Ivo-Chernomoretz написа:Ами сега последно за кого ще се вика
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒ никой друг !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Ivo-Chernomoretz написа:Ами сега последно за кого ще се вика
Devian написа:Айде,връчиха ми завивките и възглавницата да нощувам в другата стая,защото в свободното си време съм киснел във форума и не съм обръщал достатъчно време на семейството сиНе знам защо,ама ми се струва,че тази девойка има неистови мераци да се нареди на номер 2 в бракоразводните ми дела
![]()
Така и не мога проумея защо жените си мислят,че могат да ме разведат с Черноморец
[/center]Bartolomej написа:Ivo-Chernomoretz написа:Ами сега последно за кого ще се вика
[/center]
[/center]Bourgas написа:Bartolomej написа:Ivo-Chernomoretz написа:Ами сега последно за кого ще се вика
[/center]
[/center]El greco написа:Един прекрасен ден , оцветен в небесно синьо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мамка му как искам да видя този дух на Ман Сити и у нашите Акули . Тошето няма да е съгласен , но Qu wadis ?
Наздраве , за титлата момчета , а след 2 седмици ми се иска да вдигна наздравица и за нашето 3- място ! Дано !
El greco написа:Един прекрасен ден , оцветен в небесно синьо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мамка му как искам да видя този дух на Ман Сити и у нашите Акули . Тошето няма да е съгласен , но Qu wadis ?
Наздраве , за титлата момчета , а след 2 седмици ми се иска да вдигна наздравица и за нашето 3- място ! Дано !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта