Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
fred написа:Две неща по принцип радват мъжкото око - хубави мадами и готини коли.
gardimarin, мерси че ни достави това удоволствие, думите са малко да опишат чуството от видяното.
fred написа:gardimarin, не знам откъде да започна.....
Братле, остави ме без дъх, вярваш ли ми.....
Не са просто страхотни, уникални са.
Велико е чуството да знаеш че някъде там на стадиона има още някой който милее толкова за отбора.
И че не пести време и енергия да твори такива неща....
п.п. Кефи ме много ситния надпис: i live for my team...
Между другото само аз ли мисля така, че трябва тези неща да се видят от повече хора?
Просто е жалко само тук в този форум да се видят тези уникални дизайнерски бижута?
Ще е хубаво и други хора да се дивят на стореното, не мислите ли?
fred написа:Две неща по принцип радват мъжкото око - хубави мадами и готини коли.
gardimarin, мерси че ни достави това удоволствие, думите са малко да опишат чуството от видяното.
Parmalat написа:Хубаво ще е да се видят,но май само във фейсбук може.Аз не видях другате да активен сайт.И в двата които имаме не се пише много за съжаление.Трябва в официалният сайт на клуба да направят един форум най-сетне.
fred написа:Ето и днешните ми предожения - на луната космонавти забиват флага на чернонорец, на лунната повърхност отпечатък с емблемата на кклуба, нещо с мажоретки, емблемата ни отчатана в снега, относно мадами - мадама окована с вериги и малко класика - медицинска сестра със логото на Черноморец на униформата, за коли - полицейска астра брандирана с наши мотиви - както при mini cooper-a, може и за дамите - един smart брандиран в синьо...
Хайде да не изнаглявам повече ще спра дотук....
Parmalat написа:gardimarin качвай всичко в страницата на фесйбук моите на Converse все пак сме ги направили да се позлват.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост