Черноморец - ЦСКА - 1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА 19.08.2012

Мнениеот grud » 13 авг 2012 23:56

grud написа:
subzero написа:Ооооо,Светльо. Гледам и ти по темата се включи. :mrgreen:

Ми що да не ;)

Бройте и мен + още 2-ма "семкаджии"
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 авг 2012 23:58

grud написа:
grud написа:
subzero написа:Ооооо,Светльо. Гледам и ти по темата се включи. :mrgreen:

Ми що да не ;)

Бройте и мен + още 2-ма "семкаджии"

Мен да земете да ме задраскате. :roll: Станахме повече от 20. Ше объркаме статистиците.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 авг 2012 00:00

petkan написа:
BRF написа:Прогнозата ми е невироятен футбол с много голове без съдийски грешки пред около 20 000 зрители 5:5 :)
[offtopic]То няма кой да вкара един гол за нас аз пък 5 :lol:[/offtopic]
[offtopic]Освен ако Стойчо най-накрая се престраши и пусне Станко Машината тогава ще видите :evil:[/offtopic]

20 000 и 10 гола :o Кво ти стана бре момче?! Да не си се телепортирал във времето с 30 години назад?

п.п. Тук взе да става интересно и многоцветно! :o Сини, зелени, ся и червени! Чакаме жълтити, оранджавити :o и црно-белите и ши направим егати и китеника :mrgreen:

Не просто двата отбора ще играят за публиката(20 000 както казах вече) пред блакосклонния поглед на безпристрастен и безгрешен съдия!Защитата няма да е приоритет и ще бъде само атака след атака!!!

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 14 авг 2012 00:36

Всеки гол във вратата на ЦСКА е миг спокойствие в моята душа.Предричам 3:0,добре де 3:1,нека им дадем един гол на децата. :)
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 14 авг 2012 02:32

ntodorov написа:
natrapnika написа:Голям майтап сте тука. :) Иначе по темата биете прасетата с 2:0. А за Пловдив пичове ако сте под 100 човека просто не отивайте просто няма смисъл шанса да се чуете по трибуните е 1:100000 :lol:

Че ние да не отиваме да се надвикваме. :) Ние отиваме да гледаме футбол. Натрапник. Ти сигурен ли си, че те интересува футбола, като игра.
По наше време имаше свободни кръжоци по пеене и детски хорове. Никой не ходеше...На - глеЙ сега. Сега няма такива кръжоци, а на вас ви се пей. ...Певци. Не останаха футболни хора сред вас по-младите. :mrgreen:

Стига е ирония. И да интересува ме футбола като игра и сигурно разбирам много повече от тебе тая игра пък и е умея. Но футбола си е футбол. Ние сме на трибуните да си подкрепяме отбора са с всички позволени средства. И едно от тях е пеенето на песни. Що вие песни не пеете ли? А аз забравих то на вашите мачове само семки се чопли така подкрепяте отбора. И от време на време са чуват някви селски звуци ааа ууууууееееее шшш ари играйте малко е. :lol:

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 14 авг 2012 02:38

Bourgas написа: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Те отиват някъде, слагат си един брояч и ако са над 50, пишат по форумите. Същия този град Пловдив, га ви биха ботевистите и локомотивците ЗАЕДНО на мача с Марица като тръгнахте да се разправяте с невръстните им играчи, що не казва момчето, че бяха точно 7 (седем) цифром и словом? Нали един и същ град? Или на мача със Славия, нали имали фенклуб от София, точно 2 човека, че и тръгнали да се репчат, ама славистите май не бяха забравили онази засада на плажа, когато ги наскачахте сумати и народ? Ох, колко неща мога да кажа, но е жалко, че няма кой да ми опонира, поне да стане градивен спор, а не монолог от истини...

И да какво били сме и 7 човека и 4 сме били по гостувания всяка агитка е имала такива моменти. Но то при вас това е постоянно така. :lol: Тези 7 човека дето ги приказваш срещу Марица все пак са на мач от "В" - група. А вие тази същата година като бяхте на лаута точно 0 (НУЛА) цифром и словом нещо да кажеш?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 авг 2012 09:22

natrapnika написа:
Bourgas написа: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Те отиват някъде, слагат си един брояч и ако са над 50, пишат по форумите. Същия този град Пловдив, га ви биха ботевистите и локомотивците ЗАЕДНО на мача с Марица като тръгнахте да се разправяте с невръстните им играчи, що не казва момчето, че бяха точно 7 (седем) цифром и словом? Нали един и същ град? Или на мача със Славия, нали имали фенклуб от София, точно 2 човека, че и тръгнали да се репчат, ама славистите май не бяха забравили онази засада на плажа, когато ги наскачахте сумати и народ? Ох, колко неща мога да кажа, но е жалко, че няма кой да ми опонира, поне да стане градивен спор, а не монолог от истини...

И да какво били сме и 7 човека и 4 сме били по гостувания всяка агитка е имала такива моменти. Но то при вас това е постоянно така. :lol: Тези 7 човека дето ги приказваш срещу Марица все пак са на мач от "В" - група. А вие тази същата година като бяхте на лаута точно 0 (НУЛА) цифром и словом нещо да кажеш?

Че мен кога си ме виждал да се гордея, че сме били народ на гостуване? Броячите сте вие. Черноморец също са имали моменти, в които са ходели много повече, от колкото сега и ти ако толкова много разбираш от футбол, трябва да го знеш това. Какво ми караш да ти се обяснявам за неща, които знаеш, че съм прав? :roll:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 авг 2012 10:45

И да интересува ме футбола като игра и сигурно разбирам много повече от тебе тая игра пък и е умея.

:) Натрапник. Разбирател си викаш. :geek: Ами напиши как играе Нафтата, на кои играчи ще разчитате, тактика, техника, умения, нещо от сорта. Освен да броиш хората по трибуните друго не съм прочел от теб. Може би имаш други умения. Организационно-певчески. Няма лошо. За всичко си трЕбва хора, но, като по-дърт и повече видял в живота ще ти дам приятелски съвет. Важи и за всички млади, като теб ( без цвят и клубна принадлежност). Когато пишете нещо и си позволявате персонални съпоставки с хора, които не познавате избягвайте да "изпъквате" с големи умения и разбиране, защото в повечето случаи звучите/ш така: "Тате. Днес ще те уча как да онождаш" ? :)
ПС: Моля те. Върни си стария ник. Когато ти пиша името "натрапник" имам чувството, че се заяждам с теб.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 авг 2012 10:48

White Fang написа:Всеки гол във вратата на ЦСКА е миг спокойствие в моята душа.Предричам 3:0,добре де 3:1,нека им дадем един гол на децата. :)

Предричам ти неспокойна нощ в неделя :lol:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 14 авг 2012 14:10

BRF написа:
White Fang написа:Всеки гол във вратата на ЦСКА е миг спокойствие в моята душа.Предричам 3:0,добре де 3:1,нека им дадем един гол на децата. :)

Предричам ти неспокойна нощ в неделя :lol:

Ааааа, аз викам да нанка спокойно :mrgreen: И за него по-добре, и за мене ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”