Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- hristo1306
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
ииииииееееееееееессссссс не греда, но познах
- hristo1306
- Контакти:
Миро, честито ! Черпиш не една, две бири - умаляха ми ръцете да стискам ! Сега ще стискам и за втория отбор !
hristo1306 написа:Миро, честито ! Черпиш не една, две бири - умаляха ми ръцете да стискам ! Сега ще стискам и за втория отбор !
Да фанем да му намерим един билет за финала ли?
[center]
[/center]
[/center]- Искам си Акаунта
Благодаря на всички за пожеланията . Баси ... не знам какво друго да напиша . Нещо ми убягват думите
А не съм пил ... много
А не съм пил ... много
- Искам си Акаунта
petkan написа:hristo1306 написа:Миро, честито ! Черпиш не една, две бири - умаляха ми ръцете да стискам ! Сега ще стискам и за втория отбор !
Да фанем да му намерим един билет за финала ли?Честито! И ся покрай еуфорията да не земеш да забрайш за Черноморец
Тя еуфорията ще е до след малко ... че утре ставам рано
Искам си Акаунта написа:petkan написа:hristo1306 написа:Миро, честито ! Черпиш не една, две бири - умаляха ми ръцете да стискам ! Сега ще стискам и за втория отбор !
Да фанем да му намерим един билет за финала ли?Честито! И ся покрай еуфорията да не земеш да забрайш за Черноморец
Тя еуфорията ще е до след малко ... че утре ставам раноСамо на 19-и не ме закачайте на тема Черноморец ... през другото време съм на линия
А как ще заспиш тая вечер....... мъка ми е за теб! Ако все пак успееш - сладки сънища (да сънуваш как вдигаш купата на 19-ти)
[center]
[/center]
petkan написа:А как ще заспиш тая вечер....... мъка ми е за теб! Ако все пак успееш - сладки сънища (да сънуваш как вдигаш купата на 19-ти)
Ами ... правя опити да го докарам до лежерно настроение с помощтта на няколко бири ... за сега без успех . Само ме избива разсъждения . От рода - какво ли ще се случи с футбола , ако Моу застане начело на Байерн
Искам си Акаунта написа:petkan написа:А как ще заспиш тая вечер....... мъка ми е за теб! Ако все пак успееш - сладки сънища (да сънуваш как вдигаш купата на 19-ти)
Ами ... правя опити да го докарам до лежерно настроение с помощтта на няколко бири ... за сега без успех . Само ме избива разсъждения . От рода - какво ли ще се случи с футбола , ако Моу застане начело на Байерн
Ами Байерн с ежегодна титла
Така няма да я докараш до сън
[center]
[/center]
Между другото - днес направих жертвоприношение за успеха на Байерн , така че може да се каже че имам дял в успеха