Мнениеот калпазанчо » 24 апр 2012 23:19
Аз съм там на 100%. Молбата ми е наистина да се съберем повече хора. Все пак това е наша идея, която представихме на ръководството. Не може да не сме доволни, че за има няма седмица ни сбъднаха толкова много желания....Знам, че не на всички им е симпатичен този спорт,но...За това пък от ръководството казаха, че ще ни оставят да седим до който си искаме футболист. Кеф ти да седиш до Аатиф Шаешу, кеф ти да седиш да си побъбриш със Чиликов, Тинката, Големия Траян Дянков, Асис, Боли, Венци Христов, Цоньо (да не ги избриявам сега всичките ни любимци)..........Освен това може да си синхронизираме песните с тези на бригадата...Че малко синхрона още ни убягва...Който може да вземе и касови ленти, знаме, свирки, тромпети и т.н.
Това е последния мач на баскетболния Черноморец за този сезон. Играят срещу много силен съперник. Доколкото знам момчетата не са взимали заплати, играят пред почти празни трибуни и нещо нямат настроение. Това е един уникален повод да "измерим" силата на фенската подкрепа...Да видим можем ли наистина да "вдигнем" отбора...
Освен това ще имаме шанса освен да скъсим дистанцията до отбора (футболния) и да пробваме да надъхаме футболистите за мача с Миньор...
Наистина моля за сериозна подкрепа. Независимо дали от Синята Бригада, Олд Скуул Бойс, Сини Акули, или други хора. Доведе и приятели, роднини, съученици, съседи, гаджета, деца и т.н.
Само да ви споделя, че цялата тренировъчна прорама на акулите е била пренаредена само и само за да могат да присъстват на този двубой...И пак казвам - идеята е наша, нека не я компрометираме! Както се изразиха от ръководството: ние сме направили няколко компромиса, зада може отбора да присъства на този двубой...
До утре, приятели!
[center]Member of Old School Boys [/center]