Посещаемост на А група през 2009 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Посещаемост на А група през 2009 година

Мнениеот PFC Litex » 09 фев 2010 20:57

Българския фен в по-големия процент е фен на победата.
Когато отбора му побеждава отива на стадиона, а когато е в дупка не отива и се оправдава с "няма да им ходя на мач на тези слабаци".

Слаб силен отиваш на стадиона, повикаш 2 часа и се прибираш.

За слабата посещаемост са виновни новите технологии на които сега все още се радваме, като отмине този процес стадионите отново ще започнат да се пълнят.

Голям процент предпочитат да гледат мача по телевизията само и само да са пред компютъра за да могат по време на мач да злорадстват срещу другия отбор и подобни.

Като се нарадваме на тези неща и ни писне ще се оправим :)
Изображение

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 09 фев 2010 21:00

Parmalat написа:
ЕМИЛ написа:
Parmalat написа:
Какво ти е толкова смешно че момчето е фен на Черноморец Бургас.И аз съм фен на Черноморец Бутгас също

Е като си от черноморец тогава що обиждаше Левски преди 3-4 дни след мача с Шериф и разправяш в червеният форум колко са готини ЦСКА????

Не се смея на марката Левски,а хората които докараха отбора до най-лошото класиране в А група и множеството издънки на международни мачове.Шериф Тираспол са шампиони на Молдова,но да бият шампиона на България си е смешно отвсякъде.Да бяха паднали ЦСКА и на тях щях да се смея,дори и на Черноморец.На Левски твърде много им станаха тези срамни загуби заради прездента си Бай Ганьо!

Хахха виж базата на въпросния шампион на Молдова и бюджета им , мооооооооляяяя теее.. моля те напиши го в гугъл и се смей :lol:

А инече какво толкова обсъждате тъпия аватар на фена на Черноморец.
Келтски кръст е и пише White Pride World Wide , което значи Бяла Гордост Навсякъде по света , което значи , че аватара е расистски, а келтския кръст мисля че симвлизираше чистотата на бялата раса арийците или някакви такива филми във всеки случай той трябва да се прегледа изпаднал е в театъра наречен хулиганство ми се струва..
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
bs1919
Контакти:

Мнениеот bs1919 » 09 фев 2010 21:03

Къде съм изпаднал ? ТВЪРДО против Хулиганството съм !!!
Един от най - умните фенове на Мазутекс: "0 еи тап в ловеч бяхте 23 пален та*ак сте смях за Б-С а ние ж сопот 60 комици" Ако не друго, поне си признават истините мазутите :)

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Мнениеот ultra1912 » 09 фев 2010 21:05

Няма кво да говорим,с боикоти и прочие,както ясно личи,отбора с най-многоброина публика в България е БОТЕВ ПЛОВДИВ.В едната класация на трето а в другата първо.Правете си сами сметка,какво ще стане когато отбора се стабилизира.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 фев 2010 21:10

ultra1912 написа:Няма кво да говорим,с боикоти и прочие,както ясно личи,отбора с най-многоброина публика в България е БОТЕВ ПЛОВДИВ.В едната класация на трето а в другата първо.Правете си сами сметка,какво ще стане когато отбора се стабилизира.

Леко грешно тълкуваш нещата, защото темата реално си е на кой отбор феновете на-обичат отбора си ;)
Най-многобройни е ясно, че са Левски и ЦСКА, но най любящи за момента са феновете на Ботев и това е неоспорим факт.

Сигурен съм, че който и друг отбор да е на мястото на Ботев на стадиона няма да има и по 200 човека.
Изображение

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 09 фев 2010 21:12

Я вижте колко мача има Ботев през 2009 "домакинства" извън Плд поради наказание...

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 09 фев 2010 21:32

локото да не би да има по малко "домакинства" извън пловдив и 15000 20000 хиляди фена само от дербито ако беше на лаута дербито да не би да бъдете на 3 според мен местата с локото шяха да са рзменени
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 фев 2010 22:05

PFC Litex написа:Българския фен в по-големия процент е фен на победата.
Когато отбора му побеждава отива на стадиона, а когато е в дупка не отива и се оправдава с "няма да им ходя на мач на тези слабаци".

Слаб силен отиваш на стадиона, повикаш 2 часа и се прибираш.

За слабата посещаемост са виновни новите технологии на които сега все още се радваме, като отмине този процес стадионите отново ще започнат да се пълнят.

Голям процент предпочитат да гледат мача по телевизията само и само да са пред компютъра за да могат по време на мач да злорадстват срещу другия отбор и подобни.

Като се нарадваме на тези неща и ни писне ще се оправим :)

Ето я простата и елементарна истина....... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 09 фев 2010 22:09

PFC Litex написа:
ultra1912 написа:\Сигурен съм, че който и друг отбор да е на мястото на Ботев на стадиона няма да има и по 200 човека.

При цялото ми уважение, но когато Берое беше в подобна ситуация преди 2 години, на стадиона ходеха повече хора от колкото в момента.
"Some folks are wise and some are otherwise"

comeundone
Контакти:

Мнениеот comeundone » 09 фев 2010 22:33

мен лично в цялата класация ме изненада четвъртото мястона отбора на Монтана
4 Монтана (Огоста) 31600 3950
Браво на отборите на Ботев и Берое . Успехи на Черно Море и дано на пролет да сме повече на стадиона

пп - всеки знае , че всяко говедо го броят за двама ....

Върни се в “Черноморец”