Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 13 май 2012 09:25

bobieski написа:Здравейте на всички, за първи път пиша във форума,до сега само четях,но просто след днескашния ден съм още по-отвратен от БГ футбола!!!Това на нищо не прилича!!Незнаех днес да плача ли, да се смея ли на отсъжданията на рефера!Безобразие е това!!!
Важното е,че Черноморец накараха така наречените ни грандове да се съобразяват с тях! Гордея се с момчетата!!
Радвам се и на всички от форума-всеки мач стоя близо до вас- ГОЛЕМИ СТЕ !! Евала,шапка ви свалям!!
Лека вечер .. и само Черноморец (и Нафтата разбирасе, мечтая за бургаско дерби и евроучастия. но...) ;)

Добре дошъл. Чакаме те с Локото!! ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 май 2012 09:34

А,бе що не виждам снимките??? Пише изображение и нищо... :shock:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 май 2012 10:13

Изображение

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 май 2012 10:14

subzero написа:А,бе що не виждам снимките??? Пише изображение и нищо... :shock:

Сървъра на "Прикачи" нещо е спекъл май.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 май 2012 10:16

Данчо, Миро, Петьо ( Картаго) видях, че сте ме търсили по телефона и сте ми писали съобщения. Видях това на прибиране в автобуса.
В автобуса беше невъзможно да говорим - имаше песни, викове и глъч, с който никой не можех да чуя.
ПС: Имах поне 30 неприети разговора по време на мача, но там бях изцяло под емоцията и шума около нас. Пяхме много.
Що се касае за снимката на агитката ни - Губят ми се 8-9 човека :roll: Беше ад под онова слънце. Имаше хора, на които им прилоша и потърсиха сянката под транспарантите. За това гостуване ги нямаше ''Сините акули" ( някакъв бойкот) и още хора, които се жениха вчера в същото време... :)
Организирано си купувахме вода, много, много вода. След края на мача се чувствахме гроги. Добре, че в автобуса имаше климатик. Иначе си изкарахме добре по пътя. От цялата работа най-много страдаше автобуса и шофьора му. Айтос-Провадия е един от поредните ни занемарени до неузнаваемост проходи. Имаше трапове, които и високо проходим автобус не можеше да понесе. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 май 2012 10:17

subzero написа:
subzero написа:А,бе що не виждам снимките??? Пише изображение и нищо... :shock:

Сървъра на "Прикачи" нещо е спекъл май.

Виждат се Данчо. Да не е проблем в браузъра ти. Опитай се да го затвориш и пак да го отвориш.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 май 2012 10:19

ntodorov написа:Данчо, Миро, Петьо ( Картаго) видях, че сте ме търсили по телефона и сте ми писали съобщения. Видях това на прибиране в автобуса.
В автобуса беше невъзможно да говорим - имаше песни, викове и глъч, с който никой не можех да чуя.
ПС: Имах поне 30 неприети разговора по време на мача, но там бях изцяло под емоцията и шума около нас. Пяхме много.
Що се касае за снимката на агитката ни - Губят ми се 8-9 човека :roll: Беше ад под онова слънце. Имаше хора, на които им прилоша и потърсиха сянката под транспарантите. За това гостуване ги нямаше ''Сините акули" ( някакъв бойкот) и още хора, които се жениха вчера в същото време... :)
Организирано си купувахме вода, много, много вода. След края на мача се чувствахме гроги. Добре, че в автобуса имаше климатик. Иначе си изкарахме добре по пътя. От цялата работа най-много страдаше автобуса и шофьора му. Айтос-Провадия е един от поредните ни занемарени до неузнаваемост проходи. Имаше трапове, които и високо проходим автобус не можеше да понесе. :)

Исках да разбера какви са настроенията веднага след мача,ама нищо. Той Петкан ми звънна и с него говорихме. Смятам,че трябва да направим нещо за да спре ограбването на Черноморец.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 май 2012 10:24

Изгорял съм само по лицето и бая ме боли. Бах аз тва слънце, майка! Отели ми се вола, шнур за Емо Чолаков, който предричаше дъжд, а то, братче, едно облаче нямаше на небето. Някой да го има записан мача, за да го гледам?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 май 2012 10:32

subzero написа:
ntodorov написа:Данчо, Миро, Петьо ( Картаго) видях, че сте ме търсили по телефона и сте ми писали съобщения. Видях това на прибиране в автобуса.

Исках да разбера какви са настроенията веднага след мача,ама нищо. Той Петкан ми звънна и с него говорихме. Смятам,че трябва да направим нещо за да спре ограбването на Черноморец.

Нищо не можем да направим Данчо. Тук иде реч за много пари, излишни пари с, които БОГОПОМАЗАНИТЕ си купуват кеф. Когато някой такъв иска да си купи кеф и някой се опита да го възпре просто любезно го отмества от пътя си и му оставя само гъдел в задното отверстие. Това се случва в Държави без правила, зачитане на Закони, чест и морал. В такава Държава живеем и ние, където освен да бъдем форумни герои друг шанс почти нямаме. Факта, че дори за един такъв мач не събрахме 70човека е красноречив...Един пич от Локо Пд ( мисля, че в тази тема го написа) каза нешо, което е болно за нас, но си е и жива истина: "Ако тази пародия се беше разиграла с нас, нашата публика щеше да ги смачка". Ние с, какво да ги смачкаме ?
С безхаберие и масовост ли ? Не става. Най-голямата тежаст имат думите Херо-ви, но те вече ехтят в девета глуха и на Домусчиев му е точно покрай крачола. Силата трябва да я има в нас. Нека да бяхме поне 300-400 човека. Дали нямаше да ни чуе на стадиона цяла България ? На несправедливостта си "позовлихме" да скандираме неприлично към Домусчиев. Поне съм сигурен, че ни чу. Този форум надали съществува за него.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 май 2012 10:34

subzero написа:Изображение

Тази снимка се увеличава и можем да се "разгледаме" в детайли. Това е второто полувреме, когато жегата ни мореше, като смъртник на клада. :x
[offtopic]Кликвайте върху нея до максимален мащаб.[/offtopic]

Върни се в “Черноморец”