Феновете на Черноморец се срещнаха с Бойко Борисов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Феновете на Черноморец се срещнаха с Бойко Борисов

Мнениеот калпазанчо » 02 юли 2012 16:23

burgazliqta написа:Изображение
Изображение
Изображение

Малко снимки от срещата :)

Ники, откъде ги взе тези снимки? Аз така и не намерих из нета?
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 02 юли 2012 18:27

калпазанчо написа:Ники, откъде ги взе тези снимки? Аз така и не намерих из нета?

От различни бургаски сайтове ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 юли 2012 10:07

burgazliqta написа:
калпазанчо написа:Ники, откъде ги взе тези снимки? Аз така и не намерих из нета?

Че аз къде съм гледал? Не ги видях в нито един от бургаските сайтове, дето преглеждам обикновено. Можеш ли да ми пратиш линковете?

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 03 юли 2012 10:24

калпазанчо написа:
burgazliqta написа:

Че аз къде съм гледал? Не ги видях в нито един от бургаските сайтове, дето преглеждам обикновено. Можеш ли да ми пратиш линковете?

Заповядай ;)

http://www.burgasinfo.com/news/view/8/35043/
http://burgasnews.com/burgas/sport/6005 ... ort-snimki

имаше още 1 или 2 сайто, но сега немога да ги намеря нещо. :x
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 юли 2012 14:26

Калпазанчо,страшен си!Всичко в името на Отбора!Защо не покани Бербатов при вас, и без това си търси отбор ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 юли 2012 15:34

BRF написа:Калпазанчо,страшен си!Всичко в името на Отбора!Защо не покани Бербатов при вас, и без това си търси отбор ;)

Не ни пасва в концепцията за развитие на атаката. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 юли 2012 16:19

BRF написа:Калпазанчо,страшен си!Всичко в името на Отбора!Защо не покани Бербатов при вас, и без това си търси отбор ;)

:mrgreen: верно може да го вземем при нас, не се сетих да го офертирам да направи свободен трансфер.
Между другото Вальо, помниш ли като говорихме, че човек трябва да "продава" себе си...Седим си с Бойко Борисов, лафим си и той забелязва ефектния ми часовник:
- Мн хубав часовник имаш....дай да го видя....
- Ааааа, нищо особено. Хронотек. (подавам си бавно ръката към премиера, за да не скочи охраната от НСО на главата ми) Евтин е, спонсори са на Милан и Куинс Парк Рейндърс...
....Следва всеобщ одобрителен бурен смях...
- Ааааа, Хронотек, знам ги (добавя Милен Георгиев)...Ама мъжкия модел не е ли с черната каишка...? (тук се подсмихва лукаво сякаш е надхитрил дявола и е блъфирал Господ на Блекджек)
- Мда, мъжкия е черния - със спокоен тон и разсеяна усмихва отговарям аз - този е унисекс, сега младото поколение се носи унисекс, казвам аз и леко намигвам ето така ;)

Та което си е верно си е верно - човек трябва да обръща внимание на всичко когато е на среща независимо в неформална или формална среда и по какъв повод е срещата...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 юли 2012 16:31

ntodorov написа:

Не ни пасва в концепцията за развитие на атаката. :mrgreen:

Вярно имате си Боли!Но за една негова резерва е идеален.Явно Калпазанчо е изтървал момента :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 юли 2012 16:35

калпазанчо написа:

:mrgreen: верно може да го вземем при нас, не се сетих да го офертирам да направи свободен трансфер.
Между другото Вальо, помниш ли като говорихме, че човек трябва да "продава" себе си...Седим си с Бойко Борисов, лафим си и той забелязва ефектния ми часовник:
- Мн хубав часовник имаш....дай да го видя....
- Ааааа, нищо особено. Хронотек. (подавам си бавно ръката към премиера, за да не скочи охраната от НСО на главата ми) Евтин е, спонсори са на Милан и Куинс Парк Рейндърс...
....Следва всеобщ одобрителен бурен смях...
- Ааааа, Хронотек, знам ги (добавя Милен Георгиев)...Ама мъжкия модел не е ли с черната каишка...? (тук се подсмихва лукаво сякаш е надхитрил дявола и е блъфирал Господ на Блекджек)
- Мда, мъжкия е черния - със спокоен тон и разсеяна усмихва отговарям аз - този е унисекс, сега младото поколение се носи унисекс, казвам аз и леко намигвам ето така ;)

Та което си е верно си е верно - човек трябва да обръща внимание на всичко когато е на среща независимо в неформална или формална среда и по какъв повод е срещата...

Браво!Това да разговаряш с Премиера(който и да е той) си е голяма работа.Веднъж имах възможността да разговарям с г-н Станишев.Въпреки десните ми политически убеждения(който разбирасе му споделих)си беше яко.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 юли 2012 16:43

И аз съм с десни убеждения, въпреки че не обичам политиката като цяло. Иначе съм се срещал с кмета миналата година за повече от 45 мин (при определени 10 мин за срещата). А Бойко Борисов се държа за мое учудване много земно...честно казано очаквах да ме разкара дипломатично на 5ата мин...Мн се накефи и на снимката, позабавлявахме се и за сметка на размера на фланелката Олд скуул Бойс (5ХЛ - обясних му че не си отговарят на номерата и да не се плаши от числата :mrgreen: ), която му подарих :mrgreen:
Приятно беше, че всички на масата (кмета, областния, министрите) внимаваха и слушаха внимателно целия разговор, като дори се включваха в разговора. Мн добре се получи.
п.п. Областния след като видя снимката вика: Ето, г-н Премиер - ето за това говорихме преди малко...Аз едно време от Созопол съм идвал в ремаркето на открит камион за да мога да дойда до Бургас на мач на Черноморец... :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”