Черно Море-Черноморец FT. 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Черно Море-Черноморец 30.09.2012

Мнениеот Bartolomej » 29 сеп 2012 19:42

Лявото крило на Черно море Дончо Атанасов, опорният халф Еденилсон Бергонси и бранителят Детелин Димитров ще пропуснат домакинския мач срещу Черноморец в неделя.

Причините Атанасов да не е на разположение за двубоя са семейни. Еденилсон и Димитров продължават да се възстановяват след контузиите си. Ауг е и наказаният нападател Мирослав Манолов.

Централният защитник Росен Колев е възстановен и попадна в групата. Същото се отнася и за опорния полузащитник Самуел Камазола. Двамата утре ще бъдат подложени на тест, след което окончателно ще стане ясно дали ще могат да издържат цял мач.

еми начи тотално осАкатени отбори ще ни мъчат на терена 8-)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 сеп 2012 22:42

зеления написа:Абе пичове, и тук таме разни пичлета, защо спряхте да пишете за предстоящия мач? Толкова ли много се уплашихте? :lol: :lol: :lol: Ние сме морски хора, както и вие. Така, че споко. Който и отбор от нашите да загуби срещата не е загуба - 3-те точки остават на морето! Да му мисли провинцията. След Черно море вашият отбор ми е най-приятния отбор в България. Не напразно умните хора за казали, че всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция, а на крайбрежието има само два отбора - ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА И ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС!!!
Живи и здрави да сте и дано намерим време за по биричка преди мача!

Ще се постараем да стигнем навреме за биричката :)
Надяваме се KIL да посочи мястото на срещата :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 сеп 2012 22:47

Акули, върнах се :)
Викам, утре да тръгваме с време, че бири ни чакат :)
Акулите в АТАКА !!!
ИзображениеИзображениеИзображение
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 сеп 2012 23:35

Най-вероятно ще се съберем в "Одаята". Утре сутринта ще се чуя с "Кил" и ще се уточним. Разбира се своевременно ще ви информираме къде. Проблемът за мен е, че баш утре племенникът ми ще играе първия си официален мач от 15 ч. Ама те са деца и полувремената им ще бъдат по 35 мин. така, че ще остане време за по 1-2 бързи бирички. :lol: Ако пък компаниите ни се харесат, в което не се съмнявам, можем да продължим с биричките и след мача. :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 30 сеп 2012 08:15

зеления написа:Най-вероятно ще се съберем в "Одаята". Утре сутринта ще се чуя с "Кил" и ще се уточним. Разбира се своевременно ще ви информираме къде. Проблемът за мен е, че баш утре племенникът ми ще играе първия си официален мач от 15 ч. Ама те са деца и полувремената им ще бъдат по 35 мин. така, че ще остане време за по 1-2 бързи бирички. :lol: Ако пък компаниите ни се харесат, в което не се съмнявам, можем да продължим с биричките и след мача. :)

И аз ще се радвам да се видим,но само полицията да не направи проблем след мача,че при тях важи принципа началника ми каза да ви изкарам извън града,пък после ако искате се връщайте. :lol:
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 30 сеп 2012 15:36

Приятно пътуване и щастливо/ победно /завръщане !

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Re: Черно Море-Черноморец FT. 1-1

Мнениеот White Fang » 01 окт 2012 00:04

Рук за простия съдия, два за страничните!
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 01 окт 2012 01:52

Предполагам,че не сте имали добра видимост на стадиона,но някой ще опише ли опита за спукване на топката от страна на двата отбора,червения картон за Гаел и т.н. Много странен състав на Черноморец и още по странни ми се видяха смените след картона на Гаел,когато играем с един тежък нападател,3 дефанзивни полузащитника и 5 защитника :shock: Аз лично очаквах,че при това развитие на мача и очаквания масиран натиск на Черно море Херо ще заложи на бързината и индивидуалните отигравания на Уатара и Даниел Младенов срещу поразредената защита на домакините.Честно казано такъв бетон и панически опит да не се загуби мача не си спомням да съм гледал,в който и да е от отборите водени от Херо :?
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 окт 2012 08:07

Devian написа:Предполагам,че не сте имали добра видимост на стадиона,но някой ще опише ли опита за спукване на топката от страна на двата отбора,червения картон за Гаел и т.н. Много странен състав на Черноморец и още по странни ми се видяха смените след картона на Гаел,когато играем с един тежък нападател,3 дефанзивни полузащитника и 5 защитника :shock: Аз лично очаквах,че при това развитие на мача и очаквания масиран натиск на Черно море Херо ще заложи на бързината и индивидуалните отигравания на Уатара и Даниел Младенов срещу поразредената защита на домакините.Честно казано такъв бетон и панически опит да не се загуби мача не си спомням да съм гледал,в който и да е от отборите водени от Херо :?

Странностите не свършват само до тук. Ако беше видял с, какви екипи излязохме ? Черни фланелки, сини гащи и сини чорапи - Мю-мю.
За мача: Странен мач. Скучен, първичен и вял. От където гледахме почти нищо не виждахме. Гаел си беше за червен картон след, като потърси реванш за нокаутирания Уатара. Коментирахме, че действията му бяха плод на расова основа. Към 75-тата минута на мача мръкна на стадиона и ...Херо извади тъмнокожите. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 01 окт 2012 09:36

Мн мъжка игра и себераздаване от нашите момчета, супер тъпа постъпка от Гаел, който скочи с двата крака напред за да си го върне за нокаутирания в този момент Уатара :evil: Иначе Гаел си игра добре, но ни закопа с тази откровено детска постъпка. Виж, за дузпата не видях точно как стана, но пък гола на моряците беше мнооооого красив, нищо че беше в нашата врата..
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”