Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 24 апр 2012 21:17

ntodorov написа:
Искам си Акаунта написа:Колкото до мача на Байерн ... всички знаем какво представлява испанския футбол ( в частност този на Реал ) , когато противник е немски отбор -
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z00Ns77TtH0[/youtube]

:o Миро Га беше туЙ нЯщо ? ...ТуЙ Реал ли е ? Га играха с реклама на Parlamat ? Свързвах млеката и соковете на тази марка само с Парма. :roll:

Полуфинала през 1987 г. на "Олимпиящадион" ( 4:1 за Байерн ) . След като Матеус вкарва 2 гола първото полувреме , Бутрагеньо и Ко решават че това е единствения начин той да бъде спрян :mrgreen: Както е видно , Пепе е просто продължител на традицията ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 24 апр 2012 21:29

Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:
Искам си Акаунта написа:Колкото до мача на Байерн ... всички знаем какво представлява испанския футбол ( в частност този на Реал ) , когато противник е немски отбор -
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z00Ns77TtH0[/youtube]

:o Миро Га беше туЙ нЯщо ? ...ТуЙ Реал ли е ? Га играха с реклама на Parlamat ? Свързвах млеката и соковете на тази марка само с Парма. :roll:

Полуфинала през 1987 г. на "Олимпиящадион" ( 4:1 за Байерн ) . След като Матеус вкарва 2 гола първото полувреме , Бутрагеньо и Ко решават че това е единствения начин той да бъде спрян :mrgreen: Както е видно , Пепе е просто продължител на традицията ;)

ВЪХ :o :o :o
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 апр 2012 22:06

Имайте ме и мен предвид за срещата с футболистите.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 24 апр 2012 22:49

С фенските екипи ли?
Последна промяна от petkan на 24 апр 2012 23:44, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 24 апр 2012 23:19

Аз съм там на 100%. Молбата ми е наистина да се съберем повече хора. Все пак това е наша идея, която представихме на ръководството. Не може да не сме доволни, че за има няма седмица ни сбъднаха толкова много желания....Знам, че не на всички им е симпатичен този спорт,но...За това пък от ръководството казаха, че ще ни оставят да седим до който си искаме футболист. Кеф ти да седиш до Аатиф Шаешу, кеф ти да седиш да си побъбриш със Чиликов, Тинката, Големия Траян Дянков, Асис, Боли, Венци Христов, Цоньо (да не ги избриявам сега всичките ни любимци)..........Освен това може да си синхронизираме песните с тези на бригадата...Че малко синхрона още ни убягва...Който може да вземе и касови ленти, знаме, свирки, тромпети и т.н.
Това е последния мач на баскетболния Черноморец за този сезон. Играят срещу много силен съперник. Доколкото знам момчетата не са взимали заплати, играят пред почти празни трибуни и нещо нямат настроение. Това е един уникален повод да "измерим" силата на фенската подкрепа...Да видим можем ли наистина да "вдигнем" отбора...
Освен това ще имаме шанса освен да скъсим дистанцията до отбора (футболния) и да пробваме да надъхаме футболистите за мача с Миньор...
Наистина моля за сериозна подкрепа. Независимо дали от Синята Бригада, Олд Скуул Бойс, Сини Акули, или други хора. Доведе и приятели, роднини, съученици, съседи, гаджета, деца и т.н.
Само да ви споделя, че цялата тренировъчна прорама на акулите е била пренаредена само и само за да могат да присъстват на този двубой...И пак казвам - идеята е наша, нека не я компрометираме! Както се изразиха от ръководството: ние сме направили няколко компромиса, зада може отбора да присъства на този двубой...
До утре, приятели!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 апр 2012 23:43

Ъ! БарЦИлона ги зашиха.... ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 24 апр 2012 23:45

Ако може или с екипите, или със сини фланелки поне. Идеята е да се солидаризираме с марката Черноморец!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 апр 2012 23:48

калпазанчо написа:Аз съм там на 100%. Молбата ми е наистина да се съберем повече хора. Все пак това е наша идея, която представихме на ръководството. Не може да не сме доволни, че за има няма седмица ни сбъднаха толкова много желания....Знам, че не на всички им е симпатичен този спорт,но...За това пък от ръководството казаха, че ще ни оставят да седим до който си искаме футболист. Кеф ти да седиш до Аатиф Шаешу, кеф ти да седиш да си побъбриш със Чиликов, Тинката, Големия Траян Дянков, Асис, Боли, Венци Христов, Цоньо (да не ги избриявам сега всичките ни любимци)..........Освен това може да си синхронизираме песните с тези на бригадата...Че малко синхрона още ни убягва...Който може да вземе и касови ленти, знаме, свирки, тромпети и т.н.
Това е последния мач на баскетболния Черноморец за този сезон. Играят срещу много силен съперник. Доколкото знам момчетата не са взимали заплати, играят пред почти празни трибуни и нещо нямат настроение. Това е един уникален повод да "измерим" силата на фенската подкрепа...Да видим можем ли наистина да "вдигнем" отбора...
Освен това ще имаме шанса освен да скъсим дистанцията до отбора (футболния) и да пробваме да надъхаме футболистите за мача с Миньор...
Наистина моля за сериозна подкрепа. Независимо дали от Синята Бригада, Олд Скуул Бойс, Сини Акули, или други хора. Доведе и приятели, роднини, съученици, съседи, гаджета, деца и т.н.
Само да ви споделя, че цялата тренировъчна прорама на акулите е била пренаредена само и само за да могат да присъстват на този двубой...И пак казвам - идеята е наша, нека не я компрометираме! Както се изразиха от ръководството: ние сме направили няколко компромиса, зада може отбора да присъства на този двубой...
До утре, приятели!

Огромно желание имам да дойда, ама май няма да стане поне засега. Правя всичко възможно да дойда,но не знам. В крайна сметка,самото събитие е изключително важно и революционно. Едва ли някъде другаде е правено това. Аплодисменти за ръководството и разбира се на ВАС,момчета!! Ще се повторя-радвам се,че ви познавам!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 24 апр 2012 23:54

Значи...За тези, които искат, но поради някаква причина не могат да дойдат. Молбата е следната: да известят най-малко по 3ма човека за това събитие. Който не може да присъства, нека опита да намери кой да го замести достойно! И аз се радвам, че ви познавам, макар и да не ми дават много ефирно време и да не мога да ви го казвам често. Ама вие си знаете. А как ме е яд, че от тоя нет на флашка не мога да гледам клипчета (не могат да заредят)..Как искам да видя някое такова от последните два домакински мача или поне хораографията, да ни видя отстрани...

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 25 апр 2012 00:12

ХАХАХАХАХАХАХАХАХА - и да триете и да не триете , това е положениетооооооооооооооо . Един вицепрезидент на УЕФА - каталунец , втори - турчин , съдия турчин , спонсор на Барса - турските авиолинии , червени картони , дузпи ... Ама не стигаааааа - голове се искат , головееее . Ама те те с плонжове и умиране във въздуха не стават . Все пак оня отгоре забавя , ама не забравя :!:

Върни се в “Черноморец”