Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Нейчо,наясно съм,че става въпрос за много пари и на ония им е през оная работа. Може да сме петима,ама трябва да покажем,че сме тука и ,че ни има. Няква декларация или скандирания на мача с Локото,не знам...Трябва обаче по някакъв начин да покажем.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Аз предлагам да се говори с ръководството на отбора и мача да почне с 10 минути по късно( мисля че е разрешено от бфс) и публиката с гръб към терена.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Аз предлагам да се говори с ръководството на отбора и мача да почне с 10 минути по късно( мисля че е разрешено от бфс) и публиката с гръб към терена.
Мисля, че следват големи глоби за закъснение, но не съм сигурен дали ставаше дума само за тв мач или по принцип. Иначе идеята е добре, диктора на стадиона да го каже и да поседим 5-6 минути с гръб към терена.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Всекидневна на Черноморец
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=46136 Малко да ви поразвеселя, чуйте интервюто на чичо Митко, 50 секунди е, просто отново блести, накара ме да се усмихна

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- Искам си Акаунта
subzero написа:Нейчо,наясно съм,че става въпрос за много пари и на ония им е през оная работа. Може да сме петима,ама трябва да покажем,че сме тука и ,че ни има. Няква декларация или скандирания на мача с Локото,не знам...Трябва обаче по някакъв начин да покажем.
Един въпрос ... как показахте миналата година "че сте тук , че ви има" , когато Черноморец се надупваше в Бургас на всеки който пожелаеше ? Или моралните ценности се появиха в началото на тази година ? Не съм чул да се притеснявате от това дали клуба ще го има или не . Не съм чул и да протестирате срещу Събев . Не ... чувам само " Няма кой друг , по-добре Събев , защото не се знае какво ще стане "... Е , ами да ви кажа тогава ... това което се случи в Разград , нямаше да се случи ако не беше Събев . Лудогорец щеше да си крета из "В" групите , а сега Черноморец щеше минимиум да е в борбата за титлата .
Честно казано не мога да проумея цялата помия която се излива сега върху Домусчиев . Каква е вината му ? Че използва същите методи които другите използват срещу него ли ? Той ли е виновен , че Вангелов реши да прецака ЦСКА , защото Титанците не платиха обещаните пари за победата срещу Левски ? Не било според феърплея Миньор да полягва на Лудогорец , а да играе на кръв срещу ЦСКА . Не било "по мъжки" . А по-мъжко ли беше поведението на ТОТО Пловдив ( тия , дето ще ги подкрепяте на финала за купата ) , които ритуално се наведоха на ЦСКА , но пък играха за "чест" срещу останалите отбори в челото ? Домусчиев бил спонсорирал отбора на Миньор да скочи на ЦСКА . Че откога е нечестно да се дават премии на отбор да ИГРАЕ срещу противника си ? Ми те и Титанците обещаха по 5 000 на човек , ако Черноморец спечели в Разград . Да , същите тия премии , дето Събев ги бил обявил .
Има две мъдрости , стари какво света :
1. Целта оправдава средствата .
2. Когато искаш да спечелиш войната , използваш всички оръжия които имаш .
Иначе казано , когато противника ти не подбира средства , не можеш да си позволиш лукса да подбираш своите , с риск да загубиш . Домусчиев не прави нищо по-различно ... използва същите оръжия , които използват срещу него . И си признавам , че на негово място бих действал по същия начин . Има само един победител - втория е първия губещ ...
А Черноморец е просто "косвена жерта" . Или по-точно - наложи се да играе с Лудогорец в най-неподходящия момент .
П.П Смятам да огранича за известно време писането тук , така че се надявам да няма обидени , ако реша да не отговарям на други мнения .
Миро,малко преди да прочета поуста ти си мислих,че съдията не свири ЗА Лудогорец,а СРЕЩУ Черноморец. Тук те подкрепям. Съгласен съм и с това,че Домусчиев прави това,което правят всички. Не съм съгласен с няколко неща:
1. Аз предпочитам 3 място със Събев вместо 16 с Дражев. Още повече,че за момента никой не се тръшнал да взима отбора.
2. За кви протести говорим миналата година,като тогава бяхме 5-ма души на стадиона пръснати в 5 сектора и знамената на Blue sharks,които са много далеч от истината. Сега когато Олд скула и Бригадата са факт,нищо не ни пречи да протестираме. И не виждам причина да не го правим.
Всичко останало,което си написал е жестоката истина..
1. Аз предпочитам 3 място със Събев вместо 16 с Дражев. Още повече,че за момента никой не се тръшнал да взима отбора.
2. За кви протести говорим миналата година,като тогава бяхме 5-ма души на стадиона пръснати в 5 сектора и знамената на Blue sharks,които са много далеч от истината. Сега когато Олд скула и Бригадата са факт,нищо не ни пречи да протестираме. И не виждам причина да не го правим.
[center]
[/center]
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Айде момчетааа победаа С Локо Сф И Монтана и влизаме в Лига Европаа
ntodorov написа:subzero написа:subzero написа:А,бе що не виждам снимките??? Пише изображение и нищо...
Сървъра на "Прикачи" нещо е спекъл май.
Виждат се Данчо. Да не е проблем в браузъра ти. Опитай се да го затвориш и пак да го отвориш.
Мнеее,сложих Хром и пак не ги виждам. Ко да прая??
[center]
[/center]
- Искам си Акаунта
subzero написа:Миро,малко преди да прочета поуста ти си мислих,че съдията не свири ЗА Лудогорец,а СРЕЩУ Черноморец. Тук те подкрепям. Съгласен съм и с това,че Домусчиев прави това,което правят всички. Не съм съгласен с няколко неща:
1. Аз пък предпочитам отбор без Събев и без Дражев ... класирането няма значение . Някой да се е претръшкал за отбора не съм чувал ... но Кирил Домусчиев е водил преговори за закупуване на Черноморец в продължение на 3 месеца , преди да реши да влага големи пари в Лудогорец .
2. Протеста е хубаво нещо когато е на принципна основа . След като Черноморец е участвал в съмнителни мачове , с благословията на Събев ( или по негова поръчка ) , аз не мога да протестирам срещу манипулирането на мачове примерно с твърдението , че Черноморец никога не е влизал в уговорки .
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Приятели знаете ли кога ще се продават билети за купата на бг и къде ?