Видима-Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Видима-Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 мар 2011 23:22

Bartolomej написа:Искам си Акаунта
и да стане какво :?:
пак ще си ритате за здраве в Б група

Незнам по колко пъти трябва да ви обяснявам - не съм фен на Нефтохимик . Този факт обаче не ме прави фен на Събевия отбор ...
И по-горе съм писал - стискайте палци Черноморец Поморие да не спечели промоция за "А" група ... защото тогава ще има истинско преброяване на феновете на двата отбора .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 мар 2011 23:33

Искам си Акаунта написа:
Bartolomej написа:Искам си Акаунта
и да стане какво :?:
пак ще си ритате за здраве в Б група

Незнам по колко пъти трябва да ви обяснявам - не съм фен на Нефтохимик . Този факт обаче не ме прави фен на Събевия отбор ...
И по-горе съм писал - стискайте палци Черноморец Поморие да не спечели промоция за "А" група ... защото тогава ще има истинско преброяване на феновете на двата отбора .

[color=#000000]- Изпълнява ли функциите си сателитният "Черноморец - Поморие" и ако му се отдаде шанс, би ли влязъл в елита, или имате други намерения?

- Отдавна сме обявили функциите на сателитния тим. Основната задача пред него е да подготвя млади футболисти за първия отбор. Това се случва. "Черноморец - Поморие" има своите амбиции за добро класиране, но тимът няма да играе в "А" група.
[/color]
така и като имаше 3-4 дербита какво се видя и двете агитки бяха по равно
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 17 мар 2011 23:46

Bartolomej .За Поморие си прав.Събев няма да позволи да влезе в А група.Дори чух слух че искат да са втори и да дадат баража на Етър(ако Етър са втори на запад)-знаеш защо предполагам.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 мар 2011 23:55

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Bartolomej .За Поморие си прав.Събев няма да позволи да влезе в А група.Дори чух слух че искат да са втори и да дадат баража на Етър(ако Етър са втори на запад)-знаеш защо предполагам.

това какво искат и какво ще направят са различни неща
По- коро Любимец ще са втори в групата
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 18 мар 2011 11:30

Опитвам се да се ограничавам с писането тук, тъй като се модерира доста педантично и се трият и обединяват теми, но не ви ли е по-интересно що за играч е Браганса, отколкото кой отбор е заводски и кой бил цигански или подобни детинщини?
От първите ми впечатления е много качествен футболист - здрав физически, много добра техника, скорост, умее да играе и в защита. Може да играе и от двете страни, което е добре, имайки предвид, че косурът на Савио е, че не е равностоен на двата фланга.
За мен ще е изненада, ако не го харесат след трансферите на играчи като Куадри и Йозефсон.

Потребителски аватар
smo
Контакти:

Мнениеот smo » 19 мар 2011 16:16

Видима ви взеха за мезе. :D
Хайде Нафта!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 19 мар 2011 16:20

хайде цаци освобождавайте стадиона и марш при събратята си в "комлука". СРАМА на гр бургас, по една котва на всички и хоп от моста, стига толкова позор -- ЗАТРИВАЙ !!!

chernomorec bs
Контакти:

Мнениеот chernomorec bs » 19 мар 2011 16:46

Мале мале ами мазута асеновград ги преби миналата седмица ,загуби от села и полянки!!! Футбола в Бургас умря!!!

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 19 мар 2011 16:56

chernomorec bs написа:Мале мале ами мазута асеновград ги преби миналата седмица ,загуби от села и полянки!!! Футбола в Бургас умря!!!

Не говори глупости - Нафтата нито са афиширали амбиции за нещо голямо, нито са се правили на голямата работа, за разлика от "Черноморец", който по едно време беше тръгнал шампион да става, да стори разни кампуси и стадиони - при това имаше в този форум мения, че стадиона трябва да е за 40-50 000 :lol: :lol: :lol: ( представях си още тогава ако тази безумна идея вземе че се осъществи как Черноморец играе с Пирин да речем на 40 хил. стадион пред 2 000 зрители ), да излиза на борсата....

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 19 мар 2011 17:03

Букловац разби отбора и изхвърли Черноморец от първата шестица, а Велков е фигурант.
И мен започва да ми се струва, че Събев изоставя отбора по познатата схема с Нафтекс годината преди да изпаднат.

Върни се в “Черноморец”