Conan написа:Converse написа:Нищо толкова не е станало. Още сме на трето място, а в мача изпуснахме куп положения, уцелихме и греда. Конан, казваш, че гореизброените не са те впечатлили в мача, а Морис какво направи за 15-те минути през които игра, освен да обърка няколко топки ? Фернандес за разлика от него се бори до край и гонеше всяка топка, а тоя немец се разкарва по терена като Кристиано Роналдо, пък на разгрявката правеше някакви технични пасове, явно се има за звезда.
Що се хващаш за Морис ??? Направи толкова колкото и останалите нападатели участвали в мача - едно голямо нищо . Но продължава да е единствения играч в отбора който не е получил нито един реален шанс за изява . Колкото до горепосочените ... ами виж стартовете 11 за този мач и 11-те срещу Локо София , виж и резултатите и играта ... и ми кажи в какво е разликата . Не съм съгласен с теб , че не е станало нищо ... напротив - вече е тенденция да не могат да се побеждават противници които играят тактически правилно срещу Балъков , дори и когато разликата в класите е драстична . Неумението на нападателите да бележат голове и дори да излизат на стрелкови позиции е хронична . халфовата линия е абсолютно безпомощна когато се стигне до градивната част в играта . не съм ходил на тренировки на отбора , но това което показват в мачовете ме кара да мисля , че освен игра в защита друго не се тренира . Мисля , че е крайно време да се напомни на Балъков , че не е абониран за поста си
Защото Морис ти е любимецът, затова. Да, Балъков не е абониран, той го знае още от миналата година, когато паднахме до 10-тото място и поискахме оставката му след мача срещу Локо Сф. Признавам, че нападатели нямаме и няма кой да го отбележи тоя пуст гол ! Въпреки че сме с най-добрата защита сме и с най-слабото нападение в първенството, а това никак не е добре !
1. Трябва да се помисли за креативен халф, освен Нуньо.
2. Трябва един стабилен нападател тип "таран", който да има нюх за гола, тези в отбора не притежават това качество.