burgazliqta написа:
Малко снимки от срещата
Ники, откъде ги взе тези снимки? Аз така и не намерих из нета?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
burgazliqta написа:
Малко снимки от срещата
калпазанчо написа:Ники, откъде ги взе тези снимки? Аз така и не намерих из нета?
burgazliqta написа:калпазанчо написа:Ники, откъде ги взе тези снимки? Аз така и не намерих из нета?
От различни бургаски сайтове
калпазанчо написа:burgazliqta написа:калпазанчо написа:Ники, откъде ги взе тези снимки? Аз така и не намерих из нета?
От различни бургаски сайтове
Че аз къде съм гледал? Не ги видях в нито един от бургаските сайтове, дето преглеждам обикновено. Можеш ли да ми пратиш линковете?
BRF написа:Калпазанчо,страшен си!Всичко в името на Отбора!Защо не покани Бербатов при вас, и без това си търси отбор
BRF написа:Калпазанчо,страшен си!Всичко в името на Отбора!Защо не покани Бербатов при вас, и без това си търси отбор
ntodorov написа:BRF написа:Калпазанчо,страшен си!Всичко в името на Отбора!Защо не покани Бербатов при вас, и без това си търси отбор
Не ни пасва в концепцията за развитие на атаката.
калпазанчо написа:BRF написа:Калпазанчо,страшен си!Всичко в името на Отбора!Защо не покани Бербатов при вас, и без това си търси отбор
верно може да го вземем при нас, не се сетих да го офертирам да направи свободен трансфер.
Между другото Вальо, помниш ли като говорихме, че човек трябва да "продава" себе си...Седим си с Бойко Борисов, лафим си и той забелязва ефектния ми часовник:
- Мн хубав часовник имаш....дай да го видя....
- Ааааа, нищо особено. Хронотек. (подавам си бавно ръката към премиера, за да не скочи охраната от НСО на главата ми) Евтин е, спонсори са на Милан и Куинс Парк Рейндърс...
....Следва всеобщ одобрителен бурен смях...
- Ааааа, Хронотек, знам ги (добавя Милен Георгиев)...Ама мъжкия модел не е ли с черната каишка...? (тук се подсмихва лукаво сякаш е надхитрил дявола и е блъфирал Господ на Блекджек)
- Мда, мъжкия е черния - със спокоен тон и разсеяна усмихва отговарям аз - този е унисекс, сега младото поколение се носи унисекс, казвам аз и леко намигвам ето така![]()
Та което си е верно си е верно - човек трябва да обръща внимание на всичко когато е на среща независимо в неформална или формална среда и по какъв повод е срещата...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта