grud написа:subzero написа:Ооооо,Светльо. Гледам и ти по темата се включи.
Ми що да не
Бройте и мен + още 2-ма "семкаджии"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
grud написа:subzero написа:Ооооо,Светльо. Гледам и ти по темата се включи.
Ми що да не
grud написа:grud написа:subzero написа:Ооооо,Светльо. Гледам и ти по темата се включи.
Ми що да не
Бройте и мен + още 2-ма "семкаджии"
[/center]petkan написа:BRF написа:Прогнозата ми е невироятен футбол с много голове без съдийски грешки пред около 20 000 зрители 5:5![]()
[offtopic]То няма кой да вкара един гол за нас аз пък 5[/offtopic]
[offtopic]Освен ако Стойчо най-накрая се престраши и пусне Станко Машината тогава ще видите[/offtopic]
20 000 и 10 голаКво ти стана бре момче?! Да не си се телепортирал във времето с 30 години назад?
п.п. Тук взе да става интересно и многоцветно!Сини, зелени, ся и червени! Чакаме жълтити, оранджавити
и црно-белите и ши направим егати и китеника
ntodorov написа:natrapnika написа:Голям майтап сте тука.Иначе по темата биете прасетата с 2:0. А за Пловдив пичове ако сте под 100 човека просто не отивайте просто няма смисъл шанса да се чуете по трибуните е 1:100000
Че ние да не отиваме да се надвикваме.Ние отиваме да гледаме футбол. Натрапник. Ти сигурен ли си, че те интересува футбола, като игра.
По наше време имаше свободни кръжоци по пеене и детски хорове. Никой не ходеше...На - глеЙ сега. Сега няма такива кръжоци, а на вас ви се пей. ...Певци. Не останаха футболни хора сред вас по-младите.
Bourgas написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Те отиват някъде, слагат си един брояч и ако са над 50, пишат по форумите. Същия този град Пловдив, га ви биха ботевистите и локомотивците ЗАЕДНО на мача с Марица като тръгнахте да се разправяте с невръстните им играчи, що не казва момчето, че бяха точно 7 (седем) цифром и словом? Нали един и същ град? Или на мача със Славия, нали имали фенклуб от София, точно 2 човека, че и тръгнали да се репчат, ама славистите май не бяха забравили онази засада на плажа, когато ги наскачахте сумати и народ? Ох, колко неща мога да кажа, но е жалко, че няма кой да ми опонира, поне да стане градивен спор, а не монолог от истини...
natrapnika написа:Bourgas написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Те отиват някъде, слагат си един брояч и ако са над 50, пишат по форумите. Същия този град Пловдив, га ви биха ботевистите и локомотивците ЗАЕДНО на мача с Марица като тръгнахте да се разправяте с невръстните им играчи, що не казва момчето, че бяха точно 7 (седем) цифром и словом? Нали един и същ град? Или на мача със Славия, нали имали фенклуб от София, точно 2 човека, че и тръгнали да се репчат, ама славистите май не бяха забравили онази засада на плажа, когато ги наскачахте сумати и народ? Ох, колко неща мога да кажа, но е жалко, че няма кой да ми опонира, поне да стане градивен спор, а не монолог от истини...
И да какво били сме и 7 човека и 4 сме били по гостувания всяка агитка е имала такива моменти. Но то при вас това е постоянно така.Тези 7 човека дето ги приказваш срещу Марица все пак са на мач от "В" - група. А вие тази същата година като бяхте на лаута точно 0 (НУЛА) цифром и словом нещо да кажеш?
[/center]
[/center]И да интересува ме футбола като игра и сигурно разбирам много повече от тебе тая игра пък и е умея.
White Fang написа:Всеки гол във вратата на ЦСКА е миг спокойствие в моята душа.Предричам 3:0,добре де 3:1,нека им дадем един гол на децата.
BRF написа:White Fang написа:Всеки гол във вратата на ЦСКА е миг спокойствие в моята душа.Предричам 3:0,добре де 3:1,нека им дадем един гол на децата.
Предричам ти неспокойна нощ в неделя
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост