ника ta4i нямаше да презре същността ти. Ти си явно един от тези малки хард фенчета на Нафтата, които са на път да изгонят идеите от един обичан отбор -Нефтохимик. Клуб, който съм гледал, когато ти си се чудил как да избягаш от ташак в ташак за да оцелееш. Сукалче. Тръгнал да се врича във вярност в един клуб, а лиже мЪди на рояци подадени му, като "букет" от "великата" ботевистка публика...Та същия лизач тръгнал да ми обяснява кой бил верен, кой неверен и кой кого обичал. В тази връзка на мисли - аз съм се клел във вярност само на жена си. И съм спазил и продължавам да спазвам тази клетва. Бургаските отбори си ги обичам по своему. Винаги съм ги обичал, защото и сърцето и душата ми са мноооого големи, чичовото.
...Жал ме е обаче за такива, като теб ta4i-нце... Тясната ви гръд побира само злоба и омраза. 

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Калпазанчо,това достатъчно ли ти е ,или още факти искаш??!! http://neftochimic.eu/e107_files/public ... _nafta.png http://neftochimic.eu/e107_plugins/cont ... fta343.jpg
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Калпазанчо,това достатъчно ли ти е ,или още факти искаш??!! http://neftochimic.eu/e107_files/public ... _nafta.png http://neftochimic.eu/e107_plugins/cont ... fta343.jpg
Моите уважения. Това са снимки в, които присъствието на стадион Нефтохимик не беше сегрегирано на черноморци и нефтохимици - всички от Черноморец ходеха на Нафтата и обратно. Отливът от мачовете на Черноморец дойде по времето на Дражев и ти знаеш как аудиторията се "прехвърли" на другия стадион.
ПС: Сега вече съм готов да се обзаложа, че докато го има това разделение сято от младежи с подобаващи пъпки никога стадионите ни няма да се напълнят - никога. Който и от двата ни отбора да играе срещу когото и да е ще бъдем мижави, а агитките ни ще бъдат за присмех. Хард политиката на разглезените ню-фенчета на Нафтата така ще им изиграе шегичка, че ще им опърли задниците яко. Тези фенчета в един друг форум си позволяват да наричат сегашното спортно-техн. ръководство на Нафтата - курви и прочие... Дизел, ти знаеш за какво иде реч. Тези пичове взеха да търсят провокация и от Уя на, който седят. Несериозно е. Факта, че на някой от ръководството на Нафтата му е дошла добрата идея феновете да решават за екипите е мнооого добре, ама не са отчели факта, че сегашните пичове не знаят що е йерархия, дисциплина, търпимост и прочие...Е, Дизел - на такива неща затритата родна казарма учеше. Сегашните са лигльовци, които си мислят, че мама е пред тях, когато реват и ще получат всичко много лесно.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- калпазанчо
- Контакти:
Мазут, ама ти май сериозно се правиш на разсеян?
Откъде тоя сайт бе?
Ама нали сте моралисти, как така ще помпите тухо брояча на македонски сайтове?
За чалга феновете, много моля. Ама мноооого ти се мо ля, ти нали не си сериозен? Бате, Унисончето е най-върлия чалгар в града. Сбирките къде са и що са? Лапета 92-93 с бръснати крака и нашарени, някои от тях хем на чалга, хем по цял ден на Бакарди седят и гледат лошо. Айде не сте само ти и Дизела. И съвсем случайно ама ей така съвсем случайно съм бил в офиса с мой роднина, който го познава достатъчно добре. Мога да ти дам подробности, ако искаш. Беше облечен в екип на Арсенал, телефона му тогава беше златисто Верту, Колата отпред Ауди кю7, шофьора мазничък с дълга коса, Филипов преди живееше на Левски и Гладстон на 1вия етаж (апартамента е огромен и е с камери и на едната и на другата улица, там живееше с Крумова, сега там живеее друг човек). Тогава обясбяваше че купил катер от Гранична полиция, който ще преоборудва за яхта. Живее в Свети Влас, а апартаментите за които ти бях споменал са в Слънчев бряг и е продаден цял вход на цитирана цена. Съдружника му дойде със БМВ 7 серия един такъв зеленикав (ама не точно) цвят, номера беше 7777 или нещо такова. Връзката със банката е точно жената на съдружника (роднина на шеф във същата).
Искал да инвестира във Ветрен, ами че какво толкова ще инвестира - то всичко си има, освен трибуни
Че тая база вече я кръстихте и клубната база (май все още се казва Черноморец, ама нищо;)) Аз пък бях по-миналата година на Майорка. Че какво е един баровец да иде на Сейшелите? Особено ако има нонстоп кредитни финанси?
А,да и до скоро бащата на Филипов караше старо Мицубиши Паджеро (92-3 модел) с номер 5000. И хич не се правя на светнат, просто мой роднина има вземане-даване (моя роднина и хабер си няма че драскам по разни форуми със разни други запознати)
Откъде тоя сайт бе?
Ама нали сте моралисти, как така ще помпите тухо брояча на македонски сайтове?
За чалга феновете, много моля. Ама мноооого ти се мо ля, ти нали не си сериозен? Бате, Унисончето е най-върлия чалгар в града. Сбирките къде са и що са? Лапета 92-93 с бръснати крака и нашарени, някои от тях хем на чалга, хем по цял ден на Бакарди седят и гледат лошо. Айде не сте само ти и Дизела. И съвсем случайно ама ей така съвсем случайно съм бил в офиса с мой роднина, който го познава достатъчно добре. Мога да ти дам подробности, ако искаш. Беше облечен в екип на Арсенал, телефона му тогава беше златисто Верту, Колата отпред Ауди кю7, шофьора мазничък с дълга коса, Филипов преди живееше на Левски и Гладстон на 1вия етаж (апартамента е огромен и е с камери и на едната и на другата улица, там живееше с Крумова, сега там живеее друг човек). Тогава обясбяваше че купил катер от Гранична полиция, който ще преоборудва за яхта. Живее в Свети Влас, а апартаментите за които ти бях споменал са в Слънчев бряг и е продаден цял вход на цитирана цена. Съдружника му дойде със БМВ 7 серия един такъв зеленикав (ама не точно) цвят, номера беше 7777 или нещо такова. Връзката със банката е точно жената на съдружника (роднина на шеф във същата).
Искал да инвестира във Ветрен, ами че какво толкова ще инвестира - то всичко си има, освен трибуни

А,да и до скоро бащата на Филипов караше старо Мицубиши Паджеро (92-3 модел) с номер 5000. И хич не се правя на светнат, просто мой роднина има вземане-даване (моя роднина и хабер си няма че драскам по разни форуми със разни други запознати)
- калпазанчо
- Контакти:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Калпазанчо,това достатъчно ли ти е ,или още факти искаш??!! http://neftochimic.eu/e107_files/public ... _nafta.png http://neftochimic.eu/e107_plugins/cont ... fta343.jpg
Кви факти бе, маняк?
Ти май тотално се обърка,а?
С 2 снимки на безплатен вход, със нови козирки, с томболи и добро класиране, по това време всички заедно на стадиона...Колко пъти ще говорим на тая тема? Заобикаляш другите обаче.
За Б група може и да бъркам, логиката ми беше 62ра създадени, няма как от Б окръжна до Б профи за толкова кратко, освен ако не сте се обединили с друг отбор, но ако наистина е нямало окръжни тогава, може. Вярвам ти сега.
Обаче ти пак - наляво, надясно и пак нанякъде другаде.
Къде ти е революцията? С тази цел е тази тема. Другаря с фактите. Дай ми ТАКИВА ФАКТИ, НЕ СНИМКИ ОТПРЕДИ 15 ГОДИНИ! ДА НЕ ВЗЕМА АЗ ДА НАМЕРЯ ОТ ОНЗИ МАч СЪС 42 000 ЗРИТЕЛИ чЕ ТО И СЕГА И СЕГА ТОВА СИ Е РЕКОРДА НА БУРГАС, КАКТО И 7000 БУРГАЗЛИИ НА ГОСТУВАНЕ В ХАСКОВО, КОЕТО СИ Е БУРГАСКИЯ РЕКОРД ЗА ГОСТУВАНЕ.
17ти идва. Аз ще съм тук и пак ще питам тия дето им се чувал гласа (в Бакарди, на Чалга дискотека Елит и на Бели нощи може би)
Клубната база вече е във Ветрен, ама се казва Черноморец все още

86? нещо? Уж сте минали някаква процедура, която и ние сме били минали(според мазута), а ние сме си останали с 1919, а вие със 1986....По тая логика и Левски и Цска и вашите приятели щяха да са 1986.
ЗАщО,ЗАщО.ЗАщО. ЗАщО РЪКОВОДСТВОТО ПРЕДИ ПОРТОС, ПОРТОС,СЪБЕВ, ТАНЕВ И КО НЕ ГО СМЕНИХА. ИДВА МЕГА ЗАПОЗНАТИЯ С ИСТОРИЯТА НОВ ПАСТИР И НАБЪРЗО НАБЪРЗО ПО МАКЕДОНСКИ МОДЕЛ СЕ СМЕНЯ ИСТОРИЯТА. ЗАщО ТОЛКОВА ВИ Е СРАМ ОТ ТАЯ ГОДИНА (ОСВЕН чЕРНОБИЛ ДРУГО ТОЛКОВА КОФТИ НЕ ЗНАМ ДА Е СТАНАЛО ТАЯ ГОДИНА)
ЕЙ ТОВА МЕ ИНТЕРЕСУВА МЕНЕ. СЪЗДАВАш ТЕМА, РАЗКРИХ ТЕ И СЕГА СЕ ИЗМЪКВАш ПО ДОЛНИ ГАщИ. ДА, СБЪРКАЛ СЪМ ЗА Б ГРУПАТА, НО ТИ ОБЯСНИХ ЗАщО. АМА ПАК ТВЪРДЯ чЕ СЕ ПРАВИш НА УЛАВ ПО ТЕМАТА. РЕВОЛюЦИЯ В БУРГАС, 2011. КЪДЕ Е КЪДЕ Е? В ГЛАВАТА ТИ САМО.
[offtopic]Бразилчетата много бели,а? Зенит,а? Контрааааа хаххахахахаххахаха малииииии смях смях смях[/offtopic]
Последна промяна от калпазанчо на 15 юли 2011 09:30, променено общо 1 път.