Левски София-Черноморец Бургас 11.08.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: Левски София-Черноморец Бургас 11.08.2012

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 11 авг 2012 20:53

Айде акули 0:0 първото полувреме - дано победа !

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 11 авг 2012 22:09

Да,загубихме,не сме непобедими.Но нещото,което ме зарадва страшно много е,че цеца падна от латекса!!
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 11 авг 2012 23:25

Здравейте Акули ! С това което ще напиша сигурно ще пищисам много хора , които са част от този форум , но така го чувствам , така го пиша .
Срамно , много срамно малко хора бяхме на герена !!! Срамно отношение към един от най - старите отбори в България ! Срамно отношение към Херо и момчетата , които правят невъзможното да ни зарадват !!!
Какво означава , ами имах работа , сезон е все пак ???? Или пак ама аз нямах пари за да пътувам до София ? Тези , които са били заети със сезонен бизнес , да не ми обясняват точно на мен какво означава да си зает със сезонен бизнес !!!! Не , точно на мен !!! А за тези , които се оправдават с нямане на кинти , ами къде спахте цяло лято ???? Или на капаните е по - лесно ?!
Когато зпочна цялото движение около този форум , аз бях един от най - радостните хора , защото виждах хора , които обичат Черноморец , хора , различни от онези от кафето – При Акулите – , което направих , подарих и те му е... баха майката . Няма значение колко пари съм издухал на вятъра там ! Те нямат стойност , когато правиш нещо с много любов !
Такива ли са феновете на Черноморец ? С дребни , малки душучки и не можещи да излязат от черупката на сивото ежедневие ?!
Ще останем ли в миманса на публиката на мазута ? Сигурен съм , че те ще отидат повече хора в Севлево да подкрепат отбора си , а ние , ние ще драскаме по форуми и фейсбук колко сме големи !
Анализите за мача ги оставам на , тези които разбират от футбол . Аз съм от тези , които обичат Чернонморец , независимо , кой е президент , собственик или треньор ! И ако трябва ще бъде единствения човек на стадиона , НЕ МИ ПУКА !

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 11 авг 2012 23:38

Опровергайте ме , че не съм прав на мача с ЦСКА .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 авг 2012 23:53

Коце. Прав си. И напълно те разбирам. Дори и за себе си не мога да намеря достатъчно оправдателна причина, а и не я търся де. И за да съм честен - аз предпочетох да доизкарам плануваната си почивка ( силно казано) със семейството си, което пренебрегвам през по-голяма част от годината. От утре заран ми започват ангажиментите. Отново. С ръка на сърцето си признавам, че вече притеглям нещата с друг кантар. Губя моменти, които един футболен мач, еле, като този не моЙ ми върнат. Вероятно и любовта ми към отбора и БГ футбола не е, като твоята. След миналия сезон на емоции, след простотиите, които се случват във "футболен" Бургас последно време, усещам, че "лъжичката" ми за футбол с родна марка изстива. Подобно на ония хилядите по трибуните, които вече не ходят на мач. Твърде вероятно е да споделям тези неща под натиска на лекото разочарование от развоя на мача в София и лошия финал за нас миналата година. Дори предпочитам да не пиша известно време във форума, докато съм под това въздействие, защото съм сигурен, че пръскам демотивация.
ПС: Утре може да не ми е така. Но теб те разбирам. Напълно и с цялата си същност. Имаш основание. Предвид всичко горе-изложено и аз попадам сред обектите на твоите съждения. Поне се припознавам, като такъв без да търся оправдание.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 авг 2012 23:54

El greco написа:Здравейте Акули ! С това което ще напиша сигурно ще пищисам много хора , които са част от този форум , но така го чувствам , така го пиша .
Срамно , много срамно малко хора бяхме на герена !!! Срамно отношение към един от най - старите отбори в България ! Срамно отношение към Херо и момчетата , които правят невъзможното да ни зарадват !!!
Какво означава , ами имах работа , сезон е все пак ???? Или пак ама аз нямах пари за да пътувам до София ? Тези , които са били заети със сезонен бизнес , да не ми обясняват точно на мен какво означава да си зает със сезонен бизнес !!!! Не , точно на мен !!! А за тези , които се оправдават с нямане на кинти , ами къде спахте цяло лято ???? Или на капаните е по - лесно ?!
Когато зпочна цялото движение около този форум , аз бях един от най - радостните хора , защото виждах хора , които обичат Черноморец , хора , различни от онези от кафето – При Акулите – , което направих , подарих и те му е... баха майката . Няма значение колко пари съм издухал на вятъра там ! Те нямат стойност , когато правиш нещо с много любов !
Такива ли са феновете на Черноморец ? С дребни , малки душучки и не можещи да излязат от черупката на сивото ежедневие ?!
Ще останем ли в миманса на публиката на мазута ? Сигурен съм , че те ще отидат повече хора в Севлево да подкрепат отбора си , а ние , ние ще драскаме по форуми и фейсбук колко сме големи !
Анализите за мача ги оставам на , тези които разбират от футбол . Аз съм от тези , които обичат Чернонморец , независимо , кой е президент , собственик или треньор ! И ако трябва ще бъде единствения човек на стадиона , НЕ МИ ПУКА !

Ми аз нямам какво да кажа,щото съм един от тези които визираш. Имам си причини,които за други може да са смешни,но за мен са си сериозни. Срам ме е,че не ходя по гостувания,но няма какво да направя. А иначе и аз обичам Черноморец,независимо от всичко. И ще съм на всеки мач на Лазур. Това е,което аз мога да направя. И се радвам,че този отбор ме запозна с вас. Няма да си единствения човек на стадиона-двама ще сме!! ;) Ама на Лазур. :oops:
П.П. За мача....май не сме били много зле по това,което чета по сайтовете. Чакам подробности. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 авг 2012 23:55

Нейчо,де се губиш,бре ??? :roll:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 авг 2012 23:58

El greco написа:Опровергайте ме , че не съм прав на мача с ЦСКА .

Коце. Не можем да те опровергаем. Домакинствата не са си, като гостуванията. Миналата пролет пропуснах само един мач навън.
Дори и сега, когато момчетата пътуваха бях мислено с тях ( колкото и смешно да звучи). Не случайно аверите с, които бях ми казаха - "Поне да беше отишъл"... Притесних се за момчетата, които 50 минути преди началото на срещата бяха все още в Стара Загора. От там ми се развали всичко. Не толкова от резултата. :(
Чухте ли се ? Видяхте ли се с тях. Аз говорих с Владко, но после не го притеснявах.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 авг 2012 00:01

subzero написа:Нейчо,де се губиш,бре ??? :roll:

Почивах си Данка, ама не успях баш... :|

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 авг 2012 00:02

ntodorov написа:
El greco написа:Опровергайте ме , че не съм прав на мача с ЦСКА .

Коце. Не можем да те опровергаем. Домакинствата не са си, като гостуванията. Миналата пролет пропуснах само един мач навън.
Дори и сега, когато момчетата пътуваха бях мислено с тях ( колкото и смешно да звучи). Не случайно аверите с, които бях ми казаха - "Поне да беше отишъл"... Притесних се за момчетата, които 50 минути преди началото на срещата бяха все още в Стара Загора. От там ми се развали всичко. Не толкова от резултата. :(
Чухте ли се ? Видяхте ли се с тях. Аз говорих с Владко, но после не го притеснявах.

Кво е станало,че са закъсняли ?? Пиши на лични,ако може.

Върни се в “Черноморец”